Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

FORD TRANSIT LÉGTERELŐ (2014-2024)
FORD TRANSIT LÉGTERELŐ (2014-2024)
17 990 Ft
16 990 Ft

FORD TRANSIT LÉGTERELŐ (2014-2024)

FORD TRANSIT LÉGTERELŐ (2014-2024)
FORD TRANSIT (2014-) LÉGTERELŐ
FORD TRANSIT (2014-) LÉGTERELŐ
FORD TRANSIT (2014-) LÉGTERELŐ
FORD TRANSIT (2014-) LÉGTERELŐ

A légterelő komfortérzetet szempontjából egy igen hasznos kiegészítője az autóknak!

Nyáron menet szél ellen véd a huzattól, télen pára, eső és hó ellen, ezáltal a csapadék nem veszélyezteti a belső kárpitot, valamint motor zaj tompítására is kiváló

A légterelő az adott autótípushoz gyártott termék, 100%-ban az autó ablak méreteinek a vonalát követi.

  • a légterelő márkája a HEKO
  • 2 vagy 4 darabos szett között lehet választani, a lenyíló fülben választható opció
  • színe füstös-szürke, áttetsző plexit, kb. 3-4 cm a vastagsága
  • a márka a modern formavilágot képviseli

A légterelő felhelyezése akár otthon is felszerelhető, nem szükséges külső segítséget kérni.

Elektromos ablakokra is problémamentes a felszerelése, ritkán fordul elő, hogy ez nem sikerül.

Ha a felhelyezésnél bármi probléma adódik, egy Youtube videó segítségül szolgálhat akár, ahol pontosabb útmutatást kaphatunk.

A HEKO cég egy lengyel székhelyű vállalt, nem csak személyautók, de akár buszok, teherautók részére is gyárt légterelőket.

6
Kezdete: 2024.05.20   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
16 990 Ft
17 990 Ft
Részletek
A Ford Transit légterelő egy kiváló minőségű, funkcionalitását és esztétikai megjelenését is szem előtt tartó autó tartozék, melyet a 2014 és 2024 között gyártott modellekhez terveztek. Az autó légterelője nemcsak az autó megjelenését fokozza, de a vezetés során is számos előnnyel jár.

A légterelő segít csökkenteni a légmozgást az autó külső részén, ezáltal javítva a jármű aerodinamikáját. Ennek eredményeképp a vezetés során csekélyebb légellenállással találkozunk, ami jobb üzemanyag-fogyasztást eredményezhet. Emellett a légterelő segít megvédeni a szélvédőt az esőtől, hótol, porral és egyéb szennyeződésektől, így javítva a kilátást és biztonságot a vezetés során.

A 78092-es cikkszámú Ford Transit légterelő strapabíró anyagból készül, így hosszú éveken át megbízható védelmet nyújt autójának. A légterelő könnyen felszerelhető és eltávolítható, így könnyedén csereberélhető vagy tisztítható szükség esetén.

A légterelő minőségi kialakításának köszönhetően tökéletesen illeszkedik az autó formájához, így harmóniát teremt az autó külső megjelenésével. A termék precíz kidolgozása garantálja, hogy a légterelő nem csak praktikus, hanem esztétikailag is vonzó kiegészítője lesz autójának.

Az autó tartozékai között a légterelő különleges helyet foglal el, hiszen nemcsak a vezetés során nyújt extra komfortot és biztonságot, de az autó külső megjelenését is felfrissíti és egyedi vonalakkal látja el. Ha szeretné autóját még kényelmesebbé és vonzóbbá tenni, válassza a Ford Transit légterelőt, és tapasztalja meg az előnyeit azonnal!
Adatok
Cikkszám:
78092
Kiegészítő termékek