Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

SUZUKI BALENO GUMISZŐNYEG (2016-2022)
SUZUKI BALENO GUMISZŐNYEG (2016-2022)
11 990 Ft
10 990 Ft

SUZUKI BALENO GUMISZŐNYEG (2016-2022)

SUZUKI BALENO GUMISZŐNYEG (2016-2022)
SUZUKI BALENO (2016-) GUMISZŐNYEG (Rigum)
SUZUKI BALENO (2016-) GUMISZŐNYEG (Rigum)
SUZUKI BALENO (2016-) GUMISZŐNYEG (3D NOVLINE)
SUZUKI BALENO (2016-) GUMISZŐNYEG (3D NOVLINE)
  • Méretpontos gumiszőnyeg, az adott autótípushoz gyártott minta alapján készül, követi a padlólemez formáját, és csak is az Ön autójához van gyártva. Nem univerzális.
  • Védi autóját az év bármely szakaszában az időjárási viszonyokhoz igazodva
  • A galériában eredeti fotó látható a termékről
  • Minden gumiszőnyeg a gyártó saját mintája alapján készül, saját design alapján dolgozik, épp ezért gyártótól függően kinézetük eltér, de a méretpontossága ugyanaz
  • A gumiszőnyeg 1,2 cm-es peremmel rendelkezik
  • Csak fekete színben kapható
  • A gumiszőnyegben megtalálhatók a rögzítési pontok (patentok)
  • Előfordulhat a patentok hiánya a gumiszőnyegen, kérésre bármilyen kialakítású rögzítő korongokat tudunk pótolni, kialakításban és színben egyaránt
  • A gumiszőnyeg könnyen tisztán tartható, szagtalan termék
  • A gumiszőnyegeket Csehország, Lengyelország és Németország gyáraiból szerezzük be.
  • Fő márkáink: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Ha bármi kétely vagy kérdés felmerülne Önben, kérjük, a megjegyzésbe jelezze felénk, amint mi figyelembe veszünk.

8
Kezdete: 2024.04.10   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
10 990 Ft
11 990 Ft
Részletek
A Suzuki Baleno gumiszőnyeg egy kiváló minőségű, speciálisan az autó tökéletes illeszkedéséhez tervezett kiegészítő. A gumiszőnyeg tökéletesen védi az autó padlóját a kosztól, szennyeződésektől és nedvességtől, így hosszú távon megőrzi az autó belső terét.

A gumiszőnyeg anyaga rendkívül strapabíró és könnyen tisztítható. A speciálisan kidolgozott mintázatnak köszönhetően a szőnyeg csúszásmentesen illeszkedik az autó padlójához, így biztonságos használatot garantál. A szőnyeg kialakítása lehetővé teszi, hogy könnyedén felhelyezhető és leszedhető legyen, így gyorsan és egyszerűen tisztítható.

Az izzószőnyeg kiváló védelmet nyújt a jármű padlójának különböző sérüléseivel szemben, mint például a kopás, horzsolás vagy foltok. A gumiszőnyeg nagy mértékben hozzájárul az autó utasterének higiénikus és ápolt megjelenéséhez, valamint hozzájárul az autó értékének megőrzéséhez.

A Suzuki Baleno gumiszőnyeg egyszerre praktikus és esztétikus. A fekete színű szőnyeg tökéletesen passzol az autó belső terének stílusához, így nemcsak védi az autót, hanem emeli annak megjelenését is. A szőnyeg pontos illeszkedése és könnyű kezelhetősége garantáltan elégedettséget fog nyújtani az autó tulajdonosának.

Ha Ön is szeretné megvédeni autója padlóját és hozzájárulni annak hosszú élettartamához, válassza a Suzuki Baleno gumiszőnyeget. Praktikus és esztétikus megoldás egyaránt, amely nem csupán védelmet nyújt, de az autó belső terét is elegánsabbá teszi. Ne hagyja, hogy az autó padlója sérüljön, válassza a Suzuki Baleno gumiszőnyeget, a 76952-es cikkszámú kiegészítőt!
Adatok
Cikkszám:
76952
Kiegészítő termékek