Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

KIA OPTIMA (JF) CSOMAGTÉRTÁLCA (2015-2020)
KIA OPTIMA (JF) CSOMAGTÉRTÁLCA (2015-2020)
21 990 Ft
20 990 Ft

KIA OPTIMA (JF) CSOMAGTÉRTÁLCA (2015-2020)

KIA OPTIMA (JF) CSOMAGTÉRTÁLCA (2015-2020)
KIA OPTIMA (JF) (2015-2020) CSOMAGTÉRTÁLCA (SZILIKON GUMI)
KIA OPTIMA (JF) (2015-2020) CSOMAGTÉRTÁLCA (SZILIKON GUMI)
  • A csomagtértálca az autó konkrét típusához és csomagteréhez van alakítva, gyártva
  • Autótípuson belül a csomagterek kialakítása eltérhet, ugyanis több opciót szem előtt tartva gyártanak ma már a gyártók is!
  • A fotók eredeti fényképek az oldalon, épp ezért FONTOS megnézni a csomagtértálcák kinézetét, és saját autónk csomagterével összehasonlítani!
  • A csomagtértálcák kb. 2-5 cm peremmel rendelkeznek
  • Magas peremének köszönhetően tökéletes védelmet biztosít, megakadályozza, hogy a szennyeződések a gyári szövetre kerüljenek. Könnyen kivehető az autóból, alapos tisztítás után pedig a behelyezése egyszerű
  • A tálcák csúszásgátló kialakítással rendelkeznek, ezáltal a szállított áru csúszásmentesége a minimálisra csökkenthető
  • A csomagtértálcák árkategóriában, anyagminőségben és desigban különbözhetnek egymástól! Ezért saját ízlésünk szerint, illetve nem utolsó sorban az autóba kívánt áru teherbírásához, nehéz, éles tárgyak, építőanyagok, bőrönd és egyébmás tárgyak szállításához mérten tudjuk kiválasztani
  • A csomagtértálca praktikus megoldása az autónknak, ugyanis az autó könnyen tisztán tartható, könnyen végezhető a takarítása!
  • Fő márkáink: REZAW-PLAST, GUZU, RIGUM, GLEDRING, FROGUM
  • A tálcák tartós műanyagból (polietilén) illetve gumiból készülnek, amely garantálja a termék ellenálló képességét a szennyeződésekkel, vegyszerekkel, vízzel és sárral szemben.
5
Kezdete: 2024.04.19   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
20 990 Ft
21 990 Ft
Részletek
A KIA Optima (JF) csomagtértálca egy praktikus kiegészítő az autó csomagtartójába, amely pontosan illeszkedik a 2015 és 2020 között gyártott modellekhez. A cikkszám 76467-gyel azonosítható, és garantálja, hogy tökéletesen passzol az autóhoz.

Ez a kényelmes és könnyen tisztítható csomagtértálca ideális megoldás a csomagtartó védelmére. Megakadályozza, hogy az autó belseje koszos vagy sérült legyen, és segít megőrizni az autó értékét hosszabb távon. A tartós anyagból készült tálcának köszönhetően könnyen eltávolíthatók a folyadékok, homok vagy egyéb szennyeződések, így mindig tiszta és rendezett marad a csomagtér.

A KIA Optima csomagtértálca egyszerűen behelyezhető a csomagtérbe, és könnyen ki is vehető, amikor tisztítani szeretnénk. Kialakításának köszönhetően teljesen illeszkedik a csomagtér formájához, és nem csúszkál vagy mozdul el vezetés közben.

Ez a kiegészítő kiváló választás mindazoknak, akik fontosnak tartják az autójuk rendben tartását és hosszú élettartamát. A KIA Optima (JF) csomagtértálca megkönnyíti az autó tisztántartását és védelmét, miközben stílusos megjelenést kölcsönöz a csomagtérnek.

Ha szeretnéd megvédeni autód csomagtartóját, és praktikus megoldást keresel a tisztántartásra, válaszd a KIA Optima csomagtértálcát! A tartós anyagból és gondos kialakításból adódóan hosszú ideig szolgálni fog, és mindig rendben tartja az autód csomagtartóját. Ne engedd, hogy a kosz vagy sérülések elrontsák az autódban uralkodó rendet és esztétikát, válaszd a minőségi KIA Optima (JF) csomagtértálcát!
Adatok
Cikkszám:
76467
Kiegészítő termékek