Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

FIAT DOBLO MAXI CSOMAGTÉRTÁLCA (2009-2015)
FIAT DOBLO MAXI CSOMAGTÉRTÁLCA (2009-2015)
26 990 Ft
25 990 Ft

FIAT DOBLO MAXI CSOMAGTÉRTÁLCA (2009-2015)

FIAT DOBLO MAXI CSOMAGTÉRTÁLCA (2009-2015)
FIAT DOBLO MAXI (2009-2015) CSOMAGTÉRTÁLCA (SZILIKON GUMI)
FIAT DOBLO MAXI (2009-2015) CSOMAGTÉRTÁLCA (SZILIKON GUMI)
  • A csomagtértálca az autó konkrét típusához és csomagteréhez van alakítva, gyártva
  • Autótípuson belül a csomagterek kialakítása eltérhet, ugyanis több opciót szem előtt tartva gyártanak ma már a gyártók is!
  • A fotók eredeti fényképek az oldalon, épp ezért FONTOS megnézni a csomagtértálcák kinézetét, és saját autónk csomagterével összehasonlítani!
  • A csomagtértálcák kb. 2-5 cm peremmel rendelkeznek
  • Magas peremének köszönhetően tökéletes védelmet biztosít, megakadályozza, hogy a szennyeződések a gyári szövetre kerüljenek. Könnyen kivehető az autóból, alapos tisztítás után pedig a behelyezése egyszerű
  • A tálcák csúszásgátló kialakítással rendelkeznek, ezáltal a szállított áru csúszásmentesége a minimálisra csökkenthető
  • A csomagtértálcák árkategóriában, anyagminőségben és desigban különbözhetnek egymástól! Ezért saját ízlésünk szerint, illetve nem utolsó sorban az autóba kívánt áru teherbírásához, nehéz, éles tárgyak, építőanyagok, bőrönd és egyébmás tárgyak szállításához mérten tudjuk kiválasztani
  • A csomagtértálca praktikus megoldása az autónknak, ugyanis az autó könnyen tisztán tartható, könnyen végezhető a takarítása!
  • Fő márkáink: REZAW-PLAST, GUZU, RIGUM, GLEDRING, FROGUM
  • A tálcák tartós műanyagból (polietilén) illetve gumiból készülnek, amely garantálja a termék ellenálló képességét a szennyeződésekkel, vegyszerekkel, vízzel és sárral szemben.
4
Kezdete: 2024.04.18   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
25 990 Ft
26 990 Ft
Részletek
A Fiat Doblo Maxi csomagtértálca egy kiváló minőségű, precízen tervezett tartozék, melyet az autóban az áru szállítása során használhatunk. A cikkszáma: 75150, és az 2009-2015 közötti években gyártott modellekhez kompatibilis.

Az autó csomagtartójába illeszkedő tálcának köszönhetően könnyedén rendszerezhetjük az árukat, így elkerülhetjük a csomagok elmozdulását és a csomagtér károsodását. A strapabíró műanyagból készült tálcában kialakított bordák megakadályozzák az áruk csúszását, így biztonságosan szállíthatjuk azokat.

A Fiat Doblo Maxi csomagtértálca könnyen tisztítható és karbantartható, csak egyszerűen vegyük ki a tálcát, és mossuk le vízzel és szappannal. Az időjárási viszonyoknak ellenálló anyagból készült tálcának köszönhetően nem kell aggódnunk a nedvesség vagy a kisebb folyadékfoltok miatt sem.

Az autó gyári méreteire pontosan tervezett tálcát könnyedén beilleszthetjük a csomagtérbe anélkül, hogy bármit is át kelljen alakítanunk vagy módosítanunk az autón. A rugalmas és tartós anyagnak köszönhetően hosszú élettartamú és megbízható kiegészítőről van szó.

Ha Önnek is egy praktikus és megbízható megoldásra van szüksége az autó csomagtartójába, amely segít megőrizni a rendet és védi az árukat, akkor a Fiat Doblo Maxi csomagtértálca ideális választás lehet. Ne habozzon, rendelje meg még ma, és élvezze a zavartalan és biztonságos szállítást az autójában!
Adatok
Cikkszám:
75150
Kiegészítő termékek