Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

HONDA HRV I GUMISZŐNYEG (1999-2006)
HONDA HRV I GUMISZŐNYEG (1999-2006)
13 490 Ft
12 490 Ft

HONDA HRV I GUMISZŐNYEG (1999-2006)

HONDA HRV I GUMISZŐNYEG (1999-2006)
HONDA HRV I (1999-2006) GUMISZŐNYEG
HONDA HRV I (1999-2006) GUMISZŐNYEG
 • Méretpontos gumiszőnyeg, az adott autótípushoz gyártott minta alapján készül, követi a padlólemez formáját, és csak is az Ön autójához van gyártva. Nem univerzális.
 • Védi autóját az év bármely szakaszában az időjárási viszonyokhoz igazodva
 • A galériában eredeti fotó látható a termékről
 • Minden gumiszőnyeg a gyártó saját mintája alapján készül, saját design alapján dolgozik, épp ezért gyártótól függően kinézetük eltér, de a méretpontossága ugyanaz
 • A gumiszőnyeg 1,2 cm-es peremmel rendelkezik
 • Csak fekete színben kapható
 • A gumiszőnyegben megtalálhatók a rögzítési pontok (patentok)
 • Előfordulhat a patentok hiánya a gumiszőnyegen, kérésre bármilyen kialakítású rögzítő korongokat tudunk pótolni, kialakításban és színben egyaránt
 • A gumiszőnyeg könnyen tisztán tartható, szagtalan termék
 • A gumiszőnyegeket Csehország, Lengyelország és Németország gyáraiból szerezzük be.
 • Fő márkáink: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Ha bármi kétely vagy kérdés felmerülne Önben, kérjük, a megjegyzésbe jelezze felénk, amint mi figyelembe veszünk.

7
Kezdete: 2024.03.28   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
12 490 Ft
13 490 Ft
Részletek
A HONDA HRV I GUMISZŐNYEG egy kiváló minőségű, precízen illeszkedő autószőnyeg, melyet speciálisan a 1999 és 2006 között gyártott Honda HRV I modellekhez terveztek. A termék cikkszáma 78640, így könnyen azonosítható és rendelhető a megfelelő típusú autóhoz.

Ez a gumiszőnyeg védi az autó belső padlóját a kosztól, folyadékoktól és egyéb szennyeződésektől, így hosszabb ideig megőrzi az autó belső tisztaságát és esztétikáját. A szőnyeg anyaga strapabíró és könnyen tisztítható, így akár az intenzív használatból származó szennyeződések is könnyedén eltávolíthatóak róla.

A HONDA HRV I GUMISZŐNYEG pontosan illeszkedik az autó belső teréhez, így nem csúszkál vagy fordul el a vezetés közben. A szőnyeg alsó részén található gumiborítás biztosítja, hogy stabilan maradjon a helyén, így nem kell aggódnod amiatt, hogy elmozdul a vezetés közben és esetleg veszélybe sodor.

A termék magas minőségű anyagokból készül, így hosszú élettartammal rendelkezik és megállja a helyét még az intenzív használat során is. Az ergonomikus kialakításnak köszönhetően kényelmes a tapintása és a jármű belső dizájnjához is jól illeszkedik.

Ha szeretnéd megóvni autód belső terét a kopástól, szennyeződésektől és folyadékok okozta károktól, akkor a HONDA HRV I GUMISZŐNYEG ideális választás számodra. Rendeld meg még ma és biztos lehetsz benne, hogy autód belső tere hosszú ideig megőrzi szépségét és tisztaságát!
Adatok
Cikkszám:
78640
Kiegészítő termékek