Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

FIAT PANDA GUMISZŐNYEG (2012-2022)
FIAT PANDA GUMISZŐNYEG (2012-2022)
12 090 Ft
11 090 Ft

FIAT PANDA GUMISZŐNYEG (2012-2022)

FIAT PANDA GUMISZŐNYEG (2012-2022)
FIAT PANDA (2012-) GUMISZŐNYEG
FIAT PANDA (2012-) GUMISZŐNYEG
FIAT PANDA (2012-) GUMISZŐNYEG (Guzu)
FIAT PANDA (2012-) GUMISZŐNYEG (Guzu)
FIAT PANDA (2012-) GUMISZŐNYEG (GLEDRING)
FIAT PANDA (2012-) GUMISZŐNYEG (GLEDRING)
  • Méretpontos gumiszőnyeg, az adott autótípushoz gyártott minta alapján készül, követi a padlólemez formáját, és csak is az Ön autójához van gyártva. Nem univerzális.
  • Védi autóját az év bármely szakaszában az időjárási viszonyokhoz igazodva
  • A galériában eredeti fotó látható a termékről
  • Minden gumiszőnyeg a gyártó saját mintája alapján készül, saját design alapján dolgozik, épp ezért gyártótól függően kinézetük eltér, de a méretpontossága ugyanaz
  • A gumiszőnyeg 1,2 cm-es peremmel rendelkezik
  • Csak fekete színben kapható
  • A gumiszőnyegben megtalálhatók a rögzítési pontok (patentok)
  • Előfordulhat a patentok hiánya a gumiszőnyegen, kérésre bármilyen kialakítású rögzítő korongokat tudunk pótolni, kialakításban és színben egyaránt
  • A gumiszőnyeg könnyen tisztán tartható, szagtalan termék
  • A gumiszőnyegeket Csehország, Lengyelország és Németország gyáraiból szerezzük be.
  • Fő márkáink: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Ha bármi kétely vagy kérdés felmerülne Önben, kérjük, a megjegyzésbe jelezze felénk, amint mi figyelembe veszünk.

8
Kezdete: 2024.03.25   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
11 090 Ft
12 090 Ft
Részletek
A Fiat Panda gumiszőnyeg, mely 2012-től 2022-ig gyártott modellekhez passzol, kiváló minőségű és tartós kiegészítője lehet autód belső térnek. A cikkszám alapján könnyen azonosítható a termék, így biztos lehetsz benne, hogy a megfelelő típusúra és évre vásárolsz szőnyeget.

Ez a gumiszőnyeg tökéletesen illeszkedik a Fiat Panda padlójához, így nem csak esztétikus, de praktikus is. A nedves, saras, vagy esetleg poros lábak okozta szennyeződéseket könnyen eltávolíthatod róla, így autód belső tere mindig tiszta és rendezett marad.

A gumiszőnyeg anyaga strapabíró, így hosszú éveken át szolgálja majd autód kényelmét. Ellenáll az időjárási viszontagságoknak, illetve könnyen tisztítható, akár egy nedves ronggyal is könnyedén letörölheted róla a szennyeződéseket.

A gyári méreteknek megfelelően készült szőnyeg pontosan illeszkedik autód padlójához, így nincs szükség felesleges átalakításokra vagy vágásokra. Egyszerűen csak behelyezed és már használhatod is!

Az autó belső tere jelentős részét fedi le ez a szőnyeg, így hatékony védelmet biztosít a padlónak az esetleges sérülésekkel szemben. Továbbá a szennyeződéseket is távol tartja a padlótól, így könnyebb lesz tisztán tartani az autó belső részét.

A Fiat Panda gumiszőnyeg praktikus és esztétikus kiegészítője lehet autód belső terének, amely hosszú távon megóvja az autó padlóját a szennyeződésektől és sérülésektől. Ne hagyd, hogy az autód belső tere elhasználódjon, vásárold meg most ezt a kiváló minőségű gumiszőnyeget és élvezd az autódban töltött időt!
Adatok
Cikkszám:
23100
Kiegészítő termékek