Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

FIAT SCUDO (5 - 6 SZEMÉLYES) CSOMAGTÉRTÁLCA (2007-2016)
FIAT SCUDO (5 - 6 SZEMÉLYES) CSOMAGTÉRTÁLCA (2007-2016)
30 990 Ft
29 990 Ft

FIAT SCUDO (5 - 6 SZEMÉLYES) CSOMAGTÉRTÁLCA (2007-2016)

FIAT SCUDO (5 - 6 SZEMÉLYES) CSOMAGTÉRTÁLCA (2007-2016)
FIAT SCUDO (2007-2016) (5 - 6 SZEMÉLYES) CSOMAGTÉRTÁLCA (SZILIKON GUMI)
FIAT SCUDO (2007-2016) (5 - 6 SZEMÉLYES) CSOMAGTÉRTÁLCA (SZILIKON GUMI)
  • A csomagtértálca az autó konkrét típusához és csomagteréhez van alakítva, gyártva
  • Autótípuson belül a csomagterek kialakítása eltérhet, ugyanis több opciót szem előtt tartva gyártanak ma már a gyártók is!
  • A fotók eredeti fényképek az oldalon, épp ezért FONTOS megnézni a csomagtértálcák kinézetét, és saját autónk csomagterével összehasonlítani!
  • A csomagtértálcák kb. 2-5 cm peremmel rendelkeznek
  • Magas peremének köszönhetően tökéletes védelmet biztosít, megakadályozza, hogy a szennyeződések a gyári szövetre kerüljenek. Könnyen kivehető az autóból, alapos tisztítás után pedig a behelyezése egyszerű
  • A tálcák csúszásgátló kialakítással rendelkeznek, ezáltal a szállított áru csúszásmentesége a minimálisra csökkenthető
  • A csomagtértálcák árkategóriában, anyagminőségben és desigban különbözhetnek egymástól! Ezért saját ízlésünk szerint, illetve nem utolsó sorban az autóba kívánt áru teherbírásához, nehéz, éles tárgyak, építőanyagok, bőrönd és egyébmás tárgyak szállításához mérten tudjuk kiválasztani
  • A csomagtértálca praktikus megoldása az autónknak, ugyanis az autó könnyen tisztán tartható, könnyen végezhető a takarítása!
  • Fő márkáink: REZAW-PLAST, GUZU, RIGUM, GLEDRING, FROGUM
  • A tálcák tartós műanyagból (polietilén) illetve gumiból készülnek, amely garantálja a termék ellenálló képességét a szennyeződésekkel, vegyszerekkel, vízzel és sárral szemben.
3
Kezdete: 2024.04.18   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
29 990 Ft
30 990 Ft
Részletek
A Fiat Scudo csomagtértálca kifejezetten erre az autótípusra tervezett kiegészítő, amely biztosítja, hogy a csomagtér rendben és tisztán maradjon. A modern és praktikus kialakításnak köszönhetően könnyedén beilleszthető a kijáratba anélkül, hogy bármilyen módosítást kellene végrehajtani az autón.

A csomagtértálca anyaga tartós és könnyen tisztítható. Víz- és csúszálló, így védi az autó belsejét a szennyeződésektől, folyadékoktól és egyéb károktól. A precíz illeszkedésnek köszönhetően maximálisan kihasználható a csomagtér teljes területe anélkül, hogy a tárgyak elmozdulnának vagy összetörnének az úton.

A csomagtértálca nemcsak a praktikusságáról híres, hanem a stílusos megjelenéséről is. Kiváló minőségű alapanyagokból készült, ami hosszú élettartamot biztosít, és nem kopik meg a használat során. Az elegáns fekete szín és a merész vonalvezetés tökéletesen passzol az autó belső terének designjához, így egységes és harmonikus hatást kelt.

A Fiat Scudo csomagtértálca könnyedén felszerelhető és eltávolítható, így könnyen tisztítható és karbantartható. Az ergonomikus fogantyúknak köszönhetően könnyen lehet mozgatni és kezelni a tálcát, ráadásul integrált kialakítása miatt könnyedén elrakható másik tárgyak alatt vagy fölött.

Az autótulajdonosok számára, akik értékelik a rendszert és tisztaságot, valamint szeretnék megőrizni autójuk belső terét, a Fiat Scudo csomagtértálca ideális választás. Praktikussága, tartóssága, stílusos megjelenése és könnyű kezelhetősége miatt egy olyan kiegészítő, amelyet érdemes beszerezni az autóhoz. A 2007 és 2016 közötti Fiat Scudo modellekhez kifejlesztett 22948-es cikkszámmal ellátott csomagtértálca garantáltan megfelel az elvárásoknak és könnyűvé teszi az autó használatát mindennapi életünk során.
Adatok
Cikkszám:
22948
Kiegészítő termékek