Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

CITROEN C4 AIRCROSS CSOMAGTÉRTÁLCA (2012-2017)
CITROEN C4 AIRCROSS CSOMAGTÉRTÁLCA (2012-2017)
17 490 Ft
15 490 Ft

CITROEN C4 AIRCROSS CSOMAGTÉRTÁLCA (2012-2017)

CITROEN C4 AIRCROSS CSOMAGTÉRTÁLCA (2012-2017)
CITROEN C4 AIRCROSS (2012-2017) CSOMAGTÉRTÁLCA (RUGALMAS MŰANYAG)
CITROEN C4 AIRCROSS (2012-2017) CSOMAGTÉRTÁLCA (RUGALMAS MŰANYAG)
CITROEN C4 AIRCROSS (2012-2017) CSOMAGTÉRTÁLCA (SZILIKON GUMI)
CITROEN C4 AIRCROSS (2012-2017) CSOMAGTÉRTÁLCA (SZILIKON GUMI)
  • A csomagtértálca az autó konkrét típusához és csomagteréhez van alakítva, gyártva
  • Autótípuson belül a csomagterek kialakítása eltérhet, ugyanis több opciót szem előtt tartva gyártanak ma már a gyártók is!
  • A fotók eredeti fényképek az oldalon, épp ezért FONTOS megnézni a csomagtértálcák kinézetét, és saját autónk csomagterével összehasonlítani!
  • A csomagtértálcák kb. 2-5 cm peremmel rendelkeznek
  • Magas peremének köszönhetően tökéletes védelmet biztosít, megakadályozza, hogy a szennyeződések a gyári szövetre kerüljenek. Könnyen kivehető az autóból, alapos tisztítás után pedig a behelyezése egyszerű
  • A tálcák csúszásgátló kialakítással rendelkeznek, ezáltal a szállított áru csúszásmentesége a minimálisra csökkenthető
  • A csomagtértálcák árkategóriában, anyagminőségben és desigban különbözhetnek egymástól! Ezért saját ízlésünk szerint, illetve nem utolsó sorban az autóba kívánt áru teherbírásához, nehéz, éles tárgyak, építőanyagok, bőrönd és egyébmás tárgyak szállításához mérten tudjuk kiválasztani
  • A csomagtértálca praktikus megoldása az autónknak, ugyanis az autó könnyen tisztán tartható, könnyen végezhető a takarítása!
  • Fő márkáink: REZAW-PLAST, GUZU, RIGUM, GLEDRING, FROGUM
  • A tálcák tartós műanyagból (polietilén) illetve gumiból készülnek, amely garantálja a termék ellenálló képességét a szennyeződésekkel, vegyszerekkel, vízzel és sárral szemben.
11
Kezdete: 2024.04.16   A készlet erejéig!
Megtakarítás 2 000 Ft
15 490 Ft
17 490 Ft
Részletek
A Citroen C4 Aircross csomagtértálca egy páratlan kiegészítő a 2012-2017 között gyártott modellekhez. A tetősínekhez rögzíthető tárolórendszer segítségével könnyedén szabályozhatja a jármű csomagterét, és optimálisan tudja kihasználni a rendelkezésre álló helyet.

A tálcát könnyű felrakni és levenni a csomagtartóból, így könnyedén tudja tisztán tartani az autót és a szállított cikkeket egyaránt. Nagyszerűen védi az autó belső részét a szennyeződésektől, például homok, föld és nedvesség ellen is hatékony védelmet nyújt.

Az anyagminősége kiváló, strapabíró műanyagból készült, ezáltal hosszú élettartamú és ellenálló a sérülésekkel szemben. A speciálisan kialakított alja megakadályozza a mozgást a csomagtérben, ezáltal biztonságosan tudja szállítani a további cuccokat is.

A tálca alkalmas kisebb és nagyobb méretű tárgyak szállítására egyaránt. Akár sportfelszerelés, bevásárlókosarak, kerékpártartó vagy esetleg egy kisebb lakberendezési tárgy - minden esetben megbízhatóan szállíthatja azokat.

Az esztétikus megjelenésével a Citroen C4 Aircross csomagtértálca kellemesen illeszkedik az autó belső terébe, összehangolva a gépjármű megjelenésével. Praktikus kialakításával és egyszerű használatával igazi kincset jelent minden autótulajdonosnak, aki értékeli a rendszerezettséget és a tisztaságot.

Összességében elmondható, hogy a Citroen C4 Aircross csomagtértálca (2012-2017) egy megfizethető és minőségi kiegészítő az autóhoz, mely megkönnyíti az utazást és minden napját praktikusabbá és kényelmesebbé teszi. Vásárolja meg még ma, és élvezze a szervezett és rendezett csomagtartó által nyújtott előnyöket!
Adatok
Cikkszám:
75142
Kiegészítő termékek