Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

RENAULT MEGANE GRANDCOUPE CSOMAGTÉRTÁLCA (2016-)
RENAULT MEGANE GRANDCOUPE CSOMAGTÉRTÁLCA (2016-)
17 990 Ft
16 990 Ft

RENAULT MEGANE GRANDCOUPE CSOMAGTÉRTÁLCA (2016-)

RENAULT MEGANE GRANDCOUPE CSOMAGTÉRTÁLCA (2016-)
RENAULT MEGANE GRANDCOUPE (2016-) CSOMAGTÉRTÁLCA (Rugalmas műanyag)
RENAULT MEGANE GRANDCOUPE (2016-) CSOMAGTÉRTÁLCA (Rugalmas műanyag)
RENAULT MEGANE GRANDCOUPE (2016-) CSOMAGTÉRTÁLCA (SZILIKON GUMI)
RENAULT MEGANE GRANDCOUPE (2016-) CSOMAGTÉRTÁLCA (SZILIKON GUMI)
  • A csomagtértálca az autó konkrét típusához és csomagteréhez van alakítva, gyártva
  • Autótípuson belül a csomagterek kialakítása eltérhet, ugyanis több opciót szem előtt tartva gyártanak ma már a gyártók is!
  • A fotók eredeti fényképek az oldalon, épp ezért FONTOS megnézni a csomagtértálcák kinézetét, és saját autónk csomagterével összehasonlítani!
  • A csomagtértálcák kb. 2-5 cm peremmel rendelkeznek
  • Magas peremének köszönhetően tökéletes védelmet biztosít, megakadályozza, hogy a szennyeződések a gyári szövetre kerüljenek. Könnyen kivehető az autóból, alapos tisztítás után pedig a behelyezése egyszerű
  • A tálcák csúszásgátló kialakítással rendelkeznek, ezáltal a szállított áru csúszásmentesége a minimálisra csökkenthető
  • A csomagtértálcák árkategóriában, anyagminőségben és desigban különbözhetnek egymástól! Ezért saját ízlésünk szerint, illetve nem utolsó sorban az autóba kívánt áru teherbírásához, nehéz, éles tárgyak, építőanyagok, bőrönd és egyébmás tárgyak szállításához mérten tudjuk kiválasztani
  • A csomagtértálca praktikus megoldása az autónknak, ugyanis az autó könnyen tisztán tartható, könnyen végezhető a takarítása!
  • Fő márkáink: REZAW-PLAST, GUZU, RIGUM, GLEDRING, FROGUM
  • A tálcák tartós műanyagból (polietilén) illetve gumiból készülnek, amely garantálja a termék ellenálló képességét a szennyeződésekkel, vegyszerekkel, vízzel és sárral szemben.
6
Kezdete: 2024.05.06   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
16 990 Ft
17 990 Ft
Részletek
A Renault Megane Grandcoupe csomagtértálca egy kiváló minőségű, gyári tartozék, amely tökéletes védelmet nyújt az autó csomagtartójának. Ez a speciálisan tervezett tartozék az autó alakjához és méreteihez lett kialakítva, így precízen illeszkedik a csomagtérbe, megakadályozva, hogy a felületét károsodás érje.

Az 78710 cikkszámú csomagtértálca rendkívül könnyen használható és telepíthető. Egyszerűen csak helyezze el a csomagtartó aljára, és máris kész a védelem. A tartozék anyaga strapabíró és ellenáll az időjárás viszontagságainak, így hosszú éveken keresztül megbízható védelmet nyújt autójának csomagtere számára.

A csomagtértálca könnyen tisztítható és karbantartható, egyszerűen csak törölje le egy nedves ronggyal a felületét, és már újra makulátlanul tiszta lesz. Az anyaga nemcsak ellenáll a szennyeződéseknek, de vízálló is, így akár nedves vagy koszos tárgyakat is nyugodtan szállíthat benne.

Az 78710 cikkszámú Renault Megane Grandcoupe csomagtértálca nemcsak védelmet nyújt a csomagtérnek, de meg is könnyíti a csomagok szállítását. A felülete csúszásmentes, így a tárgyak nem mozdulnak el az autózás közben, ezáltal nincs szükség a csomagok folyamatos rendezgetésére.

Ez a prémium minőségű csomagtértálca tökéletes kiegészítője autójának, és hozzájárul az autó megjelenésének és értékének megőrzéséhez. A Renault Megane Grandcoupe csomagtértálca kényelmes és praktikus megoldás a csomagok szállításához, amely nemcsak védelmet nyújt, de esztétikusan is mutat az autó csomagtartójában.

Ha Ön is szeretné megvédeni és praktikusan kihasználni autója csomagtartóját, válassza a Renault Megane Grandcoupe csomagtértálcát és élvezze a biztonságos és kényelmes szállítást minden utazás alkalmával.
Adatok
Cikkszám:
78710
Kiegészítő termékek