Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

FIAT QUBO LÉGTERELŐ (2007-2022)
FIAT QUBO LÉGTERELŐ (2007-2022)
12 490 Ft
11 490 Ft

FIAT QUBO LÉGTERELŐ (2007-2022)

FIAT QUBO LÉGTERELŐ (2007-2022)
FIAT QUBO (2007-) LÉGTERELŐ
FIAT QUBO (2007-) LÉGTERELŐ
FIAT QUBO (2007-) LÉGTERELŐ
FIAT QUBO (2007-) LÉGTERELŐ

A légterelő komfortérzetet szempontjából egy igen hasznos kiegészítője az autóknak!

Nyáron menet szél ellen véd a huzattól, télen pára, eső és hó ellen, ezáltal a csapadék nem veszélyezteti a belső kárpitot, valamint motor zaj tompítására is kiváló

A légterelő az adott autótípushoz gyártott termék, 100%-ban az autó ablak méreteinek a vonalát követi.

  • a légterelő márkája a HEKO
  • 2 vagy 4 darabos szett között lehet választani, a lenyíló fülben választható opció
  • színe füstös-szürke, áttetsző plexit, kb. 3-4 cm a vastagsága
  • a márka a modern formavilágot képviseli

A légterelő felhelyezése akár otthon is felszerelhető, nem szükséges külső segítséget kérni.

Elektromos ablakokra is problémamentes a felszerelése, ritkán fordul elő, hogy ez nem sikerül.

Ha a felhelyezésnél bármi probléma adódik, egy Youtube videó segítségül szolgálhat akár, ahol pontosabb útmutatást kaphatunk.

A HEKO cég egy lengyel székhelyű vállalt, nem csak személyautók, de akár buszok, teherautók részére is gyárt légterelőket.

8
Kezdete: 2024.05.17   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
11 490 Ft
12 490 Ft
Részletek
A Fiat Qubo márka speciális légterelője egy kiváló minőségű, strapabíró autótartozék, amely kifejezetten a 2007 és 2022 közötti gyártási évekkel rendelkező Fiat Qubo modellekhez lett tervezve. A légterelő cikkszáma 78039, és egyaránt funkcionális és esztétikai előnyöket kínál.

Ez a légterelő az autó első szélvédőjére illeszkedik, és hatékonyan csökkenti a szélzajt és a szél elleni ellenállást. Ennek eredményeként a vezető és az utasok számára kellemesebb és csendesebb utazási élményt biztosít. Emellett segít megőrizni az autó belső hőmérsékletét, így télen melegen, nyáron pedig hűvösen tartva az utasteret.

A Fiat Qubo légterelő nagyszerű stílusos kiegészítője az autónak, amely javítja a jármű megjelenését és egyedi, sportos stílust kölcsönöz neki. Az elegáns, modern design úgy lett kialakítva, hogy illeszkedjen a Fiat Qubo vonalvezetéséhez, és fokozza az autó megjelenését.

A légterelő könnyen és gyorsan felhelyezhető, nem igényel speciális szerszámokat vagy szakértelmet. Azonnal használatba vehető, és nem okoz kárt az autó szerkezetében. Az anyaga magas minőségű, időjárásálló anyagból készült, amely ellenáll az UV-sugárzásnak és a korróziónak.

A Fiat Qubo légterelő egy innovatív és praktikus autótartozék, amely javítja az autó teljesítményét és esztétikai megjelenését. Szerezze be Ön is ezt a kiváló minőségű légterelőt, és élvezze az utazást a Fiat Qubo luxusával és kényelmével!
Adatok
Cikkszám:
78039
Kiegészítő termékek