Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

DACIA JOGGER (2021-) CSOMAGTÉRTÁLCA
DACIA JOGGER CSOMAGTÉRTÁLCA (2021-)
12 090 Ft
11 090 Ft

DACIA JOGGER CSOMAGTÉRTÁLCA (2021-)

DACIA JOGGER (2021-) CSOMAGTÉRTÁLCA
DACIA JOGGER (2021-) CSOMAGTÉRTÁLCA (Rugalmas műanyag)
DACIA JOGGER (2021-) CSOMAGTÉRTÁLCA (Rugalmas műanyag)
DACIA JOGGER (2021-) CSOMAGTÉRTÁLCA (Szilikon gumi)
DACIA JOGGER (2021-) CSOMAGTÉRTÁLCA (Szilikon gumi)
DACIA JOGGER (2021-) CSOMAGTÉRTÁLCA (Design gumi)
DACIA JOGGER (2021-) CSOMAGTÉRTÁLCA (Design gumi)
  • A csomagtértálca az autó konkrét típusához és csomagteréhez van alakítva, gyártva
  • Autótípuson belül a csomagterek kialakítása eltérhet, ugyanis több opciót szem előtt tartva gyártanak ma már a gyártók is!
  • A fotók eredeti fényképek az oldalon, épp ezért FONTOS megnézni a csomagtértálcák kinézetét, és saját autónk csomagterével összehasonlítani!
  • A csomagtértálcák kb. 2-5 cm peremmel rendelkeznek
  • Magas peremének köszönhetően tökéletes védelmet biztosít, megakadályozza, hogy a szennyeződések a gyári szövetre kerüljenek. Könnyen kivehető az autóból, alapos tisztítás után pedig a behelyezése egyszerű
  • A tálcák csúszásgátló kialakítással rendelkeznek, ezáltal a szállított áru csúszásmentesége a minimálisra csökkenthető
  • A csomagtértálcák árkategóriában, anyagminőségben és desigban különbözhetnek egymástól! Ezért saját ízlésünk szerint, illetve nem utolsó sorban az autóba kívánt áru teherbírásához, nehéz, éles tárgyak, építőanyagok, bőrönd és egyébmás tárgyak szállításához mérten tudjuk kiválasztani
  • A csomagtértálca praktikus megoldása az autónknak, ugyanis az autó könnyen tisztán tartható, könnyen végezhető a takarítása!
  • Fő márkáink: REZAW-PLAST, GUZU, RIGUM, GLEDRING, FROGUM
  • A tálcák tartós műanyagból (polietilén) illetve gumiból készülnek, amely garantálja a termék ellenálló képességét a szennyeződésekkel, vegyszerekkel, vízzel és sárral szemben.
8
Kezdete: 2024.04.17   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
11 090 Ft
12 090 Ft
Részletek
A Dacia Jogger csomagtértálca egy kifejezetten az új 2021-től gyártott Dacia Jogger modellhez tervezett praktikus kiegészítő, mely segít megóvni autód csomagtérét a kosztól, szennyeződésektől és egyéb káros hatásoktól. A cikkszámát 405002 jelzi, hogy pontosan erre a típusra lett tervezve, így tökéletes illeszkedést biztosít az autó csomagteréhez.

Ez a csomagtértálca különleges anyagból készült, mely nemcsak rendkívül ellenálló, de könnyen tisztítható is. Így könnyedén eltávolítható és tisztán tartható, így hosszú távon megőrzi autód csomagtérét újszerű állapotban. A csomagtértálca speciális forma és méretek szerint készül, így tökéletesen illeszkedik az adott autó típusához, anélkül hogy a csomagteret ellepne vagy akadályozná a használatát.

Ez a csomagtértálca ráadásul nemcsak a kosztól és szennyeződésektől véd, de segítségével könnyedén szervezheted is a csomagteret. Az apróbb tárgyakat biztonságosan tarthatod rajta, így nem fognak elmozdulni és szétszóródni az autózás közben. Ezenkívül a csomagtértálca textúrája segíthet meggátolni a csúszást, így még nagyobb biztonságot nyújt.

A Dacia Jogger csomagtértálca könnyen és gyorsan felhelyezhető az autó csomagtartójába, így nem igényel semmilyen speciális szerszámot vagy extra erőfeszítést. Egyszerűen csak helyezd be a megfelelő pozícióba, és máris használatra kész.

Összességében a Dacia Jogger csomagtértálca egy praktikus és esztétikus kiegészítő, amely megvédi és rendszerezetté teszi autód csomagterét. A különleges anyagok és kivitelezés garantálja a hosszú élettartamot és a kiváló minőséget, így ez az eszköz hű társad lesz az autózás során. Ne hagyd, hogy a kosz és szennyeződés rongálja autód csomagterét, válassz egy megbízható és praktikus megoldást a Dacia Jogger csomagtértálcával!
Adatok
Cikkszám:
405002
Kiegészítő termékek