Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

TOYOTA AYGO GUMISZŐNYEG (2014-2021)
TOYOTA AYGO GUMISZŐNYEG (2014-2021)
12 090 Ft
11 090 Ft

TOYOTA AYGO GUMISZŐNYEG (2014-2021)

TOYOTA AYGO GUMISZŐNYEG (2014-2021)
TOYOTA AYGO (2014-2021) GUMISZŐNYEG
TOYOTA AYGO (2014-2021) GUMISZŐNYEG
TOYOTA AYGO (2014-2021) GUMISZŐNYEG (GLEDRING)
TOYOTA AYGO (2014-2021) GUMISZŐNYEG (GLEDRING)
 • Méretpontos gumiszőnyeg, az adott autótípushoz gyártott minta alapján készül, követi a padlólemez formáját, és csak is az Ön autójához van gyártva. Nem univerzális.
 • Védi autóját az év bármely szakaszában az időjárási viszonyokhoz igazodva
 • A galériában eredeti fotó látható a termékről
 • Minden gumiszőnyeg a gyártó saját mintája alapján készül, saját design alapján dolgozik, épp ezért gyártótól függően kinézetük eltér, de a méretpontossága ugyanaz
 • A gumiszőnyeg 1,2 cm-es peremmel rendelkezik
 • Csak fekete színben kapható
 • A gumiszőnyegben megtalálhatók a rögzítési pontok (patentok)
 • Előfordulhat a patentok hiánya a gumiszőnyegen, kérésre bármilyen kialakítású rögzítő korongokat tudunk pótolni, kialakításban és színben egyaránt
 • A gumiszőnyeg könnyen tisztán tartható, szagtalan termék
 • A gumiszőnyegeket Csehország, Lengyelország és Németország gyáraiból szerezzük be.
 • Fő márkáink: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Ha bármi kétely vagy kérdés felmerülne Önben, kérjük, a megjegyzésbe jelezze felénk, amint mi figyelembe veszünk.

8
Kezdete: 2024.04.10   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
11 090 Ft
12 090 Ft
Részletek
A Toyota Aygo gumiszőnyeg egy kiváló minőségű autós kiegészítő, mely tökéletes védelmet nyújt az autó belső tere számára. A gumiszőnyeg speciálisan tervezett és méretezett a 2014 és 2021 között gyártott Toyota Aygo modellekhez, így tökéletesen illeszkedik az autó padlójához.

A gumiszőnyeg felülete texturált, csúszásmentes anyagból készült, így biztosítva a biztonságos vezetést és az autóban tartózkodók stabilitását. A szőnyeg anyaga ellenáll az elszíneződésnek és könnyen tisztítható, így hosszú távon megőrzi eredeti állapotát.

A Toyota Aygo gumiszőnyeg véd az autó belső terét a szennyeződésektől, foltoktól és sérülésektől, így megőrizve az autó értékét és esztétikai megjelenését. A szőnyeg könnyen beilleszthető az autó padlójába, és könnyen eltávolítható a tisztítás vagy cserék során.

A gumiszőnyeg tartós és strapabíró, így hosszú távon is kiváló védelmet nyújt az autóbelsőnek. A fekete színű szőnyeg elegáns megjelenést kölcsönöz az autónak, és illik az Aygo belső dizájnjához.

Összességében a Toyota Aygo gumiszőnyeg egy praktikus és esztétikus autós kiegészítő, mely kényelmet és védelmet biztosít az autó belsejének. Ha szeretnéd megóvni autód padlóját és megőrizni annak esztétikai értékét, válaszd ezt a minőségi gumiszőnyeget!
Adatok
Cikkszám:
22943
Kiegészítő termékek