Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

SUBARU LEVORG GUMISZŐNYEG (2015-2022)
SUBARU LEVORG GUMISZŐNYEG (2015-2022)
11 990 Ft
10 990 Ft

SUBARU LEVORG GUMISZŐNYEG (2015-2022)

SUBARU LEVORG GUMISZŐNYEG (2015-2022)
SUBARU LEVORG (2015-) GUMISZŐNYEG
SUBARU LEVORG (2015-) GUMISZŐNYEG
SUBARU LEVORG (2015-) GUMISZŐNYEG (GUZU)
SUBARU LEVORG (2015-) GUMISZŐNYEG (GUZU)
 • Méretpontos gumiszőnyeg, az adott autótípushoz gyártott minta alapján készül, követi a padlólemez formáját, és csak is az Ön autójához van gyártva. Nem univerzális.
 • Védi autóját az év bármely szakaszában az időjárási viszonyokhoz igazodva
 • A galériában eredeti fotó látható a termékről
 • Minden gumiszőnyeg a gyártó saját mintája alapján készül, saját design alapján dolgozik, épp ezért gyártótól függően kinézetük eltér, de a méretpontossága ugyanaz
 • A gumiszőnyeg 1,2 cm-es peremmel rendelkezik
 • Csak fekete színben kapható
 • A gumiszőnyegben megtalálhatók a rögzítési pontok (patentok)
 • Előfordulhat a patentok hiánya a gumiszőnyegen, kérésre bármilyen kialakítású rögzítő korongokat tudunk pótolni, kialakításban és színben egyaránt
 • A gumiszőnyeg könnyen tisztán tartható, szagtalan termék
 • A gumiszőnyegeket Csehország, Lengyelország és Németország gyáraiból szerezzük be.
 • Fő márkáink: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Ha bármi kétely vagy kérdés felmerülne Önben, kérjük, a megjegyzésbe jelezze felénk, amint mi figyelembe veszünk.

8
Kezdete: 2024.06.06   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
10 990 Ft
11 990 Ft
Részletek
A Subaru Levorg gumiszőnyeg egy kiváló minőségű autó tartozék, melyet speciálisan a 2015 és 2022 között gyártott Subaru Levorg modellekhez terveztek. A cikkszáma 76416, így könnyedén azonosítható és megrendelhető a szükséges autóalkatrészek között.

Ez a gumiszőnyeg speciálisan lett tervezve és gyártva a Subaru Levorghoz, így tökéletes illeszkedést biztosít az autó padlóján. A szőnyeg anyaga magas minőségű, ellenálló és könnyen tisztítható, így hosszú távon is megőrzi szép megjelenését.

A Subaru Levorg gumiszőnyeg védi az autó padlóját a kosztól, szennyeződésektől, nedvességtől és egyéb káros hatásoktól. Így nemcsak az autó belső tisztaságát tudod megőrizni könnyedén, de az autó padlóját is megvéded a kopástól és sérülésektől.

A gumiszőnyeg könnyen eltávolítható és tisztítható, így könnyen karbantarthatod és frissen tarthatod az autód belső terét. A szőnyeg anyaga kopásálló és tartós, így hosszú éveken át használhatod a Subaru Levorg gumiszőnyeget.

A kiváló minőségű anyagnak és a precíz tervezésnek köszönhetően a gumiszőnyeg tökéletesen illeszkedik az autó padlójához, nem mozdul el, és nem okoz botlást vagy egyéb kellemetlenséget a vezetés során.

Összességében a Subaru Levorg gumiszőnyeg kiváló választás minden Subaru Levorg tulajdonos számára, aki szereti megóvni autója belső terét, és egy praktikus, tartós és esztétikus kiegészítőt keres az autójához. Élvezd a kényelmet és a védelmet egyaránt az autód belső terében ezzel a kiváló minőségű gumiszőnyeggel!
Adatok
Cikkszám:
76416
Kiegészítő termékek