Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

SUBARU WRX STI GUMISZŐNYEG (2014-2022)
SUBARU WRX STI GUMISZŐNYEG (2014-2022)
11 990 Ft
10 990 Ft

SUBARU WRX STI GUMISZŐNYEG (2014-2022)

SUBARU WRX STI GUMISZŐNYEG (2014-2022)
SUBARU WRX STI (2014-) GUMISZŐNYEG
SUBARU WRX STI (2014-) GUMISZŐNYEG
SUBARU WRX STI (2014-) GUMISZŐNYEG (GUZU)
SUBARU WRX STI (2014-) GUMISZŐNYEG (GUZU)
SUBARU WRX STI (2014-) GUMISZŐNYEG (3D NOVLINE)
SUBARU WRX STI (2014-) GUMISZŐNYEG (3D NOVLINE)
 • Méretpontos gumiszőnyeg, az adott autótípushoz gyártott minta alapján készül, követi a padlólemez formáját, és csak is az Ön autójához van gyártva. Nem univerzális.
 • Védi autóját az év bármely szakaszában az időjárási viszonyokhoz igazodva
 • A galériában eredeti fotó látható a termékről
 • Minden gumiszőnyeg a gyártó saját mintája alapján készül, saját design alapján dolgozik, épp ezért gyártótól függően kinézetük eltér, de a méretpontossága ugyanaz
 • A gumiszőnyeg 1,2 cm-es peremmel rendelkezik
 • Csak fekete színben kapható
 • A gumiszőnyegben megtalálhatók a rögzítési pontok (patentok)
 • Előfordulhat a patentok hiánya a gumiszőnyegen, kérésre bármilyen kialakítású rögzítő korongokat tudunk pótolni, kialakításban és színben egyaránt
 • A gumiszőnyeg könnyen tisztán tartható, szagtalan termék
 • A gumiszőnyegeket Csehország, Lengyelország és Németország gyáraiból szerezzük be.
 • Fő márkáink: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Ha bármi kétely vagy kérdés felmerülne Önben, kérjük, a megjegyzésbe jelezze felénk, amint mi figyelembe veszünk.

8
Kezdete: 2024.04.09   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
10 990 Ft
11 990 Ft
Részletek
A Subaru WRX STI gumiszőnyeg, amelyet a 2014 és 2022 közötti modellekre terveztek, ideális kiegészítője lehet az autódnak. A cikkszáma: 76317, jelzi, hogy ez a speciális kialakítású gumiszőnyeg pontosan passzol a WRX STI modellekhez, így maximális védelmet és esztétikai élményt nyújt az autó belső terében.

Ez a gumiszőnyeg kifejezetten az autó üléssoraira és padlózatára lett tervezve, így mindenhol tökéletesen illeszkedik és megvédi az eredeti padlószőnyeget a kosztól, sártól és nedvességtől. A minőségi anyagból készült gumiszőnyeg ellenáll az elhasználódásnak és könnyen tisztítható, így hosszú éveken át szolgálhat a tevékenység nélkül.

Az Subaru WRX STI gumiszőnyeg stílusos megjelenést kölcsönöz az autó belső terének, és a gyári kialakításnak köszönhetően tökéletes illeszkedést biztosít. Az antiallergén anyagból készült gumiszőnyeg tovább javítja az utastér klímáját és kényelmes viseletet biztosít az autóban töltött idő során.

A telepítése rendkívül egyszerű, csak egyszerűen el kell helyezni az eredeti padlószőnyeg felett, és a kialakított illesztéseknek köszönhetően stabilan rögzül a helyén. A gumiszőnyeg könnyen eltávolítható és takarítható, így mindig tiszta és rendezett marad az autód belső tere.

Összességében a Subaru WRX STI gumiszőnyeg (2014-2022) kiváló választás azoknak, akik szeretnék megóvni autójuk belső terét a szennyeződésektől és egyúttal stílusos megjelenést kölcsönözni neki. A prémium minőségű anyagból készült gumiszőnyeg hosszú élettartamú és praktikus kiegészítője lehet kedvenc autódnak. Legyen az autódban a védelem és a stílus egyaránt maximálisan biztosítva ezzel a kiváló minőségű gumiszőnyeggel!
Adatok
Cikkszám:
76317
Kiegészítő termékek