Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

HYUNDAI ELANTRA (AD) GUMISZŐNYEG (2016-2021)
HYUNDAI ELANTRA (AD) GUMISZŐNYEG (2016-2021)
12 090 Ft
11 090 Ft

HYUNDAI ELANTRA (AD) GUMISZŐNYEG (2016-2021)

HYUNDAI ELANTRA (AD) GUMISZŐNYEG (2016-2021)
HYUNDAI ELANTRA (AD) (2016-2021) GUMISZŐNYEG
HYUNDAI ELANTRA (AD) (2016-2021) GUMISZŐNYEG
HYUNDAI ELANTRA (AD) (2016-2021) GUMISZŐNYEG (GLEDRING)
HYUNDAI ELANTRA (AD) (2016-2021) GUMISZŐNYEG (GLEDRING)
  • Méretpontos gumiszőnyeg, az adott autótípushoz gyártott minta alapján készül, követi a padlólemez formáját, és csak is az Ön autójához van gyártva. Nem univerzális.
  • Védi autóját az év bármely szakaszában az időjárási viszonyokhoz igazodva
  • A galériában eredeti fotó látható a termékről
  • Minden gumiszőnyeg a gyártó saját mintája alapján készül, saját design alapján dolgozik, épp ezért gyártótól függően kinézetük eltér, de a méretpontossága ugyanaz
  • A gumiszőnyeg 1,2 cm-es peremmel rendelkezik
  • Csak fekete színben kapható
  • A gumiszőnyegben megtalálhatók a rögzítési pontok (patentok)
  • Előfordulhat a patentok hiánya a gumiszőnyegen, kérésre bármilyen kialakítású rögzítő korongokat tudunk pótolni, kialakításban és színben egyaránt
  • A gumiszőnyeg könnyen tisztán tartható, szagtalan termék
  • A gumiszőnyegeket Csehország, Lengyelország és Németország gyáraiból szerezzük be.
  • Fő márkáink: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Ha bármi kétely vagy kérdés felmerülne Önben, kérjük, a megjegyzésbe jelezze felénk, amint mi figyelembe veszünk.

8
Kezdete: 2024.04.02   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
11 090 Ft
12 090 Ft
Részletek
A Hyundai Elantra (AD) gumiszőnyeg egy tökéletes kiegészítő a 2016 és 2021 közötti modellekhez. A strapabíró és precízen illeszkedő gumiszőnyeg tökéletes védelmet nyújt az autó padlójának, hogy megőrizze azt hosszú távon is.

Ez a cikkszám 77119 alatt futó termék széles körű védelmet nyújt az autó belső terének, megakadályozva a kosz és nedvesség bejutását a padlólemezhez. A szőnyeg egy speciális anyagból készül, ami könnyen tisztítható és mosható, így könnyedén megtartható az autó utasterének higiéniai szintje.

A Hyundai Elantra gumiszőnyeg széles körben használható, legyen szó hosszabb utazásról vagy mindennapi használatról. Az anyaga ellenálló a kopásnak, így hosszú éveken át megbízhatóan szolgálja majd a tulajdonosát, és megvédi az autó belső terét az esetleges sérülésektől.

A pontos méreteknek köszönhetően a gumiszőnyeg szépen illeszkedik a Hyundai Elantra padlójához, így nem fog elcsúszni vagy összegyűrődni használat közben. Emellett a szőnyeg rendkívül könnyedén felszerelhető és eltávolítható, így könnyen tisztítható és karbantartható.

Ha szeretné védeni autója belső terét a szennyeződésektől és nedvességtől, akkor a Hyundai Elantra gumiszőnyeg ideális választás lehet Ön számára. A magas minőség és precíz kidolgozás garantáltan elégedetté fogja tenni az autó tulajdonosait, akik hosszú távon élvezhetik az autó belső terének tisztaságát és higiéniai állapotát.ActionCodePropertiesHyundai Elantra (AD) gumiszőnyeg (2016-2021)Cikkszám: 77119Anyag: GumiszőnyegAlkalmazható modellek: Hyundai Elantra (AD) (2016-2021)Jellemzők: Precíz illeszkedés, strapabíró anyag, könnyen tisztítható és moshatóÁr: A termék ára változhat a gyártótól és a forgalmazótól függően.Általános vásárlási információk: A termék vásárolható autóalkatrész üzletekben, autószervizekben vagy online webáruházakban.Általános felhasználási információk: A gumiszőnyeg használata javasolt az autó belső terének védelmére a szennyeződésektől és nedvességtől.
Adatok
Cikkszám:
77119
Kiegészítő termékek