Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

HONDA JAZZ (GK) GUMISZŐNYEG (2015-2020)
HONDA JAZZ (GK) GUMISZŐNYEG (2015-2020)
12 490 Ft
11 490 Ft

HONDA JAZZ (GK) GUMISZŐNYEG (2015-2020)

HONDA JAZZ (GK) GUMISZŐNYEG (2015-2020)
HONDA JAZZ (GK) (2015-2020) GUMISZŐNYEG
HONDA JAZZ (GK) (2015-2020) GUMISZŐNYEG
HONDA JAZZ (GK) (2015-2020) GUMISZŐNYEG (GUZU)
HONDA JAZZ (GK) (2015-2020) GUMISZŐNYEG (GUZU)
  • Méretpontos gumiszőnyeg, az adott autótípushoz gyártott minta alapján készül, követi a padlólemez formáját, és csak is az Ön autójához van gyártva. Nem univerzális.
  • Védi autóját az év bármely szakaszában az időjárási viszonyokhoz igazodva
  • A galériában eredeti fotó látható a termékről
  • Minden gumiszőnyeg a gyártó saját mintája alapján készül, saját design alapján dolgozik, épp ezért gyártótól függően kinézetük eltér, de a méretpontossága ugyanaz
  • A gumiszőnyeg 1,2 cm-es peremmel rendelkezik
  • Csak fekete színben kapható
  • A gumiszőnyegben megtalálhatók a rögzítési pontok (patentok)
  • Előfordulhat a patentok hiánya a gumiszőnyegen, kérésre bármilyen kialakítású rögzítő korongokat tudunk pótolni, kialakításban és színben egyaránt
  • A gumiszőnyeg könnyen tisztán tartható, szagtalan termék
  • A gumiszőnyegeket Csehország, Lengyelország és Németország gyáraiból szerezzük be.
  • Fő márkáink: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Ha bármi kétely vagy kérdés felmerülne Önben, kérjük, a megjegyzésbe jelezze felénk, amint mi figyelembe veszünk.

8
Kezdete: 2024.03.28   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
11 490 Ft
12 490 Ft
Részletek
A Honda Jazz (GK) gumiszőnyeg egy kiváló minőségű, speciálisan az 2015-2020 közötti évjáratú modellekhez tervezett kiegészítő, melynek cikkszáma 76412. Ez a tartós és praktikus autó kiegészítő nemcsak megvédi az autó belső burkolatát a kosztól, szennyeződésektől és nedvességtől, de emellett esztétikus megjelenést is kölcsönöz az autónak.

A gumiszőnyeg szilárd anyagból készült, melynek köszönhetően hosszú élettartammal rendelkezik és könnyen tisztítható. A pontos méreteknek köszönhetően tökéletesen illeszkedik az autó padlójához, így nem csúszik el használat közben. Ezáltal garantált a biztonságos vezetés és az utazás kényelme.

A Honda Jazz gumiszőnyeg vízálló és könnyen tisztítható, így megakadályozza a foltok kialakulását az autó padlóján. Emellett a bordázott felületének köszönhetően hatékonyan gyűjti össze a koszt és a nedvességet, megakadályozva azok szétterjedését az autóban. Ezáltal az autó belső tisztasága és higiéniai körülményei is megőrzödnek.

Az autószőnyeg könnyen elhelyezhető és eltávolítható az autóból, így könnyedén tisztítható és karbantartható. A praktikus megoldásnak köszönhetően bármikor frissítheted vagy cserélheted az autód belső burkolatát, anélkül hogy bonyolult munkálatokra lenne szükség.

A Honda Jazz (GK) gumiszőnyeg ideális választás azok számára, akik szeretnék védeni és szépíteni autójuk belső tereit egy megbízható és tartós kiegészítő segítségével. Bízd magad egy megbízható minőségű autókiegészítőre és élvezd az autózás kényelmét és biztonságát!
Adatok
Cikkszám:
76412
Kiegészítő termékek