Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

SMART FORFOUR GUMISZŐNYEG (2014-)
SMART FORFOUR GUMISZŐNYEG (2014-)
12 090 Ft
11 090 Ft

SMART FORFOUR GUMISZŐNYEG (2014-)

SMART FORFOUR GUMISZŐNYEG (2014-)
SMART FORFOUR (2014-) GUMISZŐNYEG
SMART FORFOUR (2014-) GUMISZŐNYEG
SMART FORFOUR (2014-) GUMISZŐNYEG (GLEDRING)
SMART FORFOUR (2014-) GUMISZŐNYEG (GLEDRING)
  • Méretpontos gumiszőnyeg, az adott autótípushoz gyártott minta alapján készül, követi a padlólemez formáját, és csak is az Ön autójához van gyártva. Nem univerzális.
  • Védi autóját az év bármely szakaszában az időjárási viszonyokhoz igazodva
  • A galériában eredeti fotó látható a termékről
  • Minden gumiszőnyeg a gyártó saját mintája alapján készül, saját design alapján dolgozik, épp ezért gyártótól függően kinézetük eltér, de a méretpontossága ugyanaz
  • A gumiszőnyeg 1,2 cm-es peremmel rendelkezik
  • Csak fekete színben kapható
  • A gumiszőnyegben megtalálhatók a rögzítési pontok (patentok)
  • Előfordulhat a patentok hiánya a gumiszőnyegen, kérésre bármilyen kialakítású rögzítő korongokat tudunk pótolni, kialakításban és színben egyaránt
  • A gumiszőnyeg könnyen tisztán tartható, szagtalan termék
  • A gumiszőnyegeket Csehország, Lengyelország és Németország gyáraiból szerezzük be.
  • Fő márkáink: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Ha bármi kétely vagy kérdés felmerülne Önben, kérjük, a megjegyzésbe jelezze felénk, amint mi figyelembe veszünk.

8
Kezdete: 2024.04.09   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
11 090 Ft
12 090 Ft
Részletek
A Smart Forfour gumiszőnyeg egy kiváló minőségű, strapabíró és praktikus kiegészítő az autó belső teréhez. Az autóra pontosan kialakított szőnyegek védelmet nyújtanak az autó padlójának, megakadályozva azt, hogy kosz, nedvesség vagy egyéb szennyeződés bekerüljön az autó belső terébe. A 2014-es és az azt követő években gyártott Smart Forfour modellekhez tervezték és alkalmazzák.

A gumiszőnyegek anyaga magas minőségű, ellenálló gumiból készül, ami hosszú élettartamot biztosít. A szőnyegek kiválóan ellenállnak a kopásnak, sérüléseknek és szakadásoknak, valamint könnyen tisztíthatók, egyszerűen lemoshatók és száríthatók. A texturált felület biztosítja a biztonságos tapadást és csúszásmentességet, így még biztonságosabban vezethetünk.

Az ergonomikus kialakításnak köszönhetően a szőnyegek könnyen illeszkednek az autó belső terébe, nem csúsznak, nem tekerednek fel, és nem akadályozzák a pedálok használatát sem. Rendkívül praktikusak és könnyen cserélhetők, ha szükséges.

A Smart Forfour gumiszőnyegek tökéletesen illeszkednek az autó belső stílusához és megjelenéséhez, elegáns és letisztult megjelenést kölcsönözve az autó belsejének. Kiváló minőségű anyaguknak köszönhetően hosszú távú védelmet nyújtanak, megőrizve az autó belső terének szépségét és tisztaságát.

Az autó padlójának védelme és tisztasága alapvető fontosságú a jármű hosszú élettartamának megőrzése szempontjából. A Smart Forfour gumiszőnyegek segítenek megőrizni az autó belső részének állapotát, és könnyebbé teszik az autó tisztán tartását. Ezek a szőnyegek ideális választás minden Smart Forfour tulajdonos számára, akik az autójukat hosszú távon meg szeretnék óvni és megőrizni annak értékét és esztétikáját.
Adatok
Cikkszám:
23014
Kiegészítő termékek