Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

HONDA CIVIC (FK) KOMBI GUMISZŐNYEG (2014-2018)
HONDA CIVIC (FK) KOMBI GUMISZŐNYEG (2014-2018)
12 490 Ft
11 490 Ft

HONDA CIVIC (FK) KOMBI GUMISZŐNYEG (2014-2018)

HONDA CIVIC (FK) KOMBI GUMISZŐNYEG (2014-2018)
HONDA CIVIC (FK) KOMBI (2014-2018) GUMISZŐNYEG (Rigum)
HONDA CIVIC (FK) KOMBI (2014-2018) GUMISZŐNYEG (Rigum)
HONDA CIVIC (FK) KOMBI (2014-2018) GUMISZŐNYEG (3D NOVLINE)
HONDA CIVIC (FK) KOMBI (2014-2018) GUMISZŐNYEG (3D NOVLINE)
 • Méretpontos gumiszőnyeg, az adott autótípushoz gyártott minta alapján készül, követi a padlólemez formáját, és csak is az Ön autójához van gyártva. Nem univerzális.
 • Védi autóját az év bármely szakaszában az időjárási viszonyokhoz igazodva
 • A galériában eredeti fotó látható a termékről
 • Minden gumiszőnyeg a gyártó saját mintája alapján készül, saját design alapján dolgozik, épp ezért gyártótól függően kinézetük eltér, de a méretpontossága ugyanaz
 • A gumiszőnyeg 1,2 cm-es peremmel rendelkezik
 • Csak fekete színben kapható
 • A gumiszőnyegben megtalálhatók a rögzítési pontok (patentok)
 • Előfordulhat a patentok hiánya a gumiszőnyegen, kérésre bármilyen kialakítású rögzítő korongokat tudunk pótolni, kialakításban és színben egyaránt
 • A gumiszőnyeg könnyen tisztán tartható, szagtalan termék
 • A gumiszőnyegeket Csehország, Lengyelország és Németország gyáraiból szerezzük be.
 • Fő márkáink: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Ha bármi kétely vagy kérdés felmerülne Önben, kérjük, a megjegyzésbe jelezze felénk, amint mi figyelembe veszünk.

8
Kezdete: 2024.04.04   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
11 490 Ft
12 490 Ft
Részletek
A Honda Civic (FK) kombi gumiszőnyeg egy kiváló minőségű, speciálisan az adott típushoz tervezett autószőnyeg, mely ideális választás lehet akár otthonosított autójának, akár az eredeti gumiszőnyeg cseréjekor. A 2014 és 2018 között gyártott Honda Civic kombi modellekhez tervezett, így tökéletes illeszkedést biztosít az autó aljzatához.

A gumiszőnyeg cikkszáma 41255, ami a gyártás ellenőrzéséhez és az azonosításhoz is segítséget nyújthat. Az egyedi gyártásnak köszönhetően pontosan illeszkedik az autó padlójához, így nem mozdul el vezetés közben sem. Az autószőnyeg anyaga időjárás- és kopásálló, könnyen tisztítható és hosszú élettartamú, így hosszú távra tervezhet vele.

Az autószőnyeg színében és mintázatában illeszkedik az autó belső dizájnjához, így tökéletesen passzol az autó enteriőréhez. A nagy rugalmasságnak és ellenálló képességnek köszönhetően nem deformálódik, nem szakad és könnyen kezelhető. A gumiszőnyeg a kocsit ragyogóan tisztán és rendezetten tartja, miközben megvédi az eredeti padlószőnyeget a károsodástól.

A Honda Civic kombi gumiszőnyeg nemcsak esztétikailag javítja az autó belső terét, hanem praktikussá és kényelmessé is teszi azt. A hasznos tartósság, könnyű tisztíthatóság és az egyedi autótípushoz igazított kialakítás miatt ideális választás azoknak, akik szeretnék autójuk belső terét praktikussá és kényelmessé tenni.

Ne habozzon, válassza a Honda Civic (FK) kombi gumiszőnyegét, hogy autója mindig tiszta és rendezett legyen, valamint védelmet kapjon a kopás és kár ellen!
Adatok
Cikkszám:
41255
Kiegészítő termékek