Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

CITROEN JUMPY (5 - 6 SZEMÉLYES) CSOMAGTÉRTÁLCA (2007-2016)
CITROEN JUMPY (5 - 6 SZEMÉLYES) CSOMAGTÉRTÁLCA (2007-2016)
30 990 Ft
29 990 Ft

CITROEN JUMPY (5 - 6 SZEMÉLYES) CSOMAGTÉRTÁLCA (2007-2016)

CITROEN JUMPY (5 - 6 SZEMÉLYES) CSOMAGTÉRTÁLCA (2007-2016)
CITROEN JUMPY (2007-2016) (5 - 6 SZEMÉLYES) CSOMAGTÉRTÁLCA (SZILIKON GUMI)
CITROEN JUMPY (2007-2016) (5 - 6 SZEMÉLYES) CSOMAGTÉRTÁLCA (SZILIKON GUMI)
  • A csomagtértálca az autó konkrét típusához és csomagteréhez van alakítva, gyártva
  • Autótípuson belül a csomagterek kialakítása eltérhet, ugyanis több opciót szem előtt tartva gyártanak ma már a gyártók is!
  • A fotók eredeti fényképek az oldalon, épp ezért FONTOS megnézni a csomagtértálcák kinézetét, és saját autónk csomagterével összehasonlítani!
  • A csomagtértálcák kb. 2-5 cm peremmel rendelkeznek
  • Magas peremének köszönhetően tökéletes védelmet biztosít, megakadályozza, hogy a szennyeződések a gyári szövetre kerüljenek. Könnyen kivehető az autóból, alapos tisztítás után pedig a behelyezése egyszerű
  • A tálcák csúszásgátló kialakítással rendelkeznek, ezáltal a szállított áru csúszásmentesége a minimálisra csökkenthető
  • A csomagtértálcák árkategóriában, anyagminőségben és desigban különbözhetnek egymástól! Ezért saját ízlésünk szerint, illetve nem utolsó sorban az autóba kívánt áru teherbírásához, nehéz, éles tárgyak, építőanyagok, bőrönd és egyébmás tárgyak szállításához mérten tudjuk kiválasztani
  • A csomagtértálca praktikus megoldása az autónknak, ugyanis az autó könnyen tisztán tartható, könnyen végezhető a takarítása!
  • Fő márkáink: REZAW-PLAST, GUZU, RIGUM, GLEDRING, FROGUM
  • A tálcák tartós műanyagból (polietilén) illetve gumiból készülnek, amely garantálja a termék ellenálló képességét a szennyeződésekkel, vegyszerekkel, vízzel és sárral szemben.
3
Kezdete: 2024.04.16   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
29 990 Ft
30 990 Ft
Részletek
A Citroen Jumpy 5-6 személyes csomagtértálca egy kiváló minőségű és praktikus autótartó kiegészítő, amely ideális választás azok számára, akik biztonságos és rendezett tárolóhelyet szeretnének a csomagtérben. A termék cikkszáma: 22950, és megfelel a 2007 és 2016 közötti Citroen Jumpy modellekhez.

A csomagtértálca kiváló minőségű műanyag anyagból készül, ami garantálja a tartósságot és a hosszú élettartamot. Az anyag könnyű és ellenálló, így könnyen tisztán tartható és hosszú távon is megőrzi eredeti állapotát.

A csomagtértálca pontosan illeszkedik a Citroen Jumpy csomagtartójába, így biztosítva a maximális helykihasználást és stabil rögzítést. A tálcának köszönhetően könnyedén rendezheted el a csomagokat és egyéb tárgyakat a csomagtérben, így megakadályozva azok elmozdulását és esetleges sérülését.

A termék egyik legnagyobb előnye, hogy segít megőrizni a csomagtér tisztaságát és rendezettségét. A csomagos szórása megakadályozza a folyadékok kifröccsenését és a palackok, dobozok elcsúszását, így megőrizve a csomagtér burkolatának és belsejének állapotát.

A Citroen Jumpy csomagtértálca könnyen telepíthető és eltávolítható, így egyszerű használata és karbantartása. Tisztítása is egyszerű, csak egy nedves ronggyal áttörölni, és már ismét használatra kész.

Ha tehát tökéletes tároló megoldást keresel a Citroen Jumpy csomagtartójába, akkor a 22950-es cikkszámmal ellátott 5-6 személyes csomagtértálca ideális választás lehet számodra. Praktikus, tartós és könnyen használható, garantáltan megkönnyíti az autóban való utazást és biztosítja a csomagtér tisztaságát és rendezettségét. Ne habozz, szerezd be most a saját Citroen Jumpy csomagtértálca kiegészítőd!
Adatok
Cikkszám:
22950
Kiegészítő termékek