Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

LEXUS IS CSOMAGTÉRTÁLCA (2005-2013)
LEXUS IS CSOMAGTÉRTÁLCA (2005-2013)
15 990 Ft
14 990 Ft

LEXUS IS CSOMAGTÉRTÁLCA (2005-2013)

LEXUS IS CSOMAGTÉRTÁLCA (2005-2013)
LEXUS IS (2005-2013) CSOMAGTÉRTÁLCA (SZILIKON GUMI)
LEXUS IS (2005-2013) CSOMAGTÉRTÁLCA (SZILIKON GUMI)
  • A csomagtértálca az autó konkrét típusához és csomagteréhez van alakítva, gyártva
  • Autótípuson belül a csomagterek kialakítása eltérhet, ugyanis több opciót szem előtt tartva gyártanak ma már a gyártók is!
  • A fotók eredeti fényképek az oldalon, épp ezért FONTOS megnézni a csomagtértálcák kinézetét, és saját autónk csomagterével összehasonlítani!
  • A csomagtértálcák kb. 2-5 cm peremmel rendelkeznek
  • Magas peremének köszönhetően tökéletes védelmet biztosít, megakadályozza, hogy a szennyeződések a gyári szövetre kerüljenek. Könnyen kivehető az autóból, alapos tisztítás után pedig a behelyezése egyszerű
  • A tálcák csúszásgátló kialakítással rendelkeznek, ezáltal a szállított áru csúszásmentesége a minimálisra csökkenthető
  • A csomagtértálcák árkategóriában, anyagminőségben és desigban különbözhetnek egymástól! Ezért saját ízlésünk szerint, illetve nem utolsó sorban az autóba kívánt áru teherbírásához, nehéz, éles tárgyak, építőanyagok, bőrönd és egyébmás tárgyak szállításához mérten tudjuk kiválasztani
  • A csomagtértálca praktikus megoldása az autónknak, ugyanis az autó könnyen tisztán tartható, könnyen végezhető a takarítása!
  • Fő márkáink: REZAW-PLAST, GUZU, RIGUM, GLEDRING, FROGUM
  • A tálcák tartós műanyagból (polietilén) illetve gumiból készülnek, amely garantálja a termék ellenálló képességét a szennyeződésekkel, vegyszerekkel, vízzel és sárral szemben.
6
Kezdete: 2024.04.22   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
14 990 Ft
15 990 Ft
Részletek
A Lexus IS csomagtértálca egy kiváló minőségű, praktikus kiegészítő az 2005 és 2013 közötti évjáratú modellekhez. Ez a tartozék tökéletesen illeszkedik a csomagtér méretéhez, így maximális védelmet nyújt az autó burkolatának.

A csomagtértálca anyaga strapabíró műanyagból készült, ami ellenáll az időjárás viszontagságainak, valamint a szennyeződéseknek. Így nem csak a csomagtér védelme lesz biztosítva, hanem könnyen tisztítható is lesz.

A tálcának köszönhetően az autó csomagtartalma rendezett marad, még akkor is, ha nagyobb mennyiségű vagy nagyobb méretű tárgyat kell szállítani. Ezáltal elkerülhető a csomagtér karcolódása vagy más sérülése. Emellett a tálcának köszönhetően könnyebb lesz a csomagtér takarítása is, hiszen elég csak kivenni a tálca, és könnyedén eltávolíthatók a szennyeződések.

A 22919-es cikkszámú Lexus IS csomagtértálca az autó gyári kiegészítőivel is tökéletesen kombinálható, így a csomagtér optimálisan ki lesz használva. A tálcának köszönhetően a csomagtér belső része is jobban megóvott lesz a külső hatásoktól, így hosszú távon is szép és épségben marad.

A Lexus IS csomagtértálca könnyen felszerelhető és eltávolítható, így ha szükséges, gyorsan lecserélhető más tartozékkal vagy a csomagtér teljes kiürítése nélkül is könnyedén kivenhető. Ezáltal a mindennapi használat során is könnyen alkalmazkodhat a különböző helyzetekhez és igényekhez.

Összességében a 22919-es cikkszámú Lexus IS csomagtértálca egy praktikus és strapabíró kiegészítő az autószállításhoz, ami megkönnyíti a csomagok szállítását, védi az autó csomagtér belső részét, és könnyű használni és tisztítani is. Ajánljuk minden Lexus IS tulajdonosnak, aki szereti rendben tartani autója csomagtartalmát és hosszú távon óvni autója állapotát.
Adatok
Cikkszám:
22919
Kiegészítő termékek