Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

CITROEN DS5 GUMISZŐNYEG (2012-2018)
CITROEN DS5 GUMISZŐNYEG (2012-2018)
12 090 Ft
11 090 Ft

CITROEN DS5 GUMISZŐNYEG (2012-2018)

CITROEN DS5 GUMISZŐNYEG (2012-2018)
CITROEN DS5 (2012-2018) GUMISZŐNYEG
CITROEN DS5 (2012-2018) GUMISZŐNYEG
  • Méretpontos gumiszőnyeg, az adott autótípushoz gyártott minta alapján készül, követi a padlólemez formáját, és csak is az Ön autójához van gyártva. Nem univerzális.
  • Védi autóját az év bármely szakaszában az időjárási viszonyokhoz igazodva
  • A galériában eredeti fotó látható a termékről
  • Minden gumiszőnyeg a gyártó saját mintája alapján készül, saját design alapján dolgozik, épp ezért gyártótól függően kinézetük eltér, de a méretpontossága ugyanaz
  • A gumiszőnyeg 1,2 cm-es peremmel rendelkezik
  • Csak fekete színben kapható
  • A gumiszőnyegben megtalálhatók a rögzítési pontok (patentok)
  • Előfordulhat a patentok hiánya a gumiszőnyegen, kérésre bármilyen kialakítású rögzítő korongokat tudunk pótolni, kialakításban és színben egyaránt
  • A gumiszőnyeg könnyen tisztán tartható, szagtalan termék
  • A gumiszőnyegeket Csehország, Lengyelország és Németország gyáraiból szerezzük be.
  • Fő márkáink: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Ha bármi kétely vagy kérdés felmerülne Önben, kérjük, a megjegyzésbe jelezze felénk, amint mi figyelembe veszünk.

8
Kezdete: 2024.03.25   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
11 090 Ft
12 090 Ft
Részletek
A Citroen DS5 gumiszőnyeg egy kiváló minőségű, speciálisan a 2012 és 2018 között gyártott modellekhez tervezett autó kiegészítő. A cikkszáma 22933, így könnyen azonosítható és megrendelhető a megfelelő típusú járműhöz.

A gumiszőnyeg olyan kialakítással rendelkezik, amely tökéletesen illeszkedik a Citroen DS5 belső téréhez, így védelmet nyújt a padlóburkolatnak az általános kopás és szennyeződések ellen. A gumiszőnyeg antisztatikus felülettel rendelkezik, ezáltal csökkenti a por és szennyeződések felhalmozódását, valamint megakadályozza az elektrosztatikus feltöltődést.

Az anyaga könnyen tisztítható és mosható, így a gumiszőnyeg hosszú ideig megőrzi esztétikus megjelenését. Ráadásul a speciális anyagból készült szőnyeg strapabíró és tartós, így hosszú éveken át szolgálja a Citroen DS5 belső tereinek védelmét.

A gumiszőnyeg telepítése egyszerű és gyors, csak be kell helyezni az autó padlójára, és az illeszkedő méreteknek köszönhetően stabilan tartja magát a helyén. A termék precízen megmunkált élekkel rendelkezik, így esztétikus megjelenést biztosít a jármű belső terében.

Összességében a Citroen DS5 gumiszőnyeg (cikkszám: 22933) egy praktikus és stílusos autótartozék, amely hozzájárul a jármű belső terének tisztaságához és védelméhez. Ha szeretné megőrizni autója padlóburkolatát, és egyben elegáns megjelenést biztosítani belső tereinek, akkor ez a gumiszőnyeg tökéletes választás lehet Önnek. Ne habozzon, rendelje meg még ma, és élvezze a kényelmet és stílust a Citroen DS5 gumiszőnyeggel!
Adatok
Cikkszám:
22933
Kiegészítő termékek