Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

RENAULT TWINGO GUMISZŐNYEG (2014-2022)
RENAULT TWINGO GUMISZŐNYEG (2014-2022)
12 090 Ft
11 090 Ft

RENAULT TWINGO GUMISZŐNYEG (2014-2022)

RENAULT TWINGO GUMISZŐNYEG (2014-2022)
RENAULT TWINGO (2014-) GUMISZŐNYEG
RENAULT TWINGO (2014-) GUMISZŐNYEG
RENAULT TWINGO (2014-) GUMISZŐNYEG (GLEDRING)
RENAULT TWINGO (2014-) GUMISZŐNYEG (GLEDRING)
  • Méretpontos gumiszőnyeg, az adott autótípushoz gyártott minta alapján készül, követi a padlólemez formáját, és csak is az Ön autójához van gyártva. Nem univerzális.
  • Védi autóját az év bármely szakaszában az időjárási viszonyokhoz igazodva
  • A galériában eredeti fotó látható a termékről
  • Minden gumiszőnyeg a gyártó saját mintája alapján készül, saját design alapján dolgozik, épp ezért gyártótól függően kinézetük eltér, de a méretpontossága ugyanaz
  • A gumiszőnyeg 1,2 cm-es peremmel rendelkezik
  • Csak fekete színben kapható
  • A gumiszőnyegben megtalálhatók a rögzítési pontok (patentok)
  • Előfordulhat a patentok hiánya a gumiszőnyegen, kérésre bármilyen kialakítású rögzítő korongokat tudunk pótolni, kialakításban és színben egyaránt
  • A gumiszőnyeg könnyen tisztán tartható, szagtalan termék
  • A gumiszőnyegeket Csehország, Lengyelország és Németország gyáraiból szerezzük be.
  • Fő márkáink: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Ha bármi kétely vagy kérdés felmerülne Önben, kérjük, a megjegyzésbe jelezze felénk, amint mi figyelembe veszünk.

8
Kezdete: 2024.04.12   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
11 090 Ft
12 090 Ft
Részletek
A Renault Twingo gumiszőnyeg egy kiváló minőségű autókiegészítő, mely a 2014 és 2022 között gyártott Twingo modellekhez lett tervezve. A cikkszáma 22979, és tökéletes választás minden olyan autótulajdonos számára, aki szeretné védeni autójának belső részét a kosztól, piszoktól és egyéb szennyeződésektől.

Ez a speciálisan tervezett gumiszőnyeg a Renault Twingo pontos méreteivel és formájával rendelkezik, így tökéletesen illeszkedik az autó padlójához anélkül, hogy elcsúszna vagy túlmozgásra lenne hajlamos. A precíz illeszkedés nemcsak esztétikailag vonzóvá teszi az autó belsejét, hanem szintén megakadályozza a szennyeződések bejutását az autó padlójára, óvva ezzel a gyári szőnyeget a kopástól és károsodástól.

A Renault Twingo gumiszőnyeg kiváló minőségű anyagból készül, mely ellenáll a koptatásnak, tépésnek és foltoknak. Emellett könnyen tisztítható, egyszerűen le lehet rázni és letörölni a szennyeződéseket, így mindig tiszta és friss marad az autó beltere.

Ezen felül a gumiszőnyeg széleit megerősítették, hogy hosszú élettartamú legyen és ellenálljon az intenzív használatnak. A texturált felület pedig csúszásgátló hatással rendelkezik, így biztonságosabbá teszi az autóban utazást.

Az autókiegészítőket kedvelők számára a Renault Twingo gumiszőnyeg ideális választás lehet, hiszen nemcsak esztétikus, de funkcionális is. Védje meg autója belső részét és hosszabbítsa meg annak élettartamát ezzel a tartós és megbízható gumiszőnyeggel, mely tökéletesen illeszkedik a Renault Twingo modellhez.
Adatok
Cikkszám:
22979
Kiegészítő termékek