Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

IVECO DAILY GUMISZŐNYEG (2014-)
IVECO DAILY GUMISZŐNYEG (2014-)
12 490 Ft
11 490 Ft

IVECO DAILY GUMISZŐNYEG (2014-)

IVECO DAILY GUMISZŐNYEG (2014-)
IVECO DAILY (2014-) GUMISZŐNYEG
IVECO DAILY (2014-) GUMISZŐNYEG
IVECO DAILY (2014-) GUMISZŐNYEG (GLEDRING)
IVECO DAILY (2014-) GUMISZŐNYEG (GLEDRING)
  • Méretpontos gumiszőnyeg, az adott autótípushoz gyártott minta alapján készül, követi a padlólemez formáját, és csak is az Ön autójához van gyártva. Nem univerzális.
  • Védi autóját az év bármely szakaszában az időjárási viszonyokhoz igazodva
  • A galériában eredeti fotó látható a termékről
  • Minden gumiszőnyeg a gyártó saját mintája alapján készül, saját design alapján dolgozik, épp ezért gyártótól függően kinézetük eltér, de a méretpontossága ugyanaz
  • A gumiszőnyeg 1,2 cm-es peremmel rendelkezik
  • Csak fekete színben kapható
  • A gumiszőnyegben megtalálhatók a rögzítési pontok (patentok)
  • Előfordulhat a patentok hiánya a gumiszőnyegen, kérésre bármilyen kialakítású rögzítő korongokat tudunk pótolni, kialakításban és színben egyaránt
  • A gumiszőnyeg könnyen tisztán tartható, szagtalan termék
  • A gumiszőnyegeket Csehország, Lengyelország és Németország gyáraiból szerezzük be.
  • Fő márkáink: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Ha bármi kétely vagy kérdés felmerülne Önben, kérjük, a megjegyzésbe jelezze felénk, amint mi figyelembe veszünk.

8
Kezdete: 2024.03.28   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
11 490 Ft
12 490 Ft
Részletek
Az IVECO Daily gumiszőnyeg egy kiváló minőségű, strapabíró autó kiegészítő, amelyet a 2014-es modellévű járművekhez terveztek. A cikkszám: 76373, ami azt jelzi, hogy ez a termék kompatibilis az említett típusokkal.

A gumiszőnyeg ideális választás lehet, ha olyan autóba keresünk védelmet, amelyet rendszeresen használunk, és amelynek padlója könnyen koszolódhat. A gumiszőnyeg hatékonyan véd az esővíz, hó, sár és egyéb szennyeződések ellen, így megőrizhetjük az autó padlózatát és könnyen tisztán tarthatjuk.

Az IVECO Daily gumiszőnyeg pontosan illeszkedik az autó padlójához, így biztosítva a maximális védelmet és esztétikus megjelenést. A termék kiváló minőségű anyagból készült, amely ellenáll az erős igénybevételnek és hosszú élettartammal rendelkezik.

A gumiszőnyeg könnyen tisztítható, egyszerűen lehúzható és lemosható, így gyorsan és hatékonyan megszabadulhatunk a szennyeződésektől. Emellett a termék rugalmas és könnyen formázható, így könnyen beilleszthető az autó padlójába.

Az IVECO Daily gumiszőnyeg praktikus és stílusos kiegészítője lehet autónknak, amely nemcsak megóvja padlóját az abraktól és kopástól, hanem esztétikus megjelenést is kölcsönöz neki. Ha fontos számunkra az autónk tisztasága és védelme, akkor ez a gumiszőnyeg ideális választás lehet számunkra. Egy jó minőségű gumiszőnyeg hosszú távon is megőrizheti autónk értékét és esztétikáját.
Adatok
Cikkszám:
76373
Kiegészítő termékek