Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

MINI COOPER GUMISZŐNYEG (2001-2006)
MINI COOPER GUMISZŐNYEG (2001-2006)
12 990 Ft
11 990 Ft

MINI COOPER GUMISZŐNYEG (2001-2006)

MINI COOPER GUMISZŐNYEG (2001-2006)
MINI COOPER (2001-2006) GUMISZŐNYEG (FROGUM)
MINI COOPER (2001-2006) GUMISZŐNYEG (FROGUM)
MINI COOPER (2001-2006) GUMISZŐNYEG (3D NOVLINE)
MINI COOPER (2001-2006) GUMISZŐNYEG (3D NOVLINE)
  • Méretpontos gumiszőnyeg, az adott autótípushoz gyártott minta alapján készül, követi a padlólemez formáját, és csak is az Ön autójához van gyártva. Nem univerzális.
  • Védi autóját az év bármely szakaszában az időjárási viszonyokhoz igazodva
  • A galériában eredeti fotó látható a termékről
  • Minden gumiszőnyeg a gyártó saját mintája alapján készül, saját design alapján dolgozik, épp ezért gyártótól függően kinézetük eltér, de a méretpontossága ugyanaz
  • A gumiszőnyeg 1,2 cm-es peremmel rendelkezik
  • Csak fekete színben kapható
  • A gumiszőnyegben megtalálhatók a rögzítési pontok (patentok)
  • Előfordulhat a patentok hiánya a gumiszőnyegen, kérésre bármilyen kialakítású rögzítő korongokat tudunk pótolni, kialakításban és színben egyaránt
  • A gumiszőnyeg könnyen tisztán tartható, szagtalan termék
  • A gumiszőnyegeket Csehország, Lengyelország és Németország gyáraiból szerezzük be.
  • Fő márkáink: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Ha bármi kétely vagy kérdés felmerülne Önben, kérjük, a megjegyzésbe jelezze felénk, amint mi figyelembe veszünk.

8
Kezdete: 2024.04.01   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
11 990 Ft
12 990 Ft
Részletek
A Mini Cooper gumiszőnyeg egy praktikus és stílusos kiegészítő az autóhoz, amely tökéletesen illeszkedik a 2001 és 2006 között gyártott Mini Cooper modellekbe. A cikkszámának köszönhetően könnyedén azonosítható és megrendelhető az autó kiegészítőit kínáló boltokban.

Ez a gumiszőnyeg nem csupán egy egyszerű autótartozék, hanem egy hasznos eszköz az autó belső tisztaságának megőrzésére. A strapabíró anyagból készült szőnyeg védi az autó padlóját a kosztól, nedvességtől és egyéb szennyeződésektől, így hosszútávon megőrzi az autó belső tisztaságát és esztétikai állapotát.

A Mini Cooper gumiszőnyeg rendkívül könnyen tisztítható és karbantartható. Egyszerűen csak egy nedves ronggyal törölve vagy akár le is mosható, így mindig könnyedén frissen tartható. A vékony kialakításnak köszönhetően könnyen eltávolítható és cserélhető, amely még jobbá teszi az autó beltérének karbantartását.

A gumiszőnyeg nemcsak praktikus, hanem stílusos kiegészítő is az autó belső tere számára. A precíz méreteknek és a Mini Cooper logójának köszönhetően tökéletesen illeszkedik az autó belsejébe, harmonizálva az autó már meglévő designjával. Az elegáns megjelenésű gumiszőnyeg feldobja az autó belső terét és egyedi stílust kölcsönöz neki.

Összességében a Mini Cooper gumiszőnyeg egy praktikus, strapabíró és stílusos kiegészítő az autóhoz, ami nemcsak védi az autó belső terét, hanem meg is szépíti azt. Ha egy megbízható és esztétikus megoldást keresel az autód tisztán tartására, akkor ez a gumiszőnyeg tökéletes választás lehet számodra. Ne habozz, szerezd be most a Mini Cooper gumiszőnyeget a 2001-2006 között gyártott modellekhez!
Adatok
Cikkszám:
76409
Kiegészítő termékek