Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

FIAT 500L LIVING CSOMAGTÉRTÁLCA (2012-2022)
FIAT 500L LIVING CSOMAGTÉRTÁLCA (2012-2022)
15 990 Ft
14 990 Ft

FIAT 500L LIVING CSOMAGTÉRTÁLCA (2012-2022)

FIAT 500L LIVING CSOMAGTÉRTÁLCA (2012-2022)
FIAT 500L LIVING (2012-) CSOMAGTÉRTÁLCA (SZILIKON GUMI)
FIAT 500L LIVING (2012-) CSOMAGTÉRTÁLCA (SZILIKON GUMI)
  • A csomagtértálca az autó konkrét típusához és csomagteréhez van alakítva, gyártva
  • Autótípuson belül a csomagterek kialakítása eltérhet, ugyanis több opciót szem előtt tartva gyártanak ma már a gyártók is!
  • A fotók eredeti fényképek az oldalon, épp ezért FONTOS megnézni a csomagtértálcák kinézetét, és saját autónk csomagterével összehasonlítani!
  • A csomagtértálcák kb. 2-5 cm peremmel rendelkeznek
  • Magas peremének köszönhetően tökéletes védelmet biztosít, megakadályozza, hogy a szennyeződések a gyári szövetre kerüljenek. Könnyen kivehető az autóból, alapos tisztítás után pedig a behelyezése egyszerű
  • A tálcák csúszásgátló kialakítással rendelkeznek, ezáltal a szállított áru csúszásmentesége a minimálisra csökkenthető
  • A csomagtértálcák árkategóriában, anyagminőségben és desigban különbözhetnek egymástól! Ezért saját ízlésünk szerint, illetve nem utolsó sorban az autóba kívánt áru teherbírásához, nehéz, éles tárgyak, építőanyagok, bőrönd és egyébmás tárgyak szállításához mérten tudjuk kiválasztani
  • A csomagtértálca praktikus megoldása az autónknak, ugyanis az autó könnyen tisztán tartható, könnyen végezhető a takarítása!
  • Fő márkáink: REZAW-PLAST, GUZU, RIGUM, GLEDRING, FROGUM
  • A tálcák tartós műanyagból (polietilén) illetve gumiból készülnek, amely garantálja a termék ellenálló képességét a szennyeződésekkel, vegyszerekkel, vízzel és sárral szemben.
6
Kezdete: 2024.04.17   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 000 Ft
14 990 Ft
15 990 Ft
Részletek
A Fiat 500L Living csomagtértálca egy praktikus és stílusos kiegészítő a járművedbe. Ez a speciálisan tervezett csomagtértálca tökéletesen illeszkedik a Fiat 500L Living modell csomagtereébe, biztosítva azt, hogy a csomagok és egyéb tárgyak biztonságosan és rendezetten maradjanak utazás közben.

A csomagtértálca anyaga strapabíró műanyag, ami könnyen tisztítható és ellenáll az időjárási hatásoknak. A tálcának magas pereme van, így megakadályozza a folyadékok és egyéb szennyeződések kiszivárgását a csomagtérbe. Emellett a perem megakadályozza, hogy a csomagok elcsússzanak vagy összetörjenek utazás közben.

A csomagtértálca tökéletesen illeszkedik a csomagtér méreteihez, így optimális használatot biztosít a helykihasználás szempontjából. Ezen kívül könnyen telepíthető és eltávolítható a csomagtérből, így könnyedén tisztítható és karbantartható.

Ez a csomagtértálca ideális választás mindazok számára, akik szeretnék megóvni autójuk csomagtérét a piszoktól, folyadékoktól és egyéb szennyeződésektől. Tökéletes választás mindennapi használatra és hosszabb utazások során is, hiszen biztosítja a csomagok biztonságos szállítását és megóvja az autó belső terét a káros hatásoktól.

Ha szeretnéd megvédeni és rendben tartani a Fiat 500L Living csomagterét, válassz a legjobb minőségű csomagtértálcát, amelyet könnyen beszerezhet a 22773 cikkszámon keresztül. Kényelmes, praktikus és stílusos kiegészítő, amely hozzájárul autód hosszabb élettartamához és kényelmesebb használatához. Ne hagyd, hogy a piszok és a rendetlenség ronthassa az autódat, válassz egy megbízható és tartós csomagtértálcát a Fiat 500L Living modellhez!
Adatok
Cikkszám:
22773
Kiegészítő termékek