Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

LEXUS IS CSOMAGTÉRTÁLCA (2013-)
LEXUS IS CSOMAGTÉRTÁLCA (2013-)
18 490 Ft
17 490 Ft

LEXUS IS CSOMAGTÉRTÁLCA (2013-)

LEXUS IS CSOMAGTÉRTÁLCA (2013-)
LEXUS IS (2013-) CSOMAGTÉRTÁLCA (Rugalmas műanyag)
LEXUS IS (2013-) CSOMAGTÉRTÁLCA (Rugalmas műanyag)
LEXUS IS (2013-) CSOMAGTÉRTÁLCA (Szilikon gumi)
LEXUS IS (2013-) CSOMAGTÉRTÁLCA (Szilikon gumi)
  • A csomagtértálca az autó konkrét típusához és csomagteréhez van alakítva, gyártva
  • Autótípuson belül a csomagterek kialakítása eltérhet, ugyanis több opciót szem előtt tartva gyártanak ma már a gyártók is!
  • A fotók eredeti fényképek az oldalon, épp ezért FONTOS megnézni a csomagtértálcák kinézetét, és saját autónk csomagterével összehasonlítani!
  • A csomagtértálcák kb. 2-5 cm peremmel rendelkeznek
  • Magas peremének köszönhetően tökéletes védelmet biztosít, megakadályozza, hogy a szennyeződések a gyári szövetre kerüljenek. Könnyen kivehető az autóból, alapos tisztítás után pedig a behelyezése egyszerű
  • A tálcák csúszásgátló kialakítással rendelkeznek, ezáltal a szállított áru csúszásmentesége a minimálisra csökkenthető
  • A csomagtértálcák árkategóriában, anyagminőségben és desigban különbözhetnek egymástól! Ezért saját ízlésünk szerint, illetve nem utolsó sorban az autóba kívánt áru teherbírásához, nehéz, éles tárgyak, építőanyagok, bőrönd és egyébmás tárgyak szállításához mérten tudjuk kiválasztani
  • A csomagtértálca praktikus megoldása az autónknak, ugyanis az autó könnyen tisztán tartható, könnyen végezhető a takarítása!
  • Fő márkáink: REZAW-PLAST, GUZU, RIGUM, GLEDRING, FROGUM
  • A tálcák tartós műanyagból (polietilén) illetve gumiból készülnek, amely garantálja a termék ellenálló képességét a szennyeződésekkel, vegyszerekkel, vízzel és sárral szemben.
5
Kezdete: 2024.04.22   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
17 490 Ft
18 490 Ft
Részletek
Az eredeti Lexus IS csomagtértálca egy kiváló kiegészítő a gépkocsidba, hogy védd meg és rendben tartsd a csomagteret és a cuccaidat. A cikkszáma 76227-nek köszönhetően tökéletesen illeszkedik az 2013-as és az azutáni Lexus IS modellekhez, így biztos lehetsz benne, hogy pontosan passzolni fog az autódhoz.

Ez a csomagtértálca strapabíró anyagból készül, ami megvédi a csomagtér burkolatát a sérülésektől és a kosztól. A precíz méretezésnek köszönhetően könnyen elhelyezheted a csomagtérben, és könnyen vegyed ki is onnan, amikor takarítani vagy pakolni szeretnél.

A kialakítása praktikus és hasznos, segít rendben tartani a csomagtér belsőjét. Ha véletlenül folyadék folyna ki, a csomagtértálca könnyen tisztítható, elegendő egy nedves ronggyal áttörölni az esetleges szennyeződéseket.

A csomagtértálca megakadályozza, hogy a holmijaid elszórtan legyenek a csomagtérben, így könnyebb megtalálni őket és rendszerezni a csomagokat egy kiadós bevásárlás vagy egy hosszú út során. Ezen kívül a csomagtértálca védelmet nyújt az autó belső részeinek, és megőrzi az autó értékét hosszú távon.

A Lexus IS csomagtértálca nemcsak praktikus, de stílusos is. A letisztult és elegáns megjelenése tökéletesen passzol a Lexus IS belső teréhez, és még vonzóbbá teszi az autódat.

Összességében a Lexus IS csomagtértálca rendkívül hasznos és praktikus tartozék, amely megkönnyíti az autód rendben tartását és védelmét. Ne habozz, szerezd be a sajátodat, hogy az autód mindig tiszta és rendezett legyen, és megőrizd annak értékét hosszú távon is!
Adatok
Cikkszám:
76227
Kiegészítő termékek