Kérdése van? Írjon nekünk. ugyfelszolgalat@autocarpet.hu

FIAT DUCATO GUMISZŐNYEG (2014-)
FIAT DUCATO GUMISZŐNYEG (2014-)
11 490 Ft
10 990 Ft

FIAT DUCATO GUMISZŐNYEG (2014-)

FIAT DUCATO GUMISZŐNYEG (2014-)
FIAT DUCATO (2014-) GUMISZŐNYEG (3 RÉSZES)
FIAT DUCATO (2014-) GUMISZŐNYEG (3 RÉSZES)
FIAT DUCATO (2014-) GUMISZŐNYEG
FIAT DUCATO (2014-) GUMISZŐNYEG
FIAT DUCATO (2014-) GUMISZŐNYEG (3 RÉSZES - GLEDRING)
FIAT DUCATO (2014-) GUMISZŐNYEG (3 RÉSZES - GLEDRING)
 • Méretpontos gumiszőnyeg, az adott autótípushoz gyártott minta alapján készül, követi a padlólemez formáját, és csak is az Ön autójához van gyártva. Nem univerzális.
 • Védi autóját az év bármely szakaszában az időjárási viszonyokhoz igazodva
 • A galériában eredeti fotó látható a termékről
 • Minden gumiszőnyeg a gyártó saját mintája alapján készül, saját design alapján dolgozik, épp ezért gyártótól függően kinézetük eltér, de a méretpontossága ugyanaz
 • A gumiszőnyeg 1,2 cm-es peremmel rendelkezik
 • Csak fekete színben kapható
 • A gumiszőnyegben megtalálhatók a rögzítési pontok (patentok)
 • Előfordulhat a patentok hiánya a gumiszőnyegen, kérésre bármilyen kialakítású rögzítő korongokat tudunk pótolni, kialakításban és színben egyaránt
 • A gumiszőnyeg könnyen tisztán tartható, szagtalan termék
 • A gumiszőnyegeket Csehország, Lengyelország és Németország gyáraiból szerezzük be.
 • Fő márkáink: GUZU, RIGUM, GLEDRING, PETEX, FROGUM

Ha bármi kétely vagy kérdés felmerülne Önben, kérjük, a megjegyzésbe jelezze felénk, amint mi figyelembe veszünk.

4
Kezdete: 2024.06.19   A készlet erejéig!
Megtakarítás 500 Ft
10 990 Ft
11 490 Ft
Részletek
A Fiat Ducato gumiszőnyeg egy kiváló minőségű, strapabíró és praktikus tartozék a Fiat Ducato típusú teherautókhoz. A gumiszőnyeg megvédi az autó padlóját a kosztól, a nedvességtől és más szennyeződésektől, emellett könnyen tisztítható és karbantartható.

A termék cikkszáma: 22759, ami azt jelzi, hogy ez a gumiszőnyeg speciálisan a 2014-es vagy újabb Fiat Ducato modellekhez lett tervezve. A szőnyeg pontosan illeszkedik az autó padlójához, így garantálja a maximális védelmet és esztétikai megjelenést. A szőnyeg vastagsága és anyaga is tökéletesen megfelel az autók gyakori használatának és a rálépéseket kibírja anélkül, hogy eldeformálódna vagy elhasználódna.

A Fiat Ducato gumiszőnyeg könnyen tisztítható és karbantartható, elegendő csak egy nedves ronggyal letörölni, vagy esetleg egy speciális autóápoló terméket használni rá. A szőnyeg anyaga tartós és ellenálló, így hosszú távon is megfelelő védelmet nyújt autónk padlójának.

Az autószőnyeg fontos tartozéka minden autónak, nemcsak esztétikailag, hanem praktikusságával és védelmi funkciójával is. A Fiat Ducato gumiszőnyeg (2014-) ideális választás azoknak, akik odafigyelnek autójuk tisztaságára és állapotára. Ne hagyja, hogy az autó padlószőnyege elhasználódjon vagy tönkremenjen, védje meg azokat a Fiat Ducato gumiszőnyeggel, és élvezze az autója hosszú élettartamát és esztétikáját.
Adatok
Cikkszám:
22759
Kiegészítő termékek