Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

LANCIA YPSILON GUMISZŐNYEG (2003-2011)
LANCIA YPSILON GUMISZŐNYEG (2003-2011)
14 490 Ft
13 490 Ft

LANCIA YPSILON GUMISZŐNYEG (2003-2011)

LANCIA YPSILON GUMISZŐNYEG (2003-2011)
LANCIA YPSILON (2003-2011) GUMISZŐNYEG (GLEDRING)
LANCIA YPSILON (2003-2011) GUMISZŐNYEG (GLEDRING)
  • Méretpontos gumiszőnyeg, az adott autótípushoz gyártott minta alapján készül, követi a padlólemez formáját, és csak is az Ön autójához van gyártva. Nem univerzális.
  • Védi autóját az év bármely szakaszában az időjárási viszonyokhoz igazodva
  • A galériában eredeti fotó látható a termékről
  • Minden gumiszőnyeg a gyártó saját mintája alapján készül, saját design alapján dolgozik, épp ezért gyártótól függően kinézetük eltér, de a méretpontossága ugyanaz
  • A gumiszőnyeg 1,2 cm-es peremmel rendelkezik
  • Csak fekete színben kapható
  • A gumiszőnyegben megtalálhatók a rögzítési pontok (patentok)
  • Előfordulhat a patentok hiánya a gumiszőnyegen, kérésre bármilyen kialakítású rögzítő korongokat tudunk pótolni, kialakításban és színben egyaránt
  • A gumiszőnyeg könnyen tisztán tartható, szagtalan termék
  • A gumiszőnyegeket Csehország, Lengyelország és Németország gyáraiból szerezzük be.
  • Fő márkáink: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Ha bármi kétely vagy kérdés felmerülne Önben, kérjük, a megjegyzésbe jelezze felénk, amint mi figyelembe veszünk.

7
Kezdete: 2024.03.28   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
13 490 Ft
14 490 Ft
Részletek
A Lancia Ypsilon gumiszőnyeg szett tökéletes választás azoknak, akik szeretnék védeni autójuk padlóját és egyben stílusos kiegészítőként is használni. A termék kifejezetten az 2003 és 2011 között gyártott modellekhez lett tervezve, így maximális illeszkedést és védelmet biztosít az autó padlójának.

A gumiszőnyegek anyaga kiváló minőségű, ellenálló gumi, amely ellenáll az időjárási viszonyoknak, kopásnak és kiválóan tisztítható is. A szőnyegek rugalmasak és könnyen hajtogathatóak, így könnyen lehet őket tisztítani és tárolni is. A pontos méreteknek köszönhetően tökéletesen illeszkednek az autó padlójához, így nem csúszkálnak és nem állnak fel, és ezáltal biztonságosabbá teszik az autóban való közlekedést.

A gumiszőnyegek kialakítása és anyaga miatt könnyen tisztíthatóak, egyszerűen lemoshatóak és akár nedves ruhával is le lehet törölni a koszt róluk. Így mindig tiszta és rendezett marad az autó beltere, és hosszú éveken át megőrzik eredeti állapotukat.

A Lancia Ypsilon gumiszőnyeg szett nemcsak praktikus, de esztétikus kiegészítője is az autónak. A letisztult, fekete szín elegáns megjelenést kölcsönöz az autó belterének, és harmonizál az autó többi részével. Így az autó padlója nem csak védett lesz, de vonzó látványt is nyújt.

Ha szeretnéd megóvni autód belterét és egyben stílust is kölcsönözni neki, akkor válaszd a Lancia Ypsilon gumiszőnyeg szettet. Kiváló minőségű anyaga és pontos illeszkedése garantálja, hogy hosszú éveken át elégedett leszel vele. Ne hagyd, hogy az autó padlója koszos legyen, válaszd a praktikus és esztétikus Lancia Ypsilon gumiszőnyeg szettet!
Adatok
Cikkszám:
22939
Kiegészítő termékek