Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

SEAT ATECA LÉGTERELŐ (2016-)
SEAT ATECA LÉGTERELŐ (2016-)
14 990 Ft
13 490 Ft

SEAT ATECA LÉGTERELŐ (2016-)

SEAT ATECA LÉGTERELŐ (2016-)
SEAT ATECA (2016-) LÉGTERELŐ
SEAT ATECA (2016-) LÉGTERELŐ
SEAT ATECA (2016-) LÉGTERELŐ
SEAT ATECA (2016-) LÉGTERELŐ
SEAT ATECA (2016-) LÉGTERELŐ
SEAT ATECA (2016-) LÉGTERELŐ

A légterelő komfortérzetet szempontjából egy igen hasznos kiegészítője az autóknak!

Nyáron menet szél ellen véd a huzattól, télen pára, eső és hó ellen, ezáltal a csapadék nem veszélyezteti a belső kárpitot, valamint motor zaj tompítására is kiváló

A légterelő az adott autótípushoz gyártott termék, 100%-ban az autó ablak méreteinek a vonalát követi.

  • a légterelő márkája a HEKO
  • 2 vagy 4 darabos szett között lehet választani, a lenyíló fülben választható opció
  • színe füstös-szürke, áttetsző plexit, kb. 3-4 cm a vastagsága
  • a márka a modern formavilágot képviseli

A légterelő felhelyezése akár otthon is felszerelhető, nem szükséges külső segítséget kérni.

Elektromos ablakokra is problémamentes a felszerelése, ritkán fordul elő, hogy ez nem sikerül.

Ha a felhelyezésnél bármi probléma adódik, egy Youtube videó segítségül szolgálhat akár, ahol pontosabb útmutatást kaphatunk.

A HEKO cég egy lengyel székhelyű vállalt, nem csak személyautók, de akár buszok, teherautók részére is gyárt légterelőket.

10
Kezdete: 2024.07.26   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 500 Ft
13 490 Ft
14 990 Ft
Részletek
A SEAT Ateca légterelője egy kiváló minőségű, praktikus és stílusos kiegészítő, amelyet speciálisan a 2016-tól gyártott modellhez terveztek. Ez a légterelő nemcsak esztétikailag növeli az autó megjelenését, hanem funkcionálisan is számos előnnyel jár.

A légterelő felszerelése könnyű és gyors, így bárki könnyedén a helyére tudja illeszteni anélkül, hogy szakember segítségét kérné. A cikk száma szerinti 78701-es termék minőségi anyagokból készült, így tartós és ellenálló az időjárási viszonyoknak és a külső behatásoknak. A légterelő színével és formájával tökéletesen illeszkedik az autó design-jához, így harmonikus egységet alkot a SEAT Ateca külsejével.

Ennek a légterelőnek a legfontosabb funkciója az ablakok és az utasok védelme az esőtől és a szélzajtól. Kiválóan képes csökkenteni az ablakokon át bejutó zajt és szélzúgást, így kellemesebbé téve az autóban töltött időt. Emellett az esővíz is hatékonyan elvezetődik, így akár enyhe esőben is lehetőség van az ablakok lehúzására, anélkül hogy beszűrné az eső.

A légterelő nemcsak praktikus, hanem esztétikailag is vonzó megoldást kínál az autóvásárlóknak. Stílusos megjelenése és az autó külsejéhez való tökéletes illeszkedése fokozza az autó megjelenését és egyedi külsőt biztosít. A fekete szín eleganciát sugall, míg az aerodinamikus kialakítás sportos hatást kölcsönöz az autónak.

Összességében a SEAT Ateca légterelője egy kiváló választás mindazoknak, akik szeretnék személyre szabni autójukat, valamint kényelmesebbé és stílusosabbá tenni az utazást. Praktikus és esztétikus kiegészítője lehet minden SEAT Ateca tulajdonosnak, akik értékelik a minőséget és a design-t. A 78701-es cikkszámú légterelő garantáltan hozzáad egy plusz értéket az autóhoz és a vezetés élményéhez egyaránt.
Adatok
Cikkszám:
78701
Kiegészítő termékek