Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

ISUZU D-MAX GUMISZŐNYEG (2012-2019)
ISUZU D-MAX GUMISZŐNYEG (2012-2019)
12 090 Ft
11 090 Ft

ISUZU D-MAX GUMISZŐNYEG (2012-2019)

ISUZU D-MAX GUMISZŐNYEG (2012-2019)
ISUZU D-MAX (2012-2019) GUMISZŐNYEG (Frogum)
ISUZU D-MAX (2012-2019) GUMISZŐNYEG (Frogum)
ISUZU D-MAX (2012-2019) GUMISZŐNYEG (3D NOVLINE)
ISUZU D-MAX (2012-2019) GUMISZŐNYEG (3D NOVLINE)
 • Méretpontos gumiszőnyeg, az adott autótípushoz gyártott minta alapján készül, követi a padlólemez formáját, és csak is az Ön autójához van gyártva. Nem univerzális.
 • Védi autóját az év bármely szakaszában az időjárási viszonyokhoz igazodva
 • A galériában eredeti fotó látható a termékről
 • Minden gumiszőnyeg a gyártó saját mintája alapján készül, saját design alapján dolgozik, épp ezért gyártótól függően kinézetük eltér, de a méretpontossága ugyanaz
 • A gumiszőnyeg 1,2 cm-es peremmel rendelkezik
 • Csak fekete színben kapható
 • A gumiszőnyegben megtalálhatók a rögzítési pontok (patentok)
 • Előfordulhat a patentok hiánya a gumiszőnyegen, kérésre bármilyen kialakítású rögzítő korongokat tudunk pótolni, kialakításban és színben egyaránt
 • A gumiszőnyeg könnyen tisztán tartható, szagtalan termék
 • A gumiszőnyegeket Csehország, Lengyelország és Németország gyáraiból szerezzük be.
 • Fő márkáink: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Ha bármi kétely vagy kérdés felmerülne Önben, kérjük, a megjegyzésbe jelezze felénk, amint mi figyelembe veszünk.

8
Kezdete: 2024.04.30   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
11 090 Ft
12 090 Ft
Részletek
Az Isuzu D-Max gumiszőnyeg egy kiváló minőségű autó kiegészítő, amely tökéletesen illeszkedik az 2012-től 2019-ig gyártott Isuzu D-Max modellekhez. A cikkszám alapján könnyen azonosítható és megrendelhető az autóhoz, hogy biztosan illeszkedjen és megfelelő védelmet biztosítson a jármű belső terének.

A gumiszőnyeg rendkívül strapabíró anyagból készül, amely ellenáll az időjárási viszonyoknak, a kopásnak és a szennyeződéseknek. Ezáltal hosszú élettartammal rendelkezik, és megvédi az autó padlóját a mindennapi használat során felmerülő káros hatásoktól.

A szőnyeg speciálisan tervezett formája tökéletesen illeszkedik az Isuzu D-Max padlójához, így nincs szükség vágásra vagy átalakításra. A precíz méreteknek köszönhetően a szőnyeg az autó padlóján fekszik, és biztosan ott marad az elmozdulások nélkül.

A gumiszőnyeg könnyen tisztítható és karbantartható, így mindig könnyedén gondoskodhat az autó belső tisztaságáról és esztétikai megjelenéséről. Csak egyszerű vízzel és szappannal tisztítható, majd hagyja megszáradni, hogy visszanyerje eredeti állapotát.

Az Isuzu D-Max gumiszőnyeg nem csupán praktikus védelmet nyújt az autó padlójának, hanem esztétikai értéket is hozzáad a belső térnek. Stílusos megjelenése és a gyári színének megfelelő kialakítása harmonizál az autó többi részével, így fokozza az autó belső designját.

Összességében az Isuzu D-Max gumiszőnyeg a tökéletes választás azoknak, akik szeretnének extra védelmet biztosítani autójuk belső terének, miközben stílusos megjelenést is kapnak. A kiváló minőségű anyag, a pontos illeszkedés és az egyszerű karbantartás révén ez a kiegészítő hosszú távon is hű társává válik autójukhoz. Legyen Ön is büszke tulajdonosa a 2012-2019 között gyártott Isuzu D-Max gumiszőnyegnek és élvezze az extra kényelmet és védelmet, amit nyújtani tud!
Adatok
Cikkszám:
76423
Kiegészítő termékek