Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

KIA SOUL (PS) CSOMAGTÉRTÁLCA (2014-2019)
KIA SOUL (PS) CSOMAGTÉRTÁLCA (2014-2019)
14 490 Ft
13 490 Ft

KIA SOUL (PS) CSOMAGTÉRTÁLCA (2014-2019)

KIA SOUL (PS) CSOMAGTÉRTÁLCA (2014-2019)
KIA SOUL (PS) (2014-2019) CSOMAGTÉRTÁLCA (M - L) (SZILIKON GUMI)
KIA SOUL (PS) (2014-2019) CSOMAGTÉRTÁLCA (M - L) (SZILIKON GUMI)
KIA SOUL (PS) (2014-2019) CSOMAGTÉRTÁLCA (XL) (SZILIKON GUMI)
KIA SOUL (PS) (2014-2019) CSOMAGTÉRTÁLCA (XL) (SZILIKON GUMI)
  • A csomagtértálca az autó konkrét típusához és csomagteréhez van alakítva, gyártva
  • Autótípuson belül a csomagterek kialakítása eltérhet, ugyanis több opciót szem előtt tartva gyártanak ma már a gyártók is!
  • A fotók eredeti fényképek az oldalon, épp ezért FONTOS megnézni a csomagtértálcák kinézetét, és saját autónk csomagterével összehasonlítani!
  • A csomagtértálcák kb. 2-5 cm peremmel rendelkeznek
  • Magas peremének köszönhetően tökéletes védelmet biztosít, megakadályozza, hogy a szennyeződések a gyári szövetre kerüljenek. Könnyen kivehető az autóból, alapos tisztítás után pedig a behelyezése egyszerű
  • A tálcák csúszásgátló kialakítással rendelkeznek, ezáltal a szállított áru csúszásmentesége a minimálisra csökkenthető
  • A csomagtértálcák árkategóriában, anyagminőségben és desigban különbözhetnek egymástól! Ezért saját ízlésünk szerint, illetve nem utolsó sorban az autóba kívánt áru teherbírásához, nehéz, éles tárgyak, építőanyagok, bőrönd és egyébmás tárgyak szállításához mérten tudjuk kiválasztani
  • A csomagtértálca praktikus megoldása az autónknak, ugyanis az autó könnyen tisztán tartható, könnyen végezhető a takarítása!
  • Fő márkáink: REZAW-PLAST, GUZU, RIGUM, GLEDRING, FROGUM
  • A tálcák tartós műanyagból (polietilén) illetve gumiból készülnek, amely garantálja a termék ellenálló képességét a szennyeződésekkel, vegyszerekkel, vízzel és sárral szemben.
7
Kezdete: 2024.04.22   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
13 490 Ft
14 490 Ft
Részletek
A KIA Soul csomagtértálca egy praktikus és stílusos kiegészítő, amely ideális az autó csomagtartójának rendezésére és védelmére. Ez a speciálisan tervezett tálcát minden olyan KIA Soul (PS) modellhez ajánljuk, amelyeket 2014 és 2019 között gyártottak. A cikkszám 22783 alatt megtalálható a termék, amelyet könnyedén beszerezhet az autó kiegészítők szaküzleteiben vagy online autószervizekben.

Az autó csomagtartójába illesztett csomagtértálca tökéletes védelmet nyújt az esetleges folyadékfoltok, kosz, sár és egyéb szennyeződések ellen. A könnyen tisztítható anyagnak köszönhetően egyszerűen lemosható és tisztán tartható, így mindig rendezett és higiénikus marad az autó hátsó terének. Emellett a tálcának köszönhetően könnyebb megtalálni és rendezetten tárolni a csomagokat, eszközöket, sportfelszereléseket vagy bármilyen más tárgyat, amelyeket a csomagtartóban szállítunk.

A KIA Soul csomagtértálca könnyen illeszthető és eltávolítható, így könnyedén beilleszthetjük és kiszedhetjük a tartó könnyűsúlyú műanyag anyagának köszönhetően. A precíz méretezésnek köszönhetően tökéletesen illeszkedik az autó csomagtartójába, így nem csúszkál vagy mozdul el a helyéről még nagyobb terhelések esetén sem.

Az elegáns fekete színű csomagtértálca egyaránt stílusos és praktikus kiegészítője lehet autónak, ráadásul hosszú távon is megőrzi minőségét és ellenállóképességét. Ha szeretnéd megvédeni az autód csomagtartóját a mindennapi kopás és szennyeződések ellen, valamint rendszerezett módon tárolni a csomagokat, a KIA Soul csomagtértálca tökéletes választás lehet számodra.

Végezetül, a KIA Soul (PS) csomagtértálca egy jól átgondolt és praktikus autó kiegészítő, amely könnyedén beilleszthető, védi a csomagtartót, segíti a tárgyak rendszerezett tárolását és hosszú távon is megőrzi minőségét. Bízunk benne, hogy ez a részletes termékleírás segített megismerni a csomagtértálca előnyeit és funkcionalitását a KIA Soul autókhoz.
Adatok
Cikkszám:
22783
Kiegészítő termékek