Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

JEEP WRANGLER GUMISZŐNYEG (2007-2019)
JEEP WRANGLER GUMISZŐNYEG (2007-2019)
12 190 Ft
11 190 Ft

JEEP WRANGLER GUMISZŐNYEG (2007-2019)

JEEP WRANGLER GUMISZŐNYEG (2007-2019)
JEEP WRANGLER (2007-2019) GUMISZŐNYEG (Rigum)
JEEP WRANGLER (2007-2019) GUMISZŐNYEG (Rigum)
JEEP WRANGLER (2007-2019) GUMISZŐNYEG (3D NOVLINE)
JEEP WRANGLER (2007-2019) GUMISZŐNYEG (3D NOVLINE)
  • Méretpontos gumiszőnyeg, az adott autótípushoz gyártott minta alapján készül, követi a padlólemez formáját, és csak is az Ön autójához van gyártva. Nem univerzális.
  • Védi autóját az év bármely szakaszában az időjárási viszonyokhoz igazodva
  • A galériában eredeti fotó látható a termékről
  • Minden gumiszőnyeg a gyártó saját mintája alapján készül, saját design alapján dolgozik, épp ezért gyártótól függően kinézetük eltér, de a méretpontossága ugyanaz
  • A gumiszőnyeg 1,2 cm-es peremmel rendelkezik
  • Csak fekete színben kapható
  • A gumiszőnyegben megtalálhatók a rögzítési pontok (patentok)
  • Előfordulhat a patentok hiánya a gumiszőnyegen, kérésre bármilyen kialakítású rögzítő korongokat tudunk pótolni, kialakításban és színben egyaránt
  • A gumiszőnyeg könnyen tisztán tartható, szagtalan termék
  • A gumiszőnyegeket Csehország, Lengyelország és Németország gyáraiból szerezzük be.
  • Fő márkáink: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Ha bármi kétely vagy kérdés felmerülne Önben, kérjük, a megjegyzésbe jelezze felénk, amint mi figyelembe veszünk.

8
Kezdete: 2024.04.04   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
11 190 Ft
12 190 Ft
Részletek
A Jeep Wrangler gumiszőnyeg egy kiváló minőségű autó kiegészítő, amely specifikusan a 2007 és 2019 közötti Jeep Wrangler modellhez lett tervezve. A cikkszáma 76439, így könnyedén azonosítható és beszerezhető a megfelelő típusú autóhoz.

Ez a gumiszőnyeg kiváló védelmet nyújt az autó belső burkolata számára. Vízhatlan és könnyen tisztítható anyagból készült, melynek köszönhetően megakadályozza a kosz és nedvesség bejutását az autó belső terébe. Így megőrzi az autó padlóburkolatának állapotát, és hosszú távon is megőrzi az autó értékét.

A gumiszőnyeg pontosan illeszkedik a Jeep Wrangler belső teréhez, így nincs szükség semmiféle alakításra vagy módosításra az autóban. Egyszerűen csak el kell helyezni a szőnyeget az autó padlójára, és máris készen áll az autó használatára.

A gumiszőnyeg rendkívül strapabíró és tartós, így hosszú távon is kiváló védelmet nyújt az autó belső burkolatának. Nem csak praktikus, de esztétikailag is vonzó, hiszen nagyon szép és ápolt megjelenést kölcsönöz az autó belső terének.

Kényelmes és biztonságos használatot biztosít az autóban, hiszen nem csúszik el és nem mozdul el a helyéről. A strukturált felületének köszönhetően pedig megakadályozza a lábujjak elcsúszását, így növelve az autóvezetés komfortját és biztonságát.

Összességében a Jeep Wrangler gumiszőnyeg (2007-2019) egy kiváló választás bármelyik Jeep Wrangler tulajdonosnak, aki szeretné megóvni autója belső terét és egyben esztétikusan is berendezni azt. Vásárolja meg most a megfelelő cikkszámmal rendelkező gumiszőnyeget, és élvezze az autóvezetés új szintjét!
Adatok
Cikkszám:
76439
Kiegészítő termékek