Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

SMART FORTWO GUMISZŐNYEG (1998-2007)
SMART FORTWO GUMISZŐNYEG (1998-2007)
11 490 Ft
10 490 Ft

SMART FORTWO GUMISZŐNYEG (1998-2007)

SMART FORTWO GUMISZŐNYEG (1998-2007)
SMART FORTWO (1998-2007) GUMISZŐNYEG
SMART FORTWO (1998-2007) GUMISZŐNYEG
  • Méretpontos gumiszőnyeg, az adott autótípushoz gyártott minta alapján készül, követi a padlólemez formáját, és csak is az Ön autójához van gyártva. Nem univerzális.
  • Védi autóját az év bármely szakaszában az időjárási viszonyokhoz igazodva
  • A galériában eredeti fotó látható a termékről
  • Minden gumiszőnyeg a gyártó saját mintája alapján készül, saját design alapján dolgozik, épp ezért gyártótól függően kinézetük eltér, de a méretpontossága ugyanaz
  • A gumiszőnyeg 1,2 cm-es peremmel rendelkezik
  • Csak fekete színben kapható
  • A gumiszőnyegben megtalálhatók a rögzítési pontok (patentok)
  • Előfordulhat a patentok hiánya a gumiszőnyegen, kérésre bármilyen kialakítású rögzítő korongokat tudunk pótolni, kialakításban és színben egyaránt
  • A gumiszőnyeg könnyen tisztán tartható, szagtalan termék
  • A gumiszőnyegeket Csehország, Lengyelország és Németország gyáraiból szerezzük be.
  • Fő márkáink: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Ha bármi kétely vagy kérdés felmerülne Önben, kérjük, a megjegyzésbe jelezze felénk, amint mi figyelembe veszünk.

9
Kezdete: 2024.04.09   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
10 490 Ft
11 490 Ft
Részletek
A SMART FORTWO GUMISZŐNYEG (1998-2007) egy kiváló minőségű, precízen méretezett autós kiegészítő, mely elsősorban a Smart Fortwo típusú autókhoz lett tervezve. A cikkszáma: 77889, amely segítségével könnyedén azonosítható a termék a piacon.

Ez a gumiszőnyeg egyaránt funkcionális és esztétikus. Kiváló minőségű anyagból készült, mely rendkívül tartós és strapabíró, így hosszú időn át kitűnő védelmet nyújt autója belső részeinek a kopástól, kosztól és egyéb szennyeződésektől. A tartós anyagának köszönhetően könnyedén tisztán tartható, egyszerűen lemosható és szárazon is könnyen marad.

A SMART FORTWO GUMISZŐNYEG egyedi méretezése tökéletesen illeszkedik autójának belső tereihez, így nem csak védelmet nyújt, de esztétikailag is jól mutat. A precíz kivitelezésnek köszönhetően nem csúszik el, így biztonságos és kényelmes használatot tesz lehetővé vezetés közben is.

A gumiszőnyeg könnyen és gyorsan felhelyezhető az autó padlójára, valamint könnyen eltávolítható és tisztítható is. A termék a kényelmet és praktikumot egyaránt szem előtt tartva lett tervezve, így ideális választás minden Smart Fortwo tulajdonos számára, aki fontosnak tartja autója ápolását és védelmét.

Összességében a SMART FORTWO GUMISZŐNYEG (1998-2007) egy kiváló minőségű, praktikus és esztétikus autós kiegészítő, mely hosszú távon is kiváló szolgálatot nyújt autója számára. Ne habozzon, vásároljon egyet még ma, és tegye még komfortosabbá és esztétikusabbá Smart Fortwo autóját!
Adatok
Cikkszám:
77889
Kiegészítő termékek