Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

LEXUS GS CSOMAGTÉRTÁLCA (2005-2011)
LEXUS GS CSOMAGTÉRTÁLCA (2005-2011)
15 990 Ft
14 990 Ft

LEXUS GS CSOMAGTÉRTÁLCA (2005-2011)

LEXUS GS CSOMAGTÉRTÁLCA (2005-2011)
LEXUS GS 450H (2005-2011) CSOMAGTÉRTÁLCA (SZILIKON GUMI)
LEXUS GS 450H (2005-2011) CSOMAGTÉRTÁLCA (SZILIKON GUMI)
LEXUS GS (2005-2011) CSOMAGTÉRTÁLCA (SZILIKON GUMI)
LEXUS GS (2005-2011) CSOMAGTÉRTÁLCA (SZILIKON GUMI)
  • A csomagtértálca az autó konkrét típusához és csomagteréhez van alakítva, gyártva
  • Autótípuson belül a csomagterek kialakítása eltérhet, ugyanis több opciót szem előtt tartva gyártanak ma már a gyártók is!
  • A fotók eredeti fényképek az oldalon, épp ezért FONTOS megnézni a csomagtértálcák kinézetét, és saját autónk csomagterével összehasonlítani!
  • A csomagtértálcák kb. 2-5 cm peremmel rendelkeznek
  • Magas peremének köszönhetően tökéletes védelmet biztosít, megakadályozza, hogy a szennyeződések a gyári szövetre kerüljenek. Könnyen kivehető az autóból, alapos tisztítás után pedig a behelyezése egyszerű
  • A tálcák csúszásgátló kialakítással rendelkeznek, ezáltal a szállított áru csúszásmentesége a minimálisra csökkenthető
  • A csomagtértálcák árkategóriában, anyagminőségben és desigban különbözhetnek egymástól! Ezért saját ízlésünk szerint, illetve nem utolsó sorban az autóba kívánt áru teherbírásához, nehéz, éles tárgyak, építőanyagok, bőrönd és egyébmás tárgyak szállításához mérten tudjuk kiválasztani
  • A csomagtértálca praktikus megoldása az autónknak, ugyanis az autó könnyen tisztán tartható, könnyen végezhető a takarítása!
  • Fő márkáink: REZAW-PLAST, GUZU, RIGUM, GLEDRING, FROGUM
  • A tálcák tartós műanyagból (polietilén) illetve gumiból készülnek, amely garantálja a termék ellenálló képességét a szennyeződésekkel, vegyszerekkel, vízzel és sárral szemben.
6
Kezdete: 2024.04.22   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
14 990 Ft
15 990 Ft
Részletek
A Lexus GS csomagtértálca egy kiváló minőségű, speciálisan tervezett termék, mely ideális kiegészítője lehet autód csomagtartójának. Egyedi cikkszáma (22920) segít abban, hogy könnyen azonosítható legyen a megfelelő típusú autóhoz.

Ez a csomagtértálca specifikusan a 2005-2011 között gyártott Lexus GS modellekhez lett kialakítva, így tökéletesen illeszkedik az autó csomagtartójába. A rozsdamentes anyagból készült tálcának köszönhetően könnyen tisztán tartható, és hosszú élettartamot biztosít a felhasználó számára.

A csomagtértálca rendkívül praktikus a mindennapi használat során, hiszen segítségével könnyen rendezett marad a csomagtér. A nedves vagy koszos cipők, ruhák helyett a tálcára helyezve könnyedén elkerülhetjük a csomagtér szennyeződését. Emellett a tálcát könnyen kiszedhetjük és kitakaríthatjuk, így mindig tiszta és rendezett környezetet teremthetünk az autónkban.

A Lexus GS csomagtértálca nemcsak praktikus, de esztétikailag is vonzó kiegészítője lehet az autó belső terének. Az elegáns design és a tökéletesen passzoló méret miatt tökéletesen illeszkedik a Lexus GS csomagtartójába, és emeli az autó belső megjelenését.

Ha szeretnéd autód csomagtartóját rendezetten tartani és megőrizni a tisztaságát, akkor a Lexus GS csomagtértálca ideális választás számodra. Kiváló minőségének és praktikus funkcióinak köszönhetően hosszú távon is elégedett leszel a vásárlással. Ne hagyd ki ezt a remek lehetőséget, és szerezd be a saját Lexus GS csomagtértálcádat még ma!
Adatok
Cikkszám:
22920
Kiegészítő termékek