Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

RENAULT ESPACE GUMISZŐNYEG (2015-2022)
RENAULT ESPACE GUMISZŐNYEG (2015-2022)
12 990 Ft
11 990 Ft

RENAULT ESPACE GUMISZŐNYEG (2015-2022)

RENAULT ESPACE GUMISZŐNYEG (2015-2022)
RENAULT ESPACE (2015-) GUMISZŐNYEG
RENAULT ESPACE (2015-) GUMISZŐNYEG
RENAULT ESPACE (2015-) GUMISZŐNYEG (GLEDRING)
RENAULT ESPACE (2015-) GUMISZŐNYEG (GLEDRING)
RENAULT ESPACE (2015-) GUMISZŐNYEG (3D NOVLINE)
RENAULT ESPACE (2015-) GUMISZŐNYEG (3D NOVLINE)
 • Méretpontos gumiszőnyeg, az adott autótípushoz gyártott minta alapján készül, követi a padlólemez formáját, és csak is az Ön autójához van gyártva. Nem univerzális.
 • Védi autóját az év bármely szakaszában az időjárási viszonyokhoz igazodva
 • A galériában eredeti fotó látható a termékről
 • Minden gumiszőnyeg a gyártó saját mintája alapján készül, saját design alapján dolgozik, épp ezért gyártótól függően kinézetük eltér, de a méretpontossága ugyanaz
 • A gumiszőnyeg 1,2 cm-es peremmel rendelkezik
 • Csak fekete színben kapható
 • A gumiszőnyegben megtalálhatók a rögzítési pontok (patentok)
 • Előfordulhat a patentok hiánya a gumiszőnyegen, kérésre bármilyen kialakítású rögzítő korongokat tudunk pótolni, kialakításban és színben egyaránt
 • A gumiszőnyeg könnyen tisztán tartható, szagtalan termék
 • A gumiszőnyegeket Csehország, Lengyelország és Németország gyáraiból szerezzük be.
 • Fő márkáink: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Ha bármi kétely vagy kérdés felmerülne Önben, kérjük, a megjegyzésbe jelezze felénk, amint mi figyelembe veszünk.

8
Kezdete: 2024.06.06   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
11 990 Ft
12 990 Ft
Részletek
A Renault Espace gumiszőnyeg egy kifejezetten az 2015-2022 közötti modellekhez tervezett prémium minőségű tartozék, amely stílust és praktikumot egyesít. A termék cikkszáma 76322, amely biztosítja a megfelelő illeszkedést és védelmet az autó padlózatának.

Az autó belső terét megóvó gumiszőnyeg egy nagyszerű választás minden olyan autótulajdonos számára, aki fontosnak tartja az autója higiénikus és rendezett környezetét. A szőnyeg kiváló minőségű, tartós anyagból készült, amely ellenáll a kopásnak, szakadásnak és foltoknak.

A speciálisan tervezett szőnyeg pontosan illeszkedik az adott autó modelljéhez, így nem csúszkál vagy lötyög a vezetés során. A szőnyeg könnyen tisztítható, egyszerűen le lehet törölni róla a koszt vagy nedvességet.

A Renault Espace gumiszőnyeg szép és elegáns megjelenést kölcsönöz az autónak, valamint hozzájárul az utastér kényelmesebbé és barátságosabbá tételéhez. A fekete színű szőnyeg tökéletesen passzol az autó belső dizájnjához, és emellett könnyen kombinálható más autó kiegészítőkkel is.

A szőnyeg könnyen és gyorsan felhelyezhető az autó padlójára, és épp olyan könnyen eltávolítható is, ha például alaposabb takarításra van szükség. A termék egyaránt ajánlott családosoknak, háziállattal rendelkezőknek és mindazoknak, akik szeretnék megtartani autójuk belső terét hosszú távon.

Végezetül, a Renault Espace gumiszőnyeg egy praktikus és esztétikus kiegészítő, amely nem csupán védelmet nyújt az autó padlójának, hanem megjelenésével is feldobja az utastér hangulatát. Ha tehát szeretné autóját kényelmesebbé és ápoltabbá tenni, válassza ezt a kiváló minőségű gumiszőnyeget!
Adatok
Cikkszám:
76322
Kiegészítő termékek