Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

FIAT TIPO GUMISZŐNYEG (2016-)
FIAT TIPO GUMISZŐNYEG (2016-)
12 090 Ft
11 090 Ft

FIAT TIPO GUMISZŐNYEG (2016-)

FIAT TIPO GUMISZŐNYEG (2016-)
FIAT TIPO (2016-) GUMISZŐNYEG
FIAT TIPO (2016-) GUMISZŐNYEG
FIAT TIPO (2016-) GUMISZŐNYEG (GUZU)
FIAT TIPO (2016-) GUMISZŐNYEG (GUZU)
FIAT TIPO (2016-) GUMISZŐNYEG (GLEDRING)
FIAT TIPO (2016-) GUMISZŐNYEG (GLEDRING)
FIAT TIPO (2016-) GUMISZŐNYEG (Geyer)
FIAT TIPO (2016-) GUMISZŐNYEG (Geyer)
 • Méretpontos gumiszőnyeg, az adott autótípushoz gyártott minta alapján készül, követi a padlólemez formáját, és csak is az Ön autójához van gyártva. Nem univerzális.
 • Védi autóját az év bármely szakaszában az időjárási viszonyokhoz igazodva
 • A galériában eredeti fotó látható a termékről
 • Minden gumiszőnyeg a gyártó saját mintája alapján készül, saját design alapján dolgozik, épp ezért gyártótól függően kinézetük eltér, de a méretpontossága ugyanaz
 • A gumiszőnyeg 1,2 cm-es peremmel rendelkezik
 • Csak fekete színben kapható
 • A gumiszőnyegben megtalálhatók a rögzítési pontok (patentok)
 • Előfordulhat a patentok hiánya a gumiszőnyegen, kérésre bármilyen kialakítású rögzítő korongokat tudunk pótolni, kialakításban és színben egyaránt
 • A gumiszőnyeg könnyen tisztán tartható, szagtalan termék
 • A gumiszőnyegeket Csehország, Lengyelország és Németország gyáraiból szerezzük be.
 • Fő márkáink: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Ha bármi kétely vagy kérdés felmerülne Önben, kérjük, a megjegyzésbe jelezze felénk, amint mi figyelembe veszünk.

8
Kezdete: 2024.04.29   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
11 090 Ft
12 090 Ft
Részletek
Az autók belső tisztasága és esztétikája kulcsfontosságú szerepet játszik a vezetési élményben, és ahhoz, hogy autónk mindig rendezett és ápoltnak tűnjön, elengedhetetlen a megfelelő védelem és takarítás. A Fiat Tipo gumiszőnyeg kiváló minőségű és praktikus kiegészítője lehet autónk belső térnek.

A Fiat Tipo gumiszőnyeg (2016-) az autóban történő kosz és szennyeződések elleni hatékony védelmet nyújt. Állandó használat mellett a jármű belső tere könnyen koszos és kopottá válhat, így a gumiszőnyeg megfelelő védelmet nyújt a gyakori tisztítás és kopás ellen. A gumiszőnyeg anyaga vízhatlan és könnyen tisztítható, így akár csak egy nedves törlőkendővel is könnyedén eltávolítható róla a kosz és a foltok.

A Fiat Tipo gumiszőnyeg pontosan illeszkedik az autó padlójához, így maximális védelmet nyújt az ülések alatt és a lábtérben is. A szőnyeg nemcsak praktikus, de stílusos kiegészítője is lehet autónk belső terének. Az elegáns design és a Fiat logó a szőnyeg egyedi megjelenést kölcsönöz autónknak, így még kényelmesebbé és vonzóbbá teszi az autó belső terét.

A gumiszőnyeg könnyen felszerelhető és eltávolítható, így könnyedén tisztán tartható és frissen nézhet ki. Az anyag tartós és időtálló, így hosszú éveken át szolgálhat a jármű belső terének védelmében. A Fiat Tipo gumiszőnyeg megvédi autónk eredeti szőnyegeit és hosszabb élettartamot biztosít nekik.

Ha szeretnéd autód belső terét stílusosan és praktikusan védeni, válaszd a Fiat Tipo gumiszőnyeget. Kiváló minőségű anyagból készült, pontos illeszkedéssel rendelkezik, és könnyen tisztítható. A gumiszőnyeg hosszú éveken át védelmet nyújt autód belső terének, így az mindig rendezett és ápolt lehet. A 76533 cikkszámozású Fiat Tipo gumiszőnyeg garantáltan növeli autód belső tereinek kényelmét és esztétikáját.
Adatok
Cikkszám:
76533
Kiegészítő termékek