Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

DODGE JOURNEY CSOMAGTÉRTÁLCA (2008-2020)
DODGE JOURNEY CSOMAGTÉRTÁLCA (2008-2020)
16 990 Ft
15 990 Ft

DODGE JOURNEY CSOMAGTÉRTÁLCA (2008-2020)

DODGE JOURNEY CSOMAGTÉRTÁLCA (2008-2020)
DODGE JOURNEY (2008-2020) CSOMAGTÉRTÁLCA (Rugalmas műanyag)
DODGE JOURNEY (2008-2020) CSOMAGTÉRTÁLCA (Rugalmas műanyag)
DODGE JOURNEY (2008-2020) CSOMAGTÉRTÁLCA (SZILIKON GUMI)
DODGE JOURNEY (2008-2020) CSOMAGTÉRTÁLCA (SZILIKON GUMI)
  • A csomagtértálca az autó konkrét típusához és csomagteréhez van alakítva, gyártva
  • Autótípuson belül a csomagterek kialakítása eltérhet, ugyanis több opciót szem előtt tartva gyártanak ma már a gyártók is!
  • A fotók eredeti fényképek az oldalon, épp ezért FONTOS megnézni a csomagtértálcák kinézetét, és saját autónk csomagterével összehasonlítani!
  • A csomagtértálcák kb. 2-5 cm peremmel rendelkeznek
  • Magas peremének köszönhetően tökéletes védelmet biztosít, megakadályozza, hogy a szennyeződések a gyári szövetre kerüljenek. Könnyen kivehető az autóból, alapos tisztítás után pedig a behelyezése egyszerű
  • A tálcák csúszásgátló kialakítással rendelkeznek, ezáltal a szállított áru csúszásmentesége a minimálisra csökkenthető
  • A csomagtértálcák árkategóriában, anyagminőségben és desigban különbözhetnek egymástól! Ezért saját ízlésünk szerint, illetve nem utolsó sorban az autóba kívánt áru teherbírásához, nehéz, éles tárgyak, építőanyagok, bőrönd és egyébmás tárgyak szállításához mérten tudjuk kiválasztani
  • A csomagtértálca praktikus megoldása az autónknak, ugyanis az autó könnyen tisztán tartható, könnyen végezhető a takarítása!
  • Fő márkáink: REZAW-PLAST, GUZU, RIGUM, GLEDRING, FROGUM
  • A tálcák tartós műanyagból (polietilén) illetve gumiból készülnek, amely garantálja a termék ellenálló képességét a szennyeződésekkel, vegyszerekkel, vízzel és sárral szemben.
6
Kezdete: 2024.04.17   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
15 990 Ft
16 990 Ft
Részletek
A Dodge Journey csomagtértálca az autó hátsó csomagtartójában elhelyezett kiegészítő, mely segít megvédeni és rendezetten tartani a szállítható holmikat. A 2008 és 2020 között gyártott Dodge Journey modellekhez tervezett csomagtértálca könnyen beilleszthető a csomagtérbe, és pontosan illeszkedik az autó méreteihez.

Az 76266 cikkszámmal ellátott csomagtértálca magas minőségű, strapabíró anyagból készült, így hosszú élettartammal és megbízható védelemmel szolgál az autó csomagtartójában. A tartalék kialakításnak köszönhetően a tálca megvédi az autó eredeti padlófelületét a kosztól, nedvességtől, sérülésektől és egyéb károktól.

A csomagtértálca könnyen tisztítható, egyszerűen le lehet törölni róla a lerakódott szennyeződéseket vagy folyadékokat. A kiváló minőségű anyagból készült tálca nemcsak praktikus, hanem esztétikus is, így az autó csomagtartóját is díszíti.

A Dodge Journey csomagtértálca megkönnyíti a csomagok, bevásárlások és egyéb tárgyak szállítását az autóban, hiszen rendezett állapotban tartja a csomagtér belső terét. A tálca alakja és mérete pontosan illeszkedik az autó csomagtartójához, így maximális kihasználtságot biztosít a teret.

Ha szeretné megvédeni az autója csomagtartóját a szennyeződésektől, sérülésektől és egyéb károktól, válassza a Dodge Journey csomagtértálcát a 76266 cikkszámmal. Praktikus, strapabíró és esztétikus kiegészítője lehet az autójának, mely hosszú távon is jó szolgálatot tesz majd Önnek.
Adatok
Cikkszám:
76266
Kiegészítő termékek