Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

FIAT STRADA LÉGTERELŐ (2004-2017)
FIAT STRADA LÉGTERELŐ (2004-2017)
13 990 Ft
12 990 Ft

FIAT STRADA LÉGTERELŐ (2004-2017)

FIAT STRADA LÉGTERELŐ (2004-2017)
FIAT STRADA (2004-2017) LÉGTERELŐ
FIAT STRADA (2004-2017) LÉGTERELŐ

A légterelő komfortérzetet szempontjából egy igen hasznos kiegészítője az autóknak!

Nyáron menet szél ellen véd a huzattól, télen pára, eső és hó ellen, ezáltal a csapadék nem veszélyezteti a belső kárpitot, valamint motor zaj tompítására is kiváló

A légterelő az adott autótípushoz gyártott termék, 100%-ban az autó ablak méreteinek a vonalát követi.

  • a légterelő márkája a HEKO
  • 2 vagy 4 darabos szett között lehet választani, a lenyíló fülben választható opció
  • színe füstös-szürke, áttetsző plexit, kb. 3-4 cm a vastagsága
  • a márka a modern formavilágot képviseli

A légterelő felhelyezése akár otthon is felszerelhető, nem szükséges külső segítséget kérni.

Elektromos ablakokra is problémamentes a felszerelése, ritkán fordul elő, hogy ez nem sikerül.

Ha a felhelyezésnél bármi probléma adódik, egy Youtube videó segítségül szolgálhat akár, ahol pontosabb útmutatást kaphatunk.

A HEKO cég egy lengyel székhelyű vállalt, nem csak személyautók, de akár buszok, teherautók részére is gyárt légterelőket.

7
Kezdete: 2024.05.17   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
12 990 Ft
13 990 Ft
Részletek
A Fiat Strada légterelő egy kiváló minőségű, praktikus és esztétikus kiegészítő a 2004 és 2017 között gyártott modellekhez. A légterelő cikkszáma 78056, és ez az alkatrész tökéletes megoldást nyújt az autóban utazók kényelme és védelme érdekében.

A légterelő felszerelése könnyű és gyors, így akár egyedül is könnyedén feltehető az autóra anélkül, hogy szakember segítségére lenne szükség. Az alkatrész segítségével csökkenthető a szélturbulencia, ami a vezetés során kellemetlen élményt okozhat az utasoknak. Ezen kívül a légterelő segít megőrizni az autó belső terét a szennyeződésektől és a porfelhőktől, így a vezetés kellemesebb és tisztább környezetben zajlik.

A Fiat Strada légterelő kiváló minőségű anyagból készül, így hosszú élettartammal rendelkezik. A megfelelően kialakított forma és az precíz gyártási folyamatnak köszönhetően tökéletes illeszkedést biztosít az autó ablakához, így nem csak praktikus, de esztétikus is. Az alkatrésznek köszönhetően az autó külső megjelenése is megújul, egyedibb és sportosabb megjelenést kölcsönözve az autónak.

A légterelő nemcsak hasznos, de stílusos kiegészítője is az autónak, amely fokozza az autó megjelenését és vonzerejét. Az alkatrész könnyen tisztítható és karbantartható, így hosszú ideig megőrizheti újszerű állapotát. A Fiat Strada légterelő egyaránt ajánlott olyan sofőröknek, akik szeretik az autójukat egyedivé tenni és azoknak is, akik fontosnak tartják az utazás során a kényelmet és a védelmet.

Ha szeretné felfrissíteni autója megjelenését és növelni az utazás kényelmét, válassza a Fiat Strada légterelőt! A 2004 és 2017 között gyártott modellekhez tervezett alkatrész cikkszáma 78056, amely garantáltan megfelelő védelmet és stílust nyújt az Ön számára. Ne habozzon, válassza a minőséget és vásárolja meg most!
Adatok
Cikkszám:
78056
Kiegészítő termékek