Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

PEUGEOT EXPERT (8 - 9 SZEMÉLYES) CSOMAGTÉRTÁLCA (2007-2016)
PEUGEOT EXPERT (8 - 9 SZEMÉLYES) CSOMAGTÉRTÁLCA (2007-2016)
16 990 Ft
15 990 Ft

PEUGEOT EXPERT (8 - 9 SZEMÉLYES) CSOMAGTÉRTÁLCA (2007-2016)

PEUGEOT EXPERT (8 - 9 SZEMÉLYES) CSOMAGTÉRTÁLCA (2007-2016)
PEUGEOT EXPERT (2007-2016) (8 - 9 SZEMÉLYES) CSOMAGTÉRTÁLCA (Rugalmas műanyag)
PEUGEOT EXPERT (2007-2016) (8 - 9 SZEMÉLYES) CSOMAGTÉRTÁLCA (Rugalmas műanyag)
PEUGEOT EXPERT (2007-2016) (8 - 9 SZEMÉLYES) CSOMAGTÉRTÁLCA (Szilikon gumi)
PEUGEOT EXPERT (2007-2016) (8 - 9 SZEMÉLYES) CSOMAGTÉRTÁLCA (Szilikon gumi)
  • A csomagtértálca az autó konkrét típusához és csomagteréhez van alakítva, gyártva
  • Autótípuson belül a csomagterek kialakítása eltérhet, ugyanis több opciót szem előtt tartva gyártanak ma már a gyártók is!
  • A fotók eredeti fényképek az oldalon, épp ezért FONTOS megnézni a csomagtértálcák kinézetét, és saját autónk csomagterével összehasonlítani!
  • A csomagtértálcák kb. 2-5 cm peremmel rendelkeznek
  • Magas peremének köszönhetően tökéletes védelmet biztosít, megakadályozza, hogy a szennyeződések a gyári szövetre kerüljenek. Könnyen kivehető az autóból, alapos tisztítás után pedig a behelyezése egyszerű
  • A tálcák csúszásgátló kialakítással rendelkeznek, ezáltal a szállított áru csúszásmentesége a minimálisra csökkenthető
  • A csomagtértálcák árkategóriában, anyagminőségben és desigban különbözhetnek egymástól! Ezért saját ízlésünk szerint, illetve nem utolsó sorban az autóba kívánt áru teherbírásához, nehéz, éles tárgyak, építőanyagok, bőrönd és egyébmás tárgyak szállításához mérten tudjuk kiválasztani
  • A csomagtértálca praktikus megoldása az autónknak, ugyanis az autó könnyen tisztán tartható, könnyen végezhető a takarítása!
  • Fő márkáink: REZAW-PLAST, GUZU, RIGUM, GLEDRING, FROGUM
  • A tálcák tartós műanyagból (polietilén) illetve gumiból készülnek, amely garantálja a termék ellenálló képességét a szennyeződésekkel, vegyszerekkel, vízzel és sárral szemben.
6
Kezdete: 2024.05.06   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
15 990 Ft
16 990 Ft
Részletek
A Peugeot Expert csomagtértálca ideális kiegészítője lehet az autódnak, ha rendszeresen szállítasz nagyobb mennyiségű vagy értékes tárgyakat. A 8-9 személyes változathoz tervezett csomagtértálca maximális védelmet nyújt a csomagoknak és az autó csomagtartójának.

A termék cikkszáma 22975, és az 2007 és 2016 közötti években gyártott Peugeot Expert modellekhez készült. A csomagtértálca könnyen beszerelhető és rögzíthető az autó csomagtartójában, így biztosítva, hogy a szállított tárgyak stabilak és biztonságosak legyenek az utazás során.

A Peugeot Expert csomagtértálca a legmagasabb minőségi szabványoknak megfelelő anyagokból készül, így hosszú élettartammal rendelkezik. Strapabíró és könnyen tisztítható, így könnyedén eltávolíthatod a szennyeződéseket és a folyadékokat a felületéről.

Az autós csomagtértálca megakadályozza, hogy a csomagok, eszközök vagy egyéb tárgyak elmozduljanak az autózás során, így minimalizálva a sérülés és a károk lehetőségét. Emellett védi az autó csomagtartóját a kisebb sérülésektől, karcolódásoktól és egyéb károktól, amelyek előfordulhatnak a szállítás során.

A Peugeot Expert csomagtértálca praktikus és stílusos kiegészítője lehet autódnak, amely megkönnyíti az áru szállítását és védelmet nyújt a csomagoknak. Ha szeretnél biztosra menni, hogy szállított áruid biztonságban vannak az autóban, és a csomagtartó is megfelelően védett, válaszd a Peugeot Expert csomagtértálcát!
Adatok
Cikkszám:
22975
Kiegészítő termékek