Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

JAGUAR F-PACE CSOMAGTÉRTÁLCA (2016-)
JAGUAR F-PACE CSOMAGTÉRTÁLCA (2016-)
17 990 Ft
16 990 Ft

JAGUAR F-PACE CSOMAGTÉRTÁLCA (2016-)

JAGUAR F-PACE CSOMAGTÉRTÁLCA (2016-)
JAGUAR F-PACE (2016-2020) CSOMAGTÉRTÁLCA (Rugalmas műanyag)
JAGUAR F-PACE (2016-2020) CSOMAGTÉRTÁLCA (Rugalmas műanyag)
JAGUAR F-PACE (2016-2020) CSOMAGTÉRTÁLCA (SZILIKON GUMI)
JAGUAR F-PACE (2016-2020) CSOMAGTÉRTÁLCA (SZILIKON GUMI)
JAGUAR F-PACE (2020-) CSOMAGTÉRTÁLCA (Rugalmas műanyag - Aristar)
JAGUAR F-PACE (2020-) CSOMAGTÉRTÁLCA (Rugalmas műanyag - Aristar)
  • A csomagtértálca az autó konkrét típusához és csomagteréhez van alakítva, gyártva
  • Autótípuson belül a csomagterek kialakítása eltérhet, ugyanis több opciót szem előtt tartva gyártanak ma már a gyártók is!
  • A fotók eredeti fényképek az oldalon, épp ezért FONTOS megnézni a csomagtértálcák kinézetét, és saját autónk csomagterével összehasonlítani!
  • A csomagtértálcák kb. 2-5 cm peremmel rendelkeznek
  • Magas peremének köszönhetően tökéletes védelmet biztosít, megakadályozza, hogy a szennyeződések a gyári szövetre kerüljenek. Könnyen kivehető az autóból, alapos tisztítás után pedig a behelyezése egyszerű
  • A tálcák csúszásgátló kialakítással rendelkeznek, ezáltal a szállított áru csúszásmentesége a minimálisra csökkenthető
  • A csomagtértálcák árkategóriában, anyagminőségben és desigban különbözhetnek egymástól! Ezért saját ízlésünk szerint, illetve nem utolsó sorban az autóba kívánt áru teherbírásához, nehéz, éles tárgyak, építőanyagok, bőrönd és egyébmás tárgyak szállításához mérten tudjuk kiválasztani
  • A csomagtértálca praktikus megoldása az autónknak, ugyanis az autó könnyen tisztán tartható, könnyen végezhető a takarítása!
  • Fő márkáink: REZAW-PLAST, GUZU, RIGUM, GLEDRING, FROGUM
  • A tálcák tartós műanyagból (polietilén) illetve gumiból készülnek, amely garantálja a termék ellenálló képességét a szennyeződésekkel, vegyszerekkel, vízzel és sárral szemben.
6
Kezdete: 2024.04.18   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
16 990 Ft
17 990 Ft
Részletek
A Jaguar F-Pace csomagtértálca egy kiváló minőségű, speciálisan kialakított termék, melyet az autó csomagtartójába helyezhetünk, hogy megóvjuk a felületet a kosztól, szennyeződésektől és sérülésektől.

A csomagtértálca cikkszáma: 78633, mely egyedi méretű és formájú, pontosan illeszkedik a Jaguar F-Pace típusú autók csomagterében elhelyezkedő helyre. Az alakja és vastagsága optimális, hogy megvédje a csomagtartó belső részét a nedvességtől, ütődésektől, karcolásoktól és egyéb káros hatásoktól.

A csomagtértálca anyaga strapabíró, könnyen tisztítható, és hosszú élettartamú. Vízálló, így megóvja az autó belső részét az esetleges folyadék kiömlésektől vagy nedvességtől is. A speciális kialakítású bordák segítenek elkerülni, hogy a csomagok elcsússzanak vagy felboruljanak a mozgás közben.

A Jaguar F-Pace csomagtértálca praktikus és könnyen használható megoldás, mely segít megőrizni az autó csomagterét újszerű állapotban. Rugalmas, könnyű és ellenálló, ezáltal ideális választás mindennapos használatra.

Telepítése gyors és egyszerű, csak egyszerűen helyezze a csomagtértálcát a kijelölt helyre, és kész is. Higiénikus megoldás, ami megkönnyíti a csomagok szállítását és a csomagterének tisztán tartását.

Ha Ön a Jaguar F-Pace autó tulajdonosa, és szeretné megóvni autója csomagterét a mindennapi használat során felmerülő veszélyektől, akkor ne habozzon beszerezni a 78633-as cikkszámú Jaguar F-Pace csomagtértálcát! Ez az eszköz garantáltan hozzájárul ahhoz, hogy autója hosszú éveken át megőrizze esztétikus és tiszta megjelenését.
Adatok
Cikkszám:
78633
Kiegészítő termékek