Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

LAND ROVER DISCOVERY SPORT CSOMAGTÉRTÁLCA (2015-)
LAND ROVER DISCOVERY SPORT CSOMAGTÉRTÁLCA (2015-)
17 990 Ft
16 990 Ft

LAND ROVER DISCOVERY SPORT CSOMAGTÉRTÁLCA (2015-)

LAND ROVER DISCOVERY SPORT CSOMAGTÉRTÁLCA (2015-)
LAND ROVER DISCOVERY SPORT (2015-) CSOMAGTÉRTÁLCA (Rugalmas műanyag)
LAND ROVER DISCOVERY SPORT (2015-) CSOMAGTÉRTÁLCA (Rugalmas műanyag)
LAND ROVER DISCOVERY SPORT (2015-) CSOMAGTÉRTÁLCA (SZILIKON GUMI)
LAND ROVER DISCOVERY SPORT (2015-) CSOMAGTÉRTÁLCA (SZILIKON GUMI)
  • A csomagtértálca az autó konkrét típusához és csomagteréhez van alakítva, gyártva
  • Autótípuson belül a csomagterek kialakítása eltérhet, ugyanis több opciót szem előtt tartva gyártanak ma már a gyártók is!
  • A fotók eredeti fényképek az oldalon, épp ezért FONTOS megnézni a csomagtértálcák kinézetét, és saját autónk csomagterével összehasonlítani!
  • A csomagtértálcák kb. 2-5 cm peremmel rendelkeznek
  • Magas peremének köszönhetően tökéletes védelmet biztosít, megakadályozza, hogy a szennyeződések a gyári szövetre kerüljenek. Könnyen kivehető az autóból, alapos tisztítás után pedig a behelyezése egyszerű
  • A tálcák csúszásgátló kialakítással rendelkeznek, ezáltal a szállított áru csúszásmentesége a minimálisra csökkenthető
  • A csomagtértálcák árkategóriában, anyagminőségben és desigban különbözhetnek egymástól! Ezért saját ízlésünk szerint, illetve nem utolsó sorban az autóba kívánt áru teherbírásához, nehéz, éles tárgyak, építőanyagok, bőrönd és egyébmás tárgyak szállításához mérten tudjuk kiválasztani
  • A csomagtértálca praktikus megoldása az autónknak, ugyanis az autó könnyen tisztán tartható, könnyen végezhető a takarítása!
  • Fő márkáink: REZAW-PLAST, GUZU, RIGUM, GLEDRING, FROGUM
  • A tálcák tartós műanyagból (polietilén) illetve gumiból készülnek, amely garantálja a termék ellenálló képességét a szennyeződésekkel, vegyszerekkel, vízzel és sárral szemben.
6
Kezdete: 2024.04.22   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
16 990 Ft
17 990 Ft
Részletek
A Land Rover Discovery Sport csomagtértálca egy nagyszerű kiegészítő az autódhoz, amely egyedi védelmet nyújt a csomagtartó térben. A jellegzetes formatervezésnek köszönhetően tökéletesen illeszkedik az autód belső terébe, és megakadályozza, hogy a csomagok károsítsák a csomagtartórészt.

A csomagtértálca anyaga strapabíró műanyag, amely ellenáll az erős nyomásnak és sérüléseknek. A felülete texturált, így elkerülheted a csúszást és a csúnya karcolásokat a csomagok mozgatása közben. A maszkoló perem kialakítása biztosítja, hogy ne folyjon ki a víz vagy a piszok a csomagok alatt, így mindig tiszta és rendezett marad a csomagtér.

A csomagtértálca könnyen és gyorsan telepíthető, és egyszerűen tisztítható, akár csak egy nedves ronggyal. Ráadásul a 78636 cikkszámú Land Rover Discovery Sport csomagtértálca pontosan illeszkedik az autódhoz, így nincs szükség semmilyen módosításra vagy illesztésre.

Az autó kényelmes és praktikus tárolását biztosító csomagtértálca ideális választás mindazoknak, akik szeretik rendben tartani a csomagjaikat, és védeni az autó belső részét a kopástól és piszoktól. A Land Rover gyártó által minősített és jóváhagyott termék, így biztos lehetsz benne, hogy a legjobb minőséget kapod az autóddal való kompatibilitás szempontjából.

Ne hagyd, hogy a csomagok kárt tegyenek az autód belső részében, és szerezd be a Land Rover Discovery Sport csomagtértálca 78636-os cikkszámú verzióját még ma!őséből.
Adatok
Cikkszám:
78636
Kiegészítő termékek