Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

CITROEN BERLINGO II. LÉGTERELŐ (2008-2018)
CITROEN BERLINGO II. LÉGTERELŐ (2008-2018)
14 490 Ft
13 490 Ft

CITROEN BERLINGO II. LÉGTERELŐ (2008-2018)

CITROEN BERLINGO II. LÉGTERELŐ (2008-2018)
CITROEN BERLINGO II. (2008-2018) LÉGTERELŐ
CITROEN BERLINGO II. (2008-2018) LÉGTERELŐ
CITROEN BERLINGO II. (2008-2018)  LÉGTERELŐ
CITROEN BERLINGO II. (2008-2018) LÉGTERELŐ

A légterelő komfortérzetet szempontjából egy igen hasznos kiegészítője az autóknak!

Nyáron menet szél ellen véd a huzattól, télen pára, eső és hó ellen, ezáltal a csapadék nem veszélyezteti a belső kárpitot, valamint motor zaj tompítására is kiváló

A légterelő az adott autótípushoz gyártott termék, 100%-ban az autó ablak méreteinek a vonalát követi.

  • a légterelő márkája a HEKO
  • 2 vagy 4 darabos szett között lehet választani, a lenyíló fülben választható opció
  • színe füstös-szürke, áttetsző plexit, kb. 3-4 cm a vastagsága
  • a márka a modern formavilágot képviseli

A légterelő felhelyezése akár otthon is felszerelhető, nem szükséges külső segítséget kérni.

Elektromos ablakokra is problémamentes a felszerelése, ritkán fordul elő, hogy ez nem sikerül.

Ha a felhelyezésnél bármi probléma adódik, egy Youtube videó segítségül szolgálhat akár, ahol pontosabb útmutatást kaphatunk.

A HEKO cég egy lengyel székhelyű vállalt, nem csak személyautók, de akár buszok, teherautók részére is gyárt légterelőket.

7
Kezdete: 2024.07.26   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
13 490 Ft
14 490 Ft
Részletek
A Citroen Berlingo II. légterelő egy kiváló minőségű, hatékony és stílusos tartozék, amely ideális választás az autók kiegészítése és személyre szabása során. A légterelők nemcsak esztétikai szempontból fontosak, hanem számos funkcionális előnnyel is rendelkeznek.

Ez a konkrét légterelő modell kifejezetten a 2008-2018 közötti években gyártott Citroen Berlingo II. modellekhez készült, így tökéletesen illeszkedik az autó formájához és kialakításához. A termék cikkszáma 77971, így könnyen azonosítani tudod a megfelelő típust a vásárlás során.

A légterelő felszerelése egyszerű és gyors, ráadásul nem igényel speciális szerszámokat vagy technikai szaktudást. A tartozék megvédi az autót a szélhatástól és az esőtől, így növeli az utazás komfortját és biztonságát. Emellett javítja az autó aerodinamikai tulajdonságait is, így csökkentve a fogyasztást és növelve a sebességet.

Az ablaktörlővel együtt működve minimalizálja a szélzajt és a turbulenciát az autó belsejében, így kellemesebbé téve az utazást hosszú távon is. Emellett védelmet nyújt az autóponyvák, madarak, rovarok és egyéb szennyeződések ellen is, így megkímélve az ablakokat és az autó festését.

A Citroen Berlingo II. légterelő elegáns és sportos megjelenést kölcsönöz az autónak, így fokozva az összképet és kiemelve a gépjármű egyedi stílusát. A tartozék strapabíró anyagból készült, amely ellenáll az időjárás viszontagságainak és hosszú távon is megőrzi esztétikai és funkcionális tulajdonságait.

Összességében a Citroen Berlingo II. légterelő egy hasznos és praktikus kiegészítő, amely nemcsak a külső megjelenést fokozza, hanem számos előnnyel jár az autóvezetés során is. Ha szeretnéd egyedibbé és kényelmesebbé tenni az autódat, akkor ez a tartozék tökéletes választás lehet számodra. Ne habozz, vásárolj egyet még ma és élvezd az új élményeket az úton!
Adatok
Cikkszám:
77971
Kiegészítő termékek