Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

BMW 7 (F01/F02) CSOMAGTÉRTÁLCA (2008-2015)
BMW 7 (F01/F02) CSOMAGTÉRTÁLCA (2008-2015)
17 990 Ft
16 990 Ft

BMW 7 (F01/F02) CSOMAGTÉRTÁLCA (2008-2015)

BMW 7 (F01/F02) CSOMAGTÉRTÁLCA (2008-2015)
BMW 7 (F01/F02) (2008-2015) CSOMAGTÉRTÁLCA (Aristar - Rugalmas műanyag)
BMW 7 (F01/F02) (2008-2015) CSOMAGTÉRTÁLCA (Aristar - Rugalmas műanyag)
  • A csomagtértálca az autó konkrét típusához és csomagteréhez van alakítva, gyártva
  • Autótípuson belül a csomagterek kialakítása eltérhet, ugyanis több opciót szem előtt tartva gyártanak ma már a gyártók is!
  • A fotók eredeti fényképek az oldalon, épp ezért FONTOS megnézni a csomagtértálcák kinézetét, és saját autónk csomagterével összehasonlítani!
  • A csomagtértálcák kb. 2-5 cm peremmel rendelkeznek
  • Magas peremének köszönhetően tökéletes védelmet biztosít, megakadályozza, hogy a szennyeződések a gyári szövetre kerüljenek. Könnyen kivehető az autóból, alapos tisztítás után pedig a behelyezése egyszerű
  • A tálcák csúszásgátló kialakítással rendelkeznek, ezáltal a szállított áru csúszásmentesége a minimálisra csökkenthető
  • A csomagtértálcák árkategóriában, anyagminőségben és desigban különbözhetnek egymástól! Ezért saját ízlésünk szerint, illetve nem utolsó sorban az autóba kívánt áru teherbírásához, nehéz, éles tárgyak, építőanyagok, bőrönd és egyébmás tárgyak szállításához mérten tudjuk kiválasztani
  • A csomagtértálca praktikus megoldása az autónknak, ugyanis az autó könnyen tisztán tartható, könnyen végezhető a takarítása!
  • Fő márkáink: REZAW-PLAST, GUZU, RIGUM, GLEDRING, FROGUM
  • A tálcák tartós műanyagból (polietilén) illetve gumiból készülnek, amely garantálja a termék ellenálló képességét a szennyeződésekkel, vegyszerekkel, vízzel és sárral szemben.
6
Kezdete: 2024.04.16   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
16 990 Ft
17 990 Ft
Részletek
A BMW 7-es sorozat (F01/F02) csomagtértálca kiegészítő tartozék, amelyet a 2008-2015 között gyártott modellekhez terveztek. A cikkszám alapján könnyedén azonosítható és beszerezhető, így megkönnyítve az autó tulajdonosának az alkatrészcserét vagy a tartozékbeszerzést.

Ez a csomagtértálca egy praktikus és kényelmes megoldás az autó csomagterének rendezésére és védelmére. A tartósságot és a minőséget garantáló anyagból készült, ami hosszú élettartamot biztosít a használat során. Az ergonomikus kialakítás és a pontos illeszkedés lehetővé teszi, hogy maximálisan kihasználjuk az autó csomagterét és biztonságosan tárolhassuk benne a szállítandó tárgyakat.

A csomagtértálca könnyen tisztítható és karbantartható, így hosszú távon is megfelelő állapotban tartható. Védőréteggel van ellátva, így megakadályozza a csúszást és a víz bejutását a csomagtér aljáig. Ezáltal nem csak rendszerezhetjük és biztonságosan szállíthatjuk az autóban az árut, de meg is óvjuk az autó belső részét a kosztól és a sérülésektől.

A BMW 7-es sorozat csomagtértálcája könnyen és gyorsan beszerelhető, a meglévő helyre egyszerűen illeszthető. Nem igényel speciális szerszámokat vagy extra hozzáadott költségeket a felszereléshez, így bárki könnyedén telepítheti az autóba.

Ez a csomagtértálca ideális választás mindazoknak, akik szeretnék rendben és biztonságosan szállítani a tárgyaikat az autójuk csomagterében. Kiváló minőségű anyagból készült, könnyen karbantartható és praktikus kialakítása révén hosszú éveken át szolgálja majd a felhasználóját. Ne feledje, a részletekre is nagy hangsúlyt kell fektetni az autó kiegészítők kiválasztásakor, hogy hosszú távon elégedett legyen az autóban lévő tartozékokkal és azok használatával. A BMW 7-es sorozat csomagtértálcája remek választás lehet az Ön számára is.
Adatok
Cikkszám:
76204
Kiegészítő termékek