Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

NISSAN PULSAR CSOMAGTÉRTÁLCA (2013-2018)
NISSAN PULSAR CSOMAGTÉRTÁLCA (2013-2018)
16 990 Ft
14 990 Ft

NISSAN PULSAR CSOMAGTÉRTÁLCA (2013-2018)

NISSAN PULSAR CSOMAGTÉRTÁLCA (2013-2018)
NISSAN PULSAR (2013-2018) CSOMAGTÉRTÁLCA (Rugalmas műanyag)
NISSAN PULSAR (2013-2018) CSOMAGTÉRTÁLCA (Rugalmas műanyag)
NISSAN PULSAR (2013-2018) CSOMAGTÉRTÁLCA (SZILIKON GUMI)
NISSAN PULSAR (2013-2018) CSOMAGTÉRTÁLCA (SZILIKON GUMI)
  • A csomagtértálca az autó konkrét típusához és csomagteréhez van alakítva, gyártva
  • Autótípuson belül a csomagterek kialakítása eltérhet, ugyanis több opciót szem előtt tartva gyártanak ma már a gyártók is!
  • A fotók eredeti fényképek az oldalon, épp ezért FONTOS megnézni a csomagtértálcák kinézetét, és saját autónk csomagterével összehasonlítani!
  • A csomagtértálcák kb. 2-5 cm peremmel rendelkeznek
  • Magas peremének köszönhetően tökéletes védelmet biztosít, megakadályozza, hogy a szennyeződések a gyári szövetre kerüljenek. Könnyen kivehető az autóból, alapos tisztítás után pedig a behelyezése egyszerű
  • A tálcák csúszásgátló kialakítással rendelkeznek, ezáltal a szállított áru csúszásmentesége a minimálisra csökkenthető
  • A csomagtértálcák árkategóriában, anyagminőségben és desigban különbözhetnek egymástól! Ezért saját ízlésünk szerint, illetve nem utolsó sorban az autóba kívánt áru teherbírásához, nehéz, éles tárgyak, építőanyagok, bőrönd és egyébmás tárgyak szállításához mérten tudjuk kiválasztani
  • A csomagtértálca praktikus megoldása az autónknak, ugyanis az autó könnyen tisztán tartható, könnyen végezhető a takarítása!
  • Fő márkáink: REZAW-PLAST, GUZU, RIGUM, GLEDRING, FROGUM
  • A tálcák tartós műanyagból (polietilén) illetve gumiból készülnek, amely garantálja a termék ellenálló képességét a szennyeződésekkel, vegyszerekkel, vízzel és sárral szemben.
12
Kezdete: 2024.05.04   A készlet erejéig!
Megtakarítás 2 000 Ft
14 990 Ft
16 990 Ft
Részletek
A Nissan Pulsar csomagtértálca egy prémium minőségű, speciálisan az 2013-2018 közötti évjáratú modellekhez tervezett kiegészítő. Ez a praktikus tartozék segítséget nyújt abban, hogy rendszerezett és védelem alatt tartsa az autó csomagtartóját.

A tálcát strapabíró, könnyen tisztítható anyagból készítették, így könnyedén eltávolítható és tisztán tartható. A pontos méretezésnek köszönhetően tökéletesen illeszkedik a Nissan Pulsar csomagtartójába, így biztosítva, hogy a felülete védve legyen a különféle szennyeződésektől és sérülésektől.

A csomagtértálca segít megelőzni a folyadékok kiszivárgását és a tárgyak elmozdulását a csomagtartóban, ezáltal megakadályozva az esetleges károkat és koszolódást. Hasznos kiegészítője lehet az autótnak, amely megkönnyíti a mindennapi használatot és karbantartást.

A Nissan Pulsar csomagtértálca könnyen beszerelhető és használható, valamint könnyedén szállítható, ha szükséges. Kiváló védelmet nyújt az autó csomagtartójának és hozzájárul a jármű hosszabb élettartamához.

Ha értékeli az autója tisztaságát és rendezettségét, valamint szeretné megóvni a csomagtartóját a sérülésektől, a Nissan Pulsar csomagtértálca ideális választás lehet Önnek. Ne hagyja, hogy a csomagtér rendetlenné váljon vagy károsodások érjék - válassza ezt a megbízható és praktikus kiegészítőt a Nissan Pulsar számára!
Adatok
Cikkszám:
23015
Kiegészítő termékek