Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

FIAT TALENTO LÉGTERELŐ (2016-)
FIAT TALENTO LÉGTERELŐ (2016-)
17 990 Ft
16 990 Ft

FIAT TALENTO LÉGTERELŐ (2016-)

FIAT TALENTO LÉGTERELŐ (2016-)
FIAT TALENTO (2016-) LÉGTERELŐ
FIAT TALENTO (2016-) LÉGTERELŐ
FIAT TALENTO (2016-) LÉGTERELŐ
FIAT TALENTO (2016-) LÉGTERELŐ

A légterelő komfortérzetet szempontjából egy igen hasznos kiegészítője az autóknak!

Nyáron menet szél ellen véd a huzattól, télen pára, eső és hó ellen, ezáltal a csapadék nem veszélyezteti a belső kárpitot, valamint motor zaj tompítására is kiváló

A légterelő az adott autótípushoz gyártott termék, 100%-ban az autó ablak méreteinek a vonalát követi.

  • a légterelő márkája a HEKO
  • 2 vagy 4 darabos szett között lehet választani, a lenyíló fülben választható opció
  • színe füstös-szürke, áttetsző plexit, kb. 3-4 cm a vastagsága
  • a márka a modern formavilágot képviseli

A légterelő felhelyezése akár otthon is felszerelhető, nem szükséges külső segítséget kérni.

Elektromos ablakokra is problémamentes a felszerelése, ritkán fordul elő, hogy ez nem sikerül.

Ha a felhelyezésnél bármi probléma adódik, egy Youtube videó segítségül szolgálhat akár, ahol pontosabb útmutatást kaphatunk.

A HEKO cég egy lengyel székhelyű vállalt, nem csak személyautók, de akár buszok, teherautók részére is gyárt légterelőket.

6
Kezdete: 2024.05.17   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
16 990 Ft
17 990 Ft
Részletek
A Fiat Talento légterelő egy kiváló minőségű, praktikus és stílusos kiegészítő a 2016-tól gyártott modellekhez. A magas minőségű anyagokból készült légterelő nemcsak esztétikailag javítja autója megjelenését, hanem több funkciót is ellát.

A légterelő kialakítása lehetővé teszi, hogy friss levegő áramoljon az autóban anélkül, hogy megzavarná az utasokat a huzat. Így a légterelő nemcsak a légáramlás javítására szolgál, hanem a kényelmet is növeli az autóban tartózkodóknak.

A 78707 cikkszámmal rendelkező Fiat Talento légterelő könnyen felszerelhető, és tökéletesen illeszkedik az autó kialakításához anélkül, hogy befolyásolná az autó aerodinamikáját. A kiegészítőnek köszönhetően az autó külső megjelenése is egyedibbé válik.

A légterelő anyaga időjárásálló, így tartós és hosszú élettartamú. A kiegészítő könnyen tisztítható és karbantartható, így hosszú ideig megőrzi eredeti állapotát és szépségét.

A Fiat Talento légterelő ideális választás azoknak, akik szeretnék fokozni autójuk kényelmét és stílusát anélkül, hogy komoly átalakításokkal kellene foglalkozniuk. A praktikus és esztétikus kialakításának köszönhetően a légterelő valódi értéket és funkcionalitást ad az autóhoz.

Végszóként elmondható, hogy a Fiat Talento légterelő egy kiváló minőségű kiegészítő, amely praktikus és stílusos megoldást nyújt az autó kényelmének és megjelenésének javítására. A könnyű felszerelése, időjárásálló anyaga és tartóssága révén hosszú távon is élvezheti az előnyeit. Ezzel az extra kiegészítővel autójának luxusvonalát emelheti, miközben növeli az utasok kényelmét és élvezetét az utazások során.
Adatok
Cikkszám:
78707
Kiegészítő termékek