Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

MERCEDES-BENZ S (W221) GUMISZŐNYEG (2005-2013)
MERCEDES-BENZ S (W221) GUMISZŐNYEG (2005-2013)
12 990 Ft
11 990 Ft

MERCEDES-BENZ S (W221) GUMISZŐNYEG (2005-2013)

MERCEDES-BENZ S (W221) GUMISZŐNYEG (2005-2013)
MERCEDES-BENZ S (W221) (2005-2013) GUMISZŐNYEG
MERCEDES-BENZ S (W221) (2005-2013) GUMISZŐNYEG
  • Méretpontos gumiszőnyeg, az adott autótípushoz gyártott minta alapján készül, követi a padlólemez formáját, és csak is az Ön autójához van gyártva. Nem univerzális.
  • Védi autóját az év bármely szakaszában az időjárási viszonyokhoz igazodva
  • A galériában eredeti fotó látható a termékről
  • Minden gumiszőnyeg a gyártó saját mintája alapján készül, saját design alapján dolgozik, épp ezért gyártótól függően kinézetük eltér, de a méretpontossága ugyanaz
  • A gumiszőnyeg 1,2 cm-es peremmel rendelkezik
  • Csak fekete színben kapható
  • A gumiszőnyegben megtalálhatók a rögzítési pontok (patentok)
  • Előfordulhat a patentok hiánya a gumiszőnyegen, kérésre bármilyen kialakítású rögzítő korongokat tudunk pótolni, kialakításban és színben egyaránt
  • A gumiszőnyeg könnyen tisztán tartható, szagtalan termék
  • A gumiszőnyegeket Csehország, Lengyelország és Németország gyáraiból szerezzük be.
  • Fő márkáink: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Ha bármi kétely vagy kérdés felmerülne Önben, kérjük, a megjegyzésbe jelezze felénk, amint mi figyelembe veszünk.

8
Kezdete: 2024.04.03   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
11 990 Ft
12 990 Ft
Részletek
A Mercedes-Benz S (W221) gumiszőnyeg tökéletes választás azok számára, akik szeretnék megvédeni autójuk padlóját a kosztól, kosztól és egyéb szennyeződésektől. Ez a prémium minőségű gumiszőnyeg pontosan illeszkedik az autó padlójára, és így védelmet nyújt az esetleges folyadékfoltok, por és sár ellen.

A gumiszőnyeg tökéletesen illeszkedik a Mercedes-Benz S (W221) modellekhez, ami garantálja a precíz illeszkedést és a biztonságos használatot. A cikkszám 22989 segítségével könnyedén azonosítani lehet a terméket a vásárlás előtt, így biztos lehet benne, hogy a megfelelő autótípushoz választott.

Az erős és tartós anyagból készült gumiszőnyeg könnyen tisztítható és karbantartható, így hosszú ideig szép marad és megőrzi eredeti állapotát. Az elegáns fekete szín egyaránt passzol bármely autó belső dizájnjához, így nemcsak praktikus, de esztétikailag is vonzó kiegészítő lesz az autó beltere számára.

A gumiszőnyeg könnyen felhelyezhető és eltávolítható, így könnyedén tisztán tartható és cserélhető szükség esetén. A strukturált felület segít abban, hogy a lábak ne csússzanak el vezetés közben, így növelve a biztonságot és kényelmet az utazás során.

Összességében a Mercedes-Benz S (W221) gumiszőnyeg ideális választás minden autótulajdonos számára, aki fontosnak tartja autója tisztaságát és védelmét. A prémium minőségű anyagból készült gumiszőnyeg garantálja a hosszú élettartamot és a kifogástalan megjelenést, így hozzájárulva az autó beltere hosszú távú megőrzéséhez és értékéhez.
Adatok
Cikkszám:
22989
Kiegészítő termékek