Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

HYUNDAI ELANTRA (CN7) CSOMAGTÉRTÁLCA (2021-)
HYUNDAI ELANTRA (CN7) CSOMAGTÉRTÁLCA (2021-)
20 990 Ft
19 990 Ft

HYUNDAI ELANTRA (CN7) CSOMAGTÉRTÁLCA (2021-)

HYUNDAI ELANTRA (CN7) CSOMAGTÉRTÁLCA (2021-)
HYUNDAI ELANTRA (CN7) (2021-) CSOMAGTÉRTÁLCA (RUGALMAS MŰANYAG)
HYUNDAI ELANTRA (CN7) (2021-) CSOMAGTÉRTÁLCA (RUGALMAS MŰANYAG)
HYUNDAI ELANTRA (CN7) (2021-) CSOMAGTÉRTÁLCA (Szilikon gumi)
HYUNDAI ELANTRA (CN7) (2021-) CSOMAGTÉRTÁLCA (Szilikon gumi)
  • A csomagtértálca az autó konkrét típusához és csomagteréhez van alakítva, gyártva
  • Autótípuson belül a csomagterek kialakítása eltérhet, ugyanis több opciót szem előtt tartva gyártanak ma már a gyártók is!
  • A fotók eredeti fényképek az oldalon, épp ezért FONTOS megnézni a csomagtértálcák kinézetét, és saját autónk csomagterével összehasonlítani!
  • A csomagtértálcák kb. 2-5 cm peremmel rendelkeznek
  • Magas peremének köszönhetően tökéletes védelmet biztosít, megakadályozza, hogy a szennyeződések a gyári szövetre kerüljenek. Könnyen kivehető az autóból, alapos tisztítás után pedig a behelyezése egyszerű
  • A tálcák csúszásgátló kialakítással rendelkeznek, ezáltal a szállított áru csúszásmentesége a minimálisra csökkenthető
  • A csomagtértálcák árkategóriában, anyagminőségben és desigban különbözhetnek egymástól! Ezért saját ízlésünk szerint, illetve nem utolsó sorban az autóba kívánt áru teherbírásához, nehéz, éles tárgyak, építőanyagok, bőrönd és egyébmás tárgyak szállításához mérten tudjuk kiválasztani
  • A csomagtértálca praktikus megoldása az autónknak, ugyanis az autó könnyen tisztán tartható, könnyen végezhető a takarítása!
  • Fő márkáink: REZAW-PLAST, GUZU, RIGUM, GLEDRING, FROGUM
  • A tálcák tartós műanyagból (polietilén) illetve gumiból készülnek, amely garantálja a termék ellenálló képességét a szennyeződésekkel, vegyszerekkel, vízzel és sárral szemben.
5
Kezdete: 2024.04.19   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
19 990 Ft
20 990 Ft
Részletek
A Hyundai Elantra (CN7) csomagtértálca egy praktikus és hasznos kiegészítő az autóban, amely segít rendben tartani a csomagtartót és megvédeni a padlót a kosztól, nedvességtől és sérülésektől. A termék kifejezetten a 2021-es és az azt követő évjárattal rendelkező Hyundai Elantra modellekhez lett tervezve, így tökéletesen illeszkedik az autó hátsó részébe.

A csomagtértálca cikkszáma: 230659, ami biztosítja, hogy valóban a megfelelő típusú autóhoz vásároljuk meg a kiegészítőt. A tartozék könnyen és gyorsan felhelyezhető a csomagtérbe, és szorosan illeszkedik a tartóssága és stabilitása érdekében. A téralakított kialakításnak köszönhetően a tálcának nincsenek élei vagy töltelékek, ami megakadályozza a kisebb tárgyak elmozdulását és a folyadékok kiszivárgását az autó padlójára.

A csomagtértálca anyaga az autógyártásban is alkalmazott magas minőségű, tartós és könnyen tisztítható műanyag, amely ellenáll az UV-sugárzásnak és a hőmérséklet-változásoknak is. Ezáltal hosszú élettartamú és időtálló kiegészítőről van szó, amely megkönnyíti a csomagtér tisztántartását és védelmét.

A Hyundai Elantra csomagtértálca nemcsak praktikus, hanem esztétikus kiegészítő is az autóban. A megszokott fekete színű változat mellett más színekben is elérhető, így könnyen összehangolható az autó belső terének stílusával és színvilágával. Ráadásul a tálcát könnyen eltávolíthatjuk és tisztíthatjuk is, így mindig tiszta és szép marad a csomagtér.

Összességében a Hyundai Elantra (CN7) csomagtértálca egy praktikus, minőségi és esztétikus kiegészítő az autóban, amely megkönnyíti a csomagtartó használatát, megóvja annak padlóját és hosszú távon is megőrzi az autó belső terét. Ha Ön is szeretne rendben tartani és védeni az autó csomagtartóját, akkor válassza a Hyundai Elantra csomagtértálcát!
Adatok
Cikkszám:
230659
Kiegészítő termékek