Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

SSANGYONG RODIUS LÉGTERELŐ (2004-2013)
SSANGYONG RODIUS LÉGTERELŐ (2004-2013)
14 990 Ft
13 490 Ft

SSANGYONG RODIUS LÉGTERELŐ (2004-2013)

SSANGYONG RODIUS LÉGTERELŐ (2004-2013)
SSANGYONG RODIUS (2004-2013) - AUTÓ LÉGTERELŐ
SSANGYONG RODIUS (2004-2013) - AUTÓ LÉGTERELŐ

A légterelő komfortérzetet szempontjából egy igen hasznos kiegészítője az autóknak!

Nyáron menet szél ellen véd a huzattól, télen pára, eső és hó ellen, ezáltal a csapadék nem veszélyezteti a belső kárpitot, valamint motor zaj tompítására is kiváló

A légterelő az adott autótípushoz gyártott termék, 100%-ban az autó ablak méreteinek a vonalát követi.

  • a légterelő márkája a HEKO
  • 2 vagy 4 darabos szett között lehet választani, a lenyíló fülben választható opció
  • színe füstös-szürke, áttetsző plexit, kb. 3-4 cm a vastagsága
  • a márka a modern formavilágot képviseli

A légterelő felhelyezése akár otthon is felszerelhető, nem szükséges külső segítséget kérni.

Elektromos ablakokra is problémamentes a felszerelése, ritkán fordul elő, hogy ez nem sikerül.

Ha a felhelyezésnél bármi probléma adódik, egy Youtube videó segítségül szolgálhat akár, ahol pontosabb útmutatást kaphatunk.

A HEKO cég egy lengyel székhelyű vállalt, nem csak személyautók, de akár buszok, teherautók részére is gyárt légterelőket.

10
Kezdete: 2024.07.26   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 500 Ft
13 490 Ft
14 990 Ft
Részletek
A SsangYong Rodius légterelő a kiváló minőségű, könnyű és tartós anyagból készült, mely tökéletesen illeszkedik az autóhoz. A légterelő célja az, hogy csökkentse a szélzajt és a légellenállást, valamint védelmet nyújtson az esetleges eső vagy hó ellen a vezetés közben.

Ez a légterelő specifikusan a 2004 és 2013 között gyártott SsangYong Rodius modellhez készült, így biztos lehet benne, hogy tökéletesen passzolni fog az autójához, anélkül hogy bármilyen módosítást kellene végeznie az autó szerkezetén. Helyes beépítéskor könnyedén megtapad az autó szélvédőjén, így garantálva a stabil rögzítést és a hosszú élettartamot.

A 78460 cikkszámmal ellátott légterelő magas minőségű ABS műanyagból készült, mely hosszú távon is ellenáll az időjárási viszonyoknak, UV sugaraknak és mechanikai behatásoknak. Ezzel biztosítva a tartósságot és a sérülésmentes használatot.

Az autó aerodinamikailag hatékonyabbá válik ezzel a légterelővel, ami jelentősen csökkentheti a fogyasztást és növelheti a vezetési kényelmet. Ráadásul a légterelő diszkrét megjelenése is hozzájárul az autó esztétikusabb kinézetéhez.

A SsangYong Rodius légterelő könnyen felszerelhető saját kezűleg is, így nem szükséges profi segítség ahhoz, hogy autóba szerelje. Használatával élvezheti a csendesebb és komfortosabb vezetést bármilyen időjárási körülmények között.

Válassza a SsangYong Rodius légterelőt, ha fontos Önnek az autója védelme, kényelme és esztétikuma. A 78460 cikkszám garantálja a minőséget és a tökéletes illeszkedést autójához!
Adatok
Cikkszám:
78460