Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

CITROEN C4 CACTUS CSOMAGTÉRTÁLCA (2014-2021)
CITROEN C4 CACTUS CSOMAGTÉRTÁLCA (2014-2021)
12 490 Ft
11 490 Ft

CITROEN C4 CACTUS CSOMAGTÉRTÁLCA (2014-2021)

CITROEN C4 CACTUS CSOMAGTÉRTÁLCA (2014-2021)
CITROEN C4 CACTUS (2014-2021) CSOMAGTÉRTÁLCA (Rugalmas műanyag)
CITROEN C4 CACTUS (2014-2021) CSOMAGTÉRTÁLCA (Rugalmas műanyag)
CITROEN C4 CACTUS (2014-2021) CSOMAGTÉRTÁLCA (SZILIKON GUMI)
CITROEN C4 CACTUS (2014-2021) CSOMAGTÉRTÁLCA (SZILIKON GUMI)
CITROEN C4 CACTUS (2014-2021) CSOMAGTÉRTÁLCA (DESIGN GUMI)
CITROEN C4 CACTUS (2014-2021) CSOMAGTÉRTÁLCA (DESIGN GUMI)
  • A csomagtértálca az autó konkrét típusához és csomagteréhez van alakítva, gyártva
  • Autótípuson belül a csomagterek kialakítása eltérhet, ugyanis több opciót szem előtt tartva gyártanak ma már a gyártók is!
  • A fotók eredeti fényképek az oldalon, épp ezért FONTOS megnézni a csomagtértálcák kinézetét, és saját autónk csomagterével összehasonlítani!
  • A csomagtértálcák kb. 2-5 cm peremmel rendelkeznek
  • Magas peremének köszönhetően tökéletes védelmet biztosít, megakadályozza, hogy a szennyeződések a gyári szövetre kerüljenek. Könnyen kivehető az autóból, alapos tisztítás után pedig a behelyezése egyszerű
  • A tálcák csúszásgátló kialakítással rendelkeznek, ezáltal a szállított áru csúszásmentesége a minimálisra csökkenthető
  • A csomagtértálcák árkategóriában, anyagminőségben és desigban különbözhetnek egymástól! Ezért saját ízlésünk szerint, illetve nem utolsó sorban az autóba kívánt áru teherbírásához, nehéz, éles tárgyak, építőanyagok, bőrönd és egyébmás tárgyak szállításához mérten tudjuk kiválasztani
  • A csomagtértálca praktikus megoldása az autónknak, ugyanis az autó könnyen tisztán tartható, könnyen végezhető a takarítása!
  • Fő márkáink: REZAW-PLAST, GUZU, RIGUM, GLEDRING, FROGUM
  • A tálcák tartós műanyagból (polietilén) illetve gumiból készülnek, amely garantálja a termék ellenálló képességét a szennyeződésekkel, vegyszerekkel, vízzel és sárral szemben.
8
Kezdete: 2024.04.16   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
11 490 Ft
12 490 Ft
Részletek
A CITROEN C4 CACTUS CSOMAGTÉRTÁLCA egy kiváló minőségű és praktikus tartozék, amely lehetővé teszi, hogy rendszerezd és megóvd az autó csomagtartalmát. Ez a speciálisan tervezett csomagtér tálcája kifejezetten a Citroen C4 Cactus modellekhez lett tervezve, és tökéletesen illeszkedik a jármű belsejéhez.

A csomagtértálca anyaga strapabíró, könnyen tisztítható műanyag, amely ellenáll az időjárási hatásoknak és a kopásnak. Ennek köszönhetően hosszú élettartammal rendelkezik, és hosszú ideig biztosítja az autó csomagterének védelmét. A tálcán található magas peremek megakadályozzák, hogy a folyadékok vagy szennyeződések kifolyjanak az autó belső tereibe, így megkímélve az autó szőnyegeit és belső burkolatait.

A CITROEN C4 CACTUS CSOMAGTÉRTÁLCA könnyen telepíthető, egyszerűen be kell illeszteni a csomagtérbe, és azonnal használatba vehető. A pontos passzformának köszönhetően stabilan tartja magát a helyén, és nem csúszkál el még nagyobb terhelés esetén sem. Így biztonságosan tudod szállítani a csomagokat vagy a mindennapos használat során felhalmozódó kisebb tárgyakat.

A csomagtértálca könnyen karbantartható és tisztán tartható, egyszerűen le lehet törölni róla a szennyeződéseket vagy akár le is mosható vízzel. Ezáltal mindig tiszta és rendezett marad az autód csomagtere, és könnyedén megtalálod benne a szükséges dolgokat.

Összességében a CITROEN C4 CACTUS CSOMAGTÉRTÁLCA egy hasznos és praktikus kiegészítő a Citroen C4 Cactus autóhoz, amely megkönnyíti az autó csomagterének rendszerezését és védelmét. Ha szeretnéd, hogy az autód csomagtere mindig tiszta és rendezett legyen, és hatékonyan tudjad szállítani vele a tárgyakat, akkor ez a csomagtértálca ideális választás számodra. Ne habozz, és szerezd be még ma ezt a praktikus tartozékot a CITROEN C4 CACTUS modellhez!
Adatok
Cikkszám:
22992
Kiegészítő termékek