Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

NISSAN PULSAR GUMISZŐNYEG (2013-2018)
NISSAN PULSAR GUMISZŐNYEG (2013-2018)
12 190 Ft
11 190 Ft

NISSAN PULSAR GUMISZŐNYEG (2013-2018)

NISSAN PULSAR GUMISZŐNYEG (2013-2018)
NISSAN PULSAR (2013-2018) GUMISZŐNYEG
NISSAN PULSAR (2013-2018) GUMISZŐNYEG
 • Méretpontos gumiszőnyeg, az adott autótípushoz gyártott minta alapján készül, követi a padlólemez formáját, és csak is az Ön autójához van gyártva. Nem univerzális.
 • Védi autóját az év bármely szakaszában az időjárási viszonyokhoz igazodva
 • A galériában eredeti fotó látható a termékről
 • Minden gumiszőnyeg a gyártó saját mintája alapján készül, saját design alapján dolgozik, épp ezért gyártótól függően kinézetük eltér, de a méretpontossága ugyanaz
 • A gumiszőnyeg 1,2 cm-es peremmel rendelkezik
 • Csak fekete színben kapható
 • A gumiszőnyegben megtalálhatók a rögzítési pontok (patentok)
 • Előfordulhat a patentok hiánya a gumiszőnyegen, kérésre bármilyen kialakítású rögzítő korongokat tudunk pótolni, kialakításban és színben egyaránt
 • A gumiszőnyeg könnyen tisztán tartható, szagtalan termék
 • A gumiszőnyegeket Csehország, Lengyelország és Németország gyáraiból szerezzük be.
 • Fő márkáink: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Ha bármi kétely vagy kérdés felmerülne Önben, kérjük, a megjegyzésbe jelezze felénk, amint mi figyelembe veszünk.

8
Kezdete: 2024.04.02   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
11 190 Ft
12 190 Ft
Részletek
A Nissan Pulsar gumiszőnyeg egy kiváló minőségű autó kiegészítő, mely ideális választás azok számára, akik szeretnék védeni autójuk padlóját és megőrizni annak hibátlan állapotát. A cikkszámának köszönhetően könnyen azonosítható és biztos lehet benne, hogy a megfelelő autótípushoz választott terméket vásárolja.

Ez a gumiszőnyeg kifejezetten az 2013-2018-as évjáratú Nissan Pulsar modellekhez lett tervezve, így tökéletesen illeszkedik az autó padlójához anélkül, hogy bármely mozgás során elcsúszna vagy feltekeredne. A pontos illeszkedés garantálja, hogy a szőnyeg a lehető legnagyobb területet lefedi, így hatékony védelmet biztosítva a jármű belső tere számára.

A gumiszőnyeg anyaga strapabíró és könnyen tisztítható, így hosszú távon is megőrzi esztétikus megjelenését. Az autó belső terében keletkező folyadékok könnyedén eltávolíthatóak a szőnyegről, így nem kell aggódnia az esetleges foltok miatt.

Ezenkívül a szőnyeg extra védelmet nyújt az autó szőnyegei számára, így azok hosszabb élettartamra számíthatnak. A sáros lábbal való belépések, a nedves időjárásból hazavittek és az egyéb szennyeződések mind a gumiszőnyeg feladatát teljesítik, megvédenek az autó alap szőnyegeit a kopástól és szennyeződéstől.

Vegye meg a Nissan Pulsar gumiszőnyeget és élvezze autója belső tere hosszú távú védelmét és az esztétikus megjelenést! Ne feledje, a 23000-es cikkszám garantálja, hogy a megfelelő terméket választotta gépkocsijához!
Adatok
Cikkszám:
23000
Kiegészítő termékek